0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

T. Ö.

Ynt: Meydan Okuma 2
« Yanıtla #15 : Şubat 06, 2012, 10:49:58 »
Sen ebediyete kadar ortagimsin.
Ama iliskiler cok giriftlesti.
TANER

*

K. K.

« Yanıtla #16 : Şubat 06, 2012, 11:02:32 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Sen ebediyete kadar ortagimsin.
Ama iliskiler cok giriftlesti.
TANER

Eyvallah ortak.

Şu "derin" leşen ilişkileri bir "büyük"ümüzün önünde seninle konuşalım o zaman.

*

D. H.

« Yanıtla #17 : Şubat 06, 2012, 11:09:23 »
Bizler
Adnan Mahçup, Taner Özer, Ömer kırcal, Erol Şar
Anarada ekibi olarak

Breh,  breh, breh, Adnanım Kaptanım benden sonra 3 kişiyi ancak ikame edebilmiş  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

D. H.

« Yanıtla #18 : Şubat 06, 2012, 11:10:58 »
HakanZ korsanım. haber verdikte ne oldu . gelmedin bugün Burgazadaya.
Yeğenim Okan, Kamil Kurtoğlu ve arkadaşı Babür, Necip Bulut, Yaşar Özer ve ailesi, Turhan Akman abim ve eşi çok güzel bir gün geçirdik.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Evet Facebook'ta resimlerinizi gördük ama forumda bu seyrin haberini göremedik. Artık gizli gizli mi gidiliyor adalara filan  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

M. E.

« Yanıtla #19 : Şubat 06, 2012, 11:49:08 »
Vay canınaaaa!!!
Okuduklarıma inanamıyorum....
Bu mudur yanii??
Dost bildiğin, bağrına bastığın, senelerce emek harcadığın, yanından eksik etmediğin kişiler, ilk fırsatta "iki tane radyal yelkene" en yakınlarını satıyorlar haa???
Bir de Lotus Ekibi'ne meydan okuyorlarmış???
HAHAHAAAAAAA!!!!!
En çok da buna güldüm...
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2012, 11:49:35 Gönderen: Mehmet Erem »

*

T. Ö.

« Yanıtla #20 : Şubat 06, 2012, 11:54:01 »
HAHAHAAAAAAA!!!!!
En çok da buna güldüm...

Allaaaa, dalarım ben böyle cevaba...

TANER
*

Ö. K.

« Yanıtla #21 : Şubat 06, 2012, 12:33:36 »
MErem bey! MErem Beeeeyyy! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Hep ben/benim/bana... Nereye kadar? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ya bizim? Hiç mi bişşşicik katamadık/veremedik sana? Hele Erol abiden! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bunlar nasıl sözler/lakırdılar? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yarışın/yarışçılığın o şeytani etkisi altındamı kalıyorsunuz? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Di mi dostlar? (ortaaaaa vee... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Sevgi, Saygı ile... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

... senelerce emek harcadığın, yanından eksik etmediğin kişiler, ilk fırsatta "iki tane radyal yelkene" en yakınlarını satıyorlar haa???...

*

Ö. K.

« Yanıtla #22 : Şubat 06, 2012, 12:36:56 »
Erol abi gördün mü neler diyor? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
"Lotus ekibine" meydan okuyormuşuz biz!
Kimlerse artık onlar! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Biz de kendimize gelin güvey oluyormuşuz baksana... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

..
*

E. Ş.

« Yanıtla #23 : Şubat 06, 2012, 12:44:02 »
Tamam da cevaptan birşey anlamıyoruz ki.

Meydan okumayı kabul ediyormu ? yoksa........
*

N. İ.

« Yanıtla #24 : Şubat 06, 2012, 12:47:25 »
vay anam vay..kıyamet kopacak desenize yakında....süper yazılar okuyup çok eğleneceğiz desenize...ellerimi ovuşturarak bekliyorum valla....
*

Z. D.

« Yanıtla #25 : Şubat 06, 2012, 12:51:32 »
Olur mu, orta da var ortaya da var.
Seninle ayni saflarda olmak bana ayrica mutluluk verdi.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

TANER

Taner Korsanım ''Bükemediğin eli öpeceksin der Atalarımız''
Demek ustalardan ders almaya gidiyorsun
*

M. B. A.

« Yanıtla #26 : Şubat 06, 2012, 13:01:32 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Erol abi Evrensel ekibinde değil miydin? Ne oldu? Transfer ücreti filan mı verdiler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Vayyyy...
*

E. Ş.

« Yanıtla #27 : Şubat 06, 2012, 13:12:48 »
Evrensel ekibini komple Anarada ya transfer ettik.

Talya ekibindende bir destek aldık.

Lotusun işi zor yani. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

K. K.

« Yanıtla #28 : Şubat 06, 2012, 13:14:33 »
Tamam da cevaptan birşey anlamıyoruz ki.

Meydan okumayı kabul ediyormu ? yoksa........

Evet yani cevabı nedir Lotus'un.

Karşı tarafı eziklemenin dışında. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. Ç.

« Yanıtla #29 : Şubat 06, 2012, 13:16:17 »
Lotus gemisini kim kullanacak ki Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Merem korsan kişisinin işi bu sefer biraz zor gibi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap