0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

U. K.

Ynt: Meydan Okuma 2
« Yanıtla #45 : Şubat 06, 2012, 16:06:27 »
Mehmet'im,
sen takma kafana, tarih satanları değil satılanları yazar.
sen saman altından yine ekibini hazırlamışsındır ama hani ekip ihtiyacı olursa adım kulağının arkasında olsun.

Hamiş:şu hani haber vermediğiniz (hehehe) İzmir yolculuğunun detaylarını ve en önemlisi de Madeira'nın fotolarını hasretle bekliyoruz.
*

M. B. A.

« Yanıtla #46 : Şubat 06, 2012, 16:21:08 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
HAHAHAAAHHHAAA...
...

Meydan okuyanlar! Bu tüyler ürpertici kahkaha sonrası fikrinizi bir daha gözden geçirmek isteyebilirsiniz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

K. Y.

« Yanıtla #47 : Şubat 06, 2012, 16:22:51 »
KIZDIRMAYIN MErem korsanı, teker teker burnunuzu kırar sonra!!! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Mehmet ve ömer korsanlarım gelmişsiniz izmire, bir çay ikram edemedik ya, ben ona yanarım!!!

*

Ö. K.

« Yanıtla #48 : Şubat 06, 2012, 17:15:24 »
Panik!... İmla hatalarınıdan da anlaşılıyor. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bir daha okadar fark açmayız. Öyle ufuk çizgisinde, nokta haline getirmeyiz o koca Lotus'u.
Etrafında bir kaç tur atarız, ama arayı açmayız. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
İçin rahat olsun.   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

HAHAHAAAHHHAAA...
Her cevap yazdıklarında daha da eğleniyorum... )))
"kaçıcakmışım", "vıdı vıdıymış", "omuz-omzaymış"...
Görücem sizin ekip ruhunuzu ilk tramolada )))

Katakulli apacağım hem de alasını, ama tarıştan kaçmak için değil, bizaat yarışın içinde yapacağım.
Hem de hayatınızda görmediğiniz şeyleri... Ufukta kaybolmuş, millerce önünüzde seyreden Lotus'u görmek için artık dürbün mü alırsınız? AIS sistemi mi kurarsınız onu bilmem... )))

Ama size öyle süprizler hazırlıyorum ki, aklınız şaşacakk!!!!
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2012, 17:16:14 Gönderen: Ömer Kırcal »
*

T. Ö.

« Yanıtla #49 : Şubat 06, 2012, 17:31:35 »
Bir daha o kadar fark açmayız. Öyle ufuk çizgisinde, nokta haline getirmeyiz o koca Lotus'u.

Ömer'cim, öhmm...

TANER

*

H. A.

« Yanıtla #50 : Şubat 06, 2012, 17:33:05 »
Ahsen'e katılıyorum Adnan Kaptan aman dikkat et teknene, bu Merem Lotus Şar Kırcal isimleri bir araya gelince her ne sebebple olursa olsun mutlaka bir "zor anlar" yaşanacaktır.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 
*

K. K.

« Yanıtla #51 : Şubat 06, 2012, 17:40:22 »
Bir daha o kadar fark açmayız. Öyle ufuk çizgisinde, nokta haline getirmeyiz o koca Lotus'u.

Ömer'cim, öhmm...

TANER

Yani ortak ses etmeyim diyorum ama senin bu yeni ekibin de bizi ezikleyip duruyor ama.
Ömer kardeş ben de öhmm hani.

*

Z. D.

« Yanıtla #52 : Şubat 06, 2012, 17:51:03 »
Tevekkelli değil dün Adnan kaptan Burgazada önüne kadar gelip yemeğe gelmedi . Antremana devam etti.
 Daha çok çalışması lazım o zaman Lotus a karşı yarışabilmesi için
*

M. E.

« Yanıtla #53 : Şubat 06, 2012, 17:56:41 »
Sayın ÖKırcal "ufukta nokta haline getirmeyiz" buyurmuş ama benim imla hatalarıma gösterdiği özeni, okuduklarını anlamak için harcasaydı keşke diye düşünüyor insan.

