0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
HAHAHAAAHHHAAA......
HAHAHAAAHHHAAA...Her cevap yazdıklarında daha da eğleniyorum... )))"kaçıcakmışım", "vıdı vıdıymış", "omuz-omzaymış"...Görücem sizin ekip ruhunuzu ilk tramolada )))Katakulli apacağım hem de alasını, ama tarıştan kaçmak için değil, bizaat yarışın içinde yapacağım.Hem de hayatınızda görmediğiniz şeyleri... Ufukta kaybolmuş, millerce önünüzde seyreden Lotus'u görmek için artık dürbün mü alırsınız? AIS sistemi mi kurarsınız onu bilmem... )))Ama size öyle süprizler hazırlıyorum ki, aklınız şaşacakk!!!!
Bir daha o kadar fark açmayız. Öyle ufuk çizgisinde, nokta haline getirmeyiz o koca Lotus'u.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBir daha o kadar fark açmayız. Öyle ufuk çizgisinde, nokta haline getirmeyiz o koca Lotus'u. Ömer'cim, öhmm...TANER
Sayın ÖKırcal "ufukta nokta haline getirmeyiz" buyurmuş ama benim imla hatalarıma gösterdiği özeni, okuduklarını anlamak için harcasaydı keşke diye düşünüyor insan. Hepimizin malumu ifadelerim özellikle yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için özenle seçiliyor ve "Ufukta kaybolmuş, millerce önünüzde seyreden Lotus'u görmek için artık dürbün mü alırsınız? AIS sistemi mi kurarsınız onu bilmem..." yoruma açık olmasına gerek göstermeyecek düzeyde!!! Ama bazılarının gözünü kazanma hırsı bürümüş, daha okuuduklarını anlayamıyorlar...Hep aynı terane, temcit pilavı gibi hep aynı tekrarlardan sıkıldı herkes...yaratıcı olun, yeni bişeyler bulun!!! ))))