Anket

meselaaa ?

Bozcaada turu
2 (10%)
Gökçeada turu
7 (35%)
Alternatif bir program
11 (55%)

Toplam Oy Verenler: 0

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

E. Ü. Ö.

kurban bayramı tatili için program !
« : Kasım 15, 2008, 00:41:53 »
Kurban bayramı tatili bayağı uzun ve bence iyi değerlendirmek gerek.... konaklamalı bi bozcaada turuna ne dersiniz ? veya daha zoru  konaklamalı gökçeada turu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap?
« Son Düzenleme: Kasım 15, 2008, 01:50:05 Gönderen: Erhan Ümit Öztuncay »
*

s.

Ynt: kurban bayramı tatili için program !
« Yanıtla #1 : Kasım 15, 2008, 00:50:15 »
Gökova uzak mı olur?

*

E. Ü. Ö.

« Yanıtla #2 : Kasım 15, 2008, 01:46:14 »
dur korsanım, çıtayı yükseltme ! kopmasın millet Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap biz bozcaadaya bi gidelim, ordan sonrası allah kerim... zaten bayır aşşaaa di mi, gideriz yaf  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Kasım 15, 2008, 02:26:26 Gönderen: Erhan Ümit Öztuncay »

*

s.

« Yanıtla #3 : Kasım 15, 2008, 02:05:42 »
Haklısın korsanım. Şimdi bayramı pontonda kutlayalım diye teklifler de gelir valla... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

Ö. E.

« Yanıtla #4 : Kasım 15, 2008, 07:05:05 »
giderken yokuş aşağı da... dönüşte tekneleri bozcaada da mı bırakacağız? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

E. Ü. Ö.

« Yanıtla #5 : Kasım 15, 2008, 10:34:45 »
bence sakıncası yok ! ben kadir kaptanın ayna sında mürettebat olacağım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 
*

A. Ç.

« Yanıtla #6 : Kasım 15, 2008, 10:41:00 »
İstanbul Bozcaada ve Gökçeada rotaları hemen hemen eşittir. Zaman olarak çok az farkediyor. Gökçeada için Boğazı çıkıp burnu dönerken kuzey rüzgarı insanda acaba gitmekten vaz mı geçsek hissi uyandırıyor,  ama tamamen buruna has bir durum bu. Yaklaşık yarım - bir mil sonra güzel bir hava ve denizde olduğunuza karar veriyorsunuz. Yer olarak her ikisi de gidilip görülmeye değer yerler. Ama Bozcada zaten Güney yolu üstünde olduğundan daha kolay görülebilecek bir yer. Bu nedenle böyle bir tur yapılacaksa benim önerim Gökçeadadır. Kuzeyinde yolcu gemilerinin ve araba vapurunun geldiği bir ana liman var, ama çevre açısından çok cazip değil. Daha batıdaki liman ise çok daha güzel ve ada içlerine ulaşım için uygun. Güneyde ise bir yerleşim yeri ve inanılmaz büyüklükte bir iskele var. Güney doğuda ise çok büyük bir kumsal ve tuz gölünün kıyısı yer alıyor. Sadece açığında demirli kalınabilir. Yani kış için Kuzey sahiller tercih edilmeli.

Başka yerde konaklamadan her ikisine de Kalamış çıkış adaya varış yaklaşık 24 saat kadar sürer. Dönüş ise 30 - 32 saati bulur.

Ek: Boğaz çıkışı Bozcaada = 17 mil
Boğaz çıkışı Gökçeada = 19 mil

Gökçeada dünyanın su açısından en zengin 4. adasıdır. Ada kendine yeterli tarım ve hayvancılık yapılan bir adadır ve barajı vardır. Görülmesi gereken güzel bir yerdir.
« Son Düzenleme: Kasım 15, 2008, 11:32:18 Gönderen: Ahmet Çelenoğlu »

*

E. Ü. Ö.

« Yanıtla #7 : Kasım 17, 2008, 22:15:31 »
anlaşıldığı üzere bayram programı için bozcaada-gökçeada rotası ağır geldi ! belki haklı da korsanlar.. herkesin çoluğu-çocuğu, ana-babası var, millet benim gibi yaşamıyo ki... o zaman birlikte alternatif bi program geliştirsek... denizde bayramlaşma organizasyonu yapılsa nasıl olur ? reytingi düşürmemek gerek.. somalili korsanlar gibi gemileri kaçıracak halimiz yok heralde, di mi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap reyting ve birliktelik önemli.....
« Son Düzenleme: Kasım 17, 2008, 22:16:32 Gönderen: Erhan Ümit Öztuncay »
*

s.

« Yanıtla #8 : Kasım 17, 2008, 23:23:24 »
Trilye? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

s.

« Yanıtla #9 : Kasım 17, 2008, 23:24:37 »
Kalamıştakiler Fenerbahçeye, Fenerbahçedekiler Kalamışa yelken bassınlar... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
radikalkorsan Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

Ö. E.

« Yanıtla #10 : Kasım 18, 2008, 07:48:02 »
ne zaman bu kurban bayramı?
*

T. N.

« Yanıtla #11 : Kasım 18, 2008, 07:50:42 »
Sevgili Tombili (Erhan mı Ümit mi diyeceğimi bilemedim de)
Bozcada fikri çok güzel ama senin de söylediğin sebepler dolayısıyla (çoluk çocuk,ana baba,seyahat v.s.) çok uygulanabilir gibi gözükmüyor.
Ancak denizde bayramlaşma fikrini çok tuttum.
Gerçi bir gezi organizasyonu için biraz erken gibi gözüküyor,kimin ne yapacağı henüz belli değil galiba.
Bu arada 'Millet benim gibi yaşamıyor ki' lafını biraz açsana belki de çoğumuz senin gibi yaşamak istiyordur.
Sevgiler
Baba Deluxe
*

T. N.

« Yanıtla #12 : Kasım 18, 2008, 07:52:43 »
Özgür sabahçı korsanlar olarak pişti olduk
Sevgiler
*

c.

« Yanıtla #13 : Kasım 18, 2008, 08:39:55 »
bence trilye veya zeytinbağı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. Ü. Ö.

« Yanıtla #14 : Kasım 18, 2008, 09:17:03 »
Sevgili komodorumuza, günaydın.. Ümit' imi yıpratmayalım, Erhan' ı kullanalım derim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap sevgili üstadım, ana yok,baba yok, çoluk yok, çocuk yok ! kimi  fiziken, kimi gönlümce öldüler... yukarda allah, aşşada ben ....bir tek sevgili Ludmila var ki, fırsat bulup onunla da beraber olduğumuzda  her zaman bayram Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap neyse, uzun hikaye.... ilginize teşekküler...
« Son Düzenleme: Kasım 18, 2008, 20:36:33 Gönderen: Erhan Ümit Öztuncay »