Hepimizin malumu ifadelerim özellikle yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için özenle seçiliyor ve "Ufukta kaybolmuş, millerce önünüzde seyreden Lotus'u görmek için artık dürbün mü alırsınız? AIS sistemi mi kurarsınız onu bilmem..." yoruma açık olmasına gerek göstermeyecek düzeyde!!! Ama bazılarının gözünü kazanma hırsı bürümüş, daha okuuduklarını anlayamıyorlar...

Hep aynı terane,  temcit pilavı gibi hep aynı tekrarlardan sıkıldı herkes...
yaratıcı olun, yeni bişeyler bulun!!! ))))

*

Ö. K.

« Yanıtla #54 : Şubat 06, 2012, 18:43:00 »
Ben sizin yadıklarınızı çok iyi anladımda, ayağınızı su seviyesine çekmeye çalışıyorum dostum. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Kümülüslerden zıplayıp Stratusaları da aşıp Fibratus Sirrüslerin aldatıcı güzelliğine kanmana kıyamam... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bu kadar yüksekler senin için iyi olmayabilir... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Sayın ÖKırcal "ufukta nokta haline getirmeyiz" buyurmuş ama benim imla hatalarıma gösterdiği özeni, okuduklarını anlamak için harcasaydı keşke diye düşünüyor insan.

Hepimizin malumu ifadelerim özellikle yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için özenle seçiliyor ve "Ufukta kaybolmuş, millerce önünüzde seyreden Lotus'u görmek için artık dürbün mü alırsınız? AIS sistemi mi kurarsınız onu bilmem..." yoruma açık olmasına gerek göstermeyecek düzeyde!!! Ama bazılarının gözünü kazanma hırsı bürümüş, daha okuuduklarını anlayamıyorlar...

Hep aynı terane,  temcit pilavı gibi hep aynı tekrarlardan sıkıldı herkes...
yaratıcı olun, yeni bişeyler bulun!!! ))))

*

M. E.

« Yanıtla #55 : Şubat 06, 2012, 18:48:12 »
"Dostum" muuu?? PEHHH!!!
O eskidendi yavrum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Hem ben yelkenciyim sirrusların esen oramlarına alışıktır benim bünyem!
Sen istersen kendi ekibine bak da onlardan birisi rüzgardan falan hasta olup, üşütmesin! KIYAMAMMM!!!   ))))
*

O. D.

« Yanıtla #56 : Şubat 06, 2012, 18:51:00 »
Merem Abi yaz beni tayfa olarak çok fena gaza geldim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

Ö. K.

« Yanıtla #57 : Şubat 06, 2012, 18:51:21 »
Vayyy!!! Yarışçılar için söylerlerdi de inanmazdım. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ne çabuk PEHHH! olduk, ne çabuk eskidik... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

C. D.

« Yanıtla #58 : Şubat 06, 2012, 18:56:00 »
Du bakem ocağa iki odun da ben atem; Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bu Meydan okuma 2 oluşumu dün Sığacıkta masa başında oluştu.
Bende MErem ne deyo yahu bunla deyince,
-Abem benim, sen bakma onların karşı ekip oluşturmasına,
ben, Ömer Deniz, Çağla ve Çağlanın bakıcısıyla çıkarız
toplamda 10 mil fark atarız.
Dedi.
Meremin gözlerindeki pırıltıyı görünce, bana hiçte sallıyormuş gibi gelmedi.

Ardından Ömer, Taner ve Erol abinin bıyık altından gülümseyişlerini görünce
Karşı ekibin de kararlı ve gözüpek duruşlarını da takdir etmedim değil hani.

*

M. E.

« Yanıtla #59 : Şubat 06, 2012, 19:00:09 »
Ehh öyledir işte hayat...
Bir karar alıp 7 düvele ilan edeceksin, sonra da hiçbişey olmamış gibi "geri döneceğini" mi sanmıştım? Ah benim saf duygulu arkadaşım...
Rahmetli bu gibi durumlar için "bir derede iki kere yıkanılmaz" derdi...

Can Ağabey sen ve Nurettin Ağabey canlı şahitsiniz...
Bu "nankör kediler" kendi kıt akıllarıyla bir Ali Cengiz manevrasına kalkıştılar ama yüzlerine gözlerine bulaştıracaklar!!! ))))
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2012, 19:01:15 Gönderen: Mehmet Erem »