0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

H. E.

Ynt: Maltepe'de Teknebaşı/2
« Yanıtla #45 : Ocak 03, 2010, 11:37:13 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

...
HakanE'ye ise halkaların eksikliği (peçetedeki !) konusunda katılmıyorum kesinlikle .  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Halka gerekmez hiç . . .
Hatta halka konusundaki bu duyarlılığını da yadırgadığımı belirtmem gerek HakanE'nin . . .   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  

Ne biliyim abi.

Seni görünce...  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. Ö.

« Yanıtla #46 : Ocak 03, 2010, 12:57:32 »
Sevgili Ömer korsana ve nazik eşine böyle güzel bir daveti mükemmel misafirperverlikleriyle organize etmiş oldukları için çok teşekkürler ediyorum. Ayrıca bu sebeple yeni korsanlarla da tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum.

Ömer korsanı canı gönülden kutluyorum. Üstat korsanların da dediği gibi maşallah süper bir iş başarıyor. İnşallah teknesinin denize indirilme etkinliğini de yaparız.

İkramın hepsi çok güzel ve lezzetliydi. Herkesin ellerine sağlık. Ayrıca Hakan Erim korsanın eşine de leziz muammarası için ayrıca teşekkürler. Velhasıl başta güzel sohbetler olmak üzere her şey mükemmeldi.

Umarım teknesiz korsan olan bizlere de tez zamanda böyle etkinlikler organize edebilme imkanı nasip olsun.

*

Ö. K.

« Yanıtla #47 : Ocak 03, 2010, 19:11:41 »
Gezgin Korsanlar Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

E. Ö.

« Yanıtla #48 : Ocak 03, 2010, 19:16:02 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

S. Ç.

« Yanıtla #49 : Ocak 03, 2010, 21:10:07 »
Zaten gelemeyecektim  ama Maltepe'de teknemi olurmuş, tekne bahane, sohbet şahane tarzı bir etkinlik diye düşünmüştüm. Geçen senenin fotoğraflarında tekne değil de teras etkinliği izlenimine kapılmıştım. Ama çok yanıldığımı görüyorum. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ömer Korsan tekne yapım hikayeniz daha önce yazıldı mı?
Teknenin bir an önce denize kavuşmasını ve en mavi sularda yaptığınız seyirlerin hikayelerini okumayı bekliyorum.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bu etkinlikte merakla beklediğim bir şey daha vardı. HakanE ve AteşK korsanların karşılaşması. Uzun bir süre ses soluk çıkmadı. Sonra gelen mesajlarda kimse AteşK Korsandan bahsetmiyordu. Oysa bu NTE birazda onun gelişi için yapılmıştı. Sonra ölçülü teşekkür mesajları gelmeye başladı. Eyvah dedim bir 'kol kırıllır yen içinde kalır' durumu var galiba. HakanZ  Korsan'ın videoları ile olay açıklığa kavuştu.

Sağlıcakla kalın AteşK korsan.
Kurufasulye turşusu, olabilir mi acaba? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

TelevizyondizileriyerineGKdizileriizleyenkorsan.

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

N. Y.

« Yanıtla #50 : Ocak 03, 2010, 22:07:19 »

Ömer Korsanım "Korsanlar" harika olmuş..10/10  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

N. Y.

« Yanıtla #51 : Ocak 03, 2010, 22:12:50 »

Fasulye deyince ben kuru fasulye anlıyorum.Taze fasülyeyi fasulyeden saymıyorum.

Yaw bu"kuru fasulye" turşusu da nereden çıktı? Turşu bildiğimiz taze fasulye turşusuydu ve mükemmeldi. Kim dedi "kuru fasulye" diye? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

Ö. K.

« Yanıtla #52 : Ocak 03, 2010, 23:37:17 »
Nedim korsan, çok güldürdün beni, kurufasülye turşusu  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

HakanZ'cim arkalarda kaldığın için afilisinden şapka şansını yitirdin.
Hak-mak yok abicim süper eğlendik işte, afiyet olsun, yarasın Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Cem abicim, beğenmen beni onurladırdı, teşekkür ederim.

Güven abi, dikey jakuzi fikrin üzerinde çalışıyoruz, gelişmelerden haberdar ederim seni. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Hakan Erim/Ateş Erim yüzyüze geldiklerinde bir süre dona kaldılar ve  " Yıllar önce kayıp ettiğim kardeşimsin sen benim" dedi AteşE ve HakanE'yi bağrına bastı. HakanE ise "abim, abim, abimsin sen benim deyim göz yaşlarına boğuldu.
Mutlu Son oldu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

N. Y.

« Yanıtla #53 : Ocak 03, 2010, 23:52:21 »

Ne de olsa ikisi de " E " Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ömer Korsanım,Yaşar anneye kurufasulye turşusu üzerinde çalışmasını söylediniz mi? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
( Güzel tatlar çılgın fikirlerden çıkar )

Hakan Erim/Ateş Erim yüzyüze geldiklerinde bir süre dona kaldılar ve  " Yıllar önce kayıp ettiğim kardeşimsin sen benim" dedi AteşE ve HakanE'yi bağrına bastı. HakanE ise "abim, abim, abimsin sen benim deyim göz yaşlarına boğuldu.
*

N. B.

« Yanıtla #54 : Ocak 04, 2010, 00:47:38 »

Evet mutlu son olmuş. HakanE sırtındaki  "ATEŞ' ten gömleği çıkartıp,rahatlamış.
*

U. K.

« Yanıtla #55 : Ocak 04, 2010, 09:28:48 »
Azcık geç katıldık ama hem muhabbetten hem de hamsiden payımızı fazlasıyla aldık.
Tekne konusunda birşey diyemeyeceğim, hiç bu kadarını beklemiyordum.  Bu boy bir teknede bu kadar geniş iç hacim inanılmaz, bir de bizim tekneye içi çok geniş derlerdi.  Bundan sonra Ömer'in teknesini örnek vereceğim.
Ömer ve Füruzan'ın güler yüzüne, dostluklarına  ve misafirperverliklerine çok teşekkürler.
Biz müptelası olduk, seneye allah kerim.
Sevgiler, iyi yıllar.

haftasonuforumagiremeyipdahayenimesajyazankorsan
*

S. D.

« Yanıtla #56 : Ocak 04, 2010, 09:49:07 »
Lezzetli davetiniz için çok teşekkür ederim Füruzan ve Ömer Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Hamsi çok çok lezzetliydi. Ellerinize sağlık.

Tekne ise ise muhteşemdi bence. Çok iyi iş çıkarmışsınız tebrik ederim.
Ayrıntılar bile incelikle yapılmış. Belli ki eliniz çok yatkın bu işe.
Tekrardan tebrik ederim, hayranlıkla inceledim tekneyi.
*

S. Ç.

« Yanıtla #57 : Ocak 04, 2010, 13:39:58 »

Ne de olsa ikisi de " E " Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ömer Korsanım,Yaşar anneye kurufasulye turşusu üzerinde çalışmasını söylediniz mi? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
( Güzel tatlar çılgın fikirlerden çıkar )

Peki, yemekteyiz videosunda ki  AteşK kim? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

N. Y.

« Yanıtla #58 : Ocak 04, 2010, 16:21:32 »

Ateş Korsan...

Peki, yemekteyiz videosunda ki  AteşK kim? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

K. K.

« Yanıtla #59 : Ocak 04, 2010, 22:29:00 »
cık....olmamış... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Hem bu tekne bu senede inmez denize...  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap