0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapşimdi izlediğin hakkında bir kompozisyon yaz bakiyim çocuğum, 200 kelime.200 kelime deyince zor iş Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap, neyse hallederiz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBaşlık : KırmızıGiriş: YeşilGelişme: SiyahSonuç: MaviChomar YarıştaChomar bu hafta sonu Naviga Cup yarışına girdi. Ekip çok keyifliydi.Bek-ap teknesinin sancak taraftan yaptığı atağı Ömer korsan yine sancak bordasıyla karşıladı. Atılan tramola sonrası atağa geçen Chomar rakibini geride bıraktı. Yarşın ilerleyen dakikalarında bek ap teknesi atağa geçti, iskele bekten gelen diğer tekne arasından iki dümenle sıyrılan Chomar ekibi sıkıntılı anı atlattı. Yarışın sonlarına doğru orsa orsa seyreden ekip tam digavzing çakarında rakibin yaptığı ters harakete maruz kaldı. Orta hakem arkadaşalarına baktı yan hakemlerden de bayrak görmeyince faulu vermeyerek oyunu devam ettirdi. Yarış sürüyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, yarış devam ediyor, Finiş geçildi ve yarış bitti.Biten yarış sonrasında yorgun olan ekip kameralara el sallamayı ihmal etmedi.
şimdi izlediğin hakkında bir kompozisyon yaz bakiyim çocuğum, 200 kelime.
Sanat ve edebiyattan anlamiyosun sen Umut hoca. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Büyük beklenti Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap adam inşaaaatmühendiiiziiii...
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBüyük beklenti Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap adam inşaaaatmühendiiiziiii... ...daha kötüsü be Ömerim, ben kendim makine mühendisiyim
Adnan abiii kaptanımmmmmm, ben de Anarada da video çekimi istiyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap