0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

B. G.

Ynt: FOÇA-BADEMLİ PERFORMANSI
« Yanıtla #45 : Mart 29, 2010, 23:39:54 »
Bir sonraki performansımız ne zaman Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

(sopayemeyealışmışkorsan)
*

K. Y.

« Yanıtla #46 : Mart 29, 2010, 23:41:13 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Çakır ve Emre Korsanlarım,
Size zahmet olacak ama, Baltama bi feysbuk ayarlayın lütfen.
Garip kalmasın içim dayanmıyor valiy.
Masrafı neyse ben karşılarım mecburen.

yada bana vimeo veya yahoo hesabida acabilir:))))

*

K. Y.

« Yanıtla #47 : Mart 29, 2010, 23:44:29 »
Kaan korsan videoyu upload edinceye kadar araya parça koyalım. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
cosar korsanim'
 ne iyi ettinde geldin bademliye.. benim icin buyuk bir supriz oldu..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)
 bu arada yukledigin foto poseidon tarafindan lanetlenmis herhalde.. goruntu filan yok:)

*

N. B.

« Yanıtla #48 : Mart 29, 2010, 23:44:56 »
Tamam Kaan Korsanım. Sana da açsınlar bi hesap.
Ağanın eli tutulmazmış.

Balta'nınkini mecburen ödeyen kişi, seninkini zevkle öder netekim.
*

E. Ö.

« Yanıtla #49 : Mart 29, 2010, 23:46:13 »
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 9-10-11 nisanda Trilye'ye bekleriz bidahaki perrrrformansınızda Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap feyisbuk açmak için Aziz balta korsanım bize;
- 6 vesikalık fotoğraf
- ikametgah
- temiz kağıdı
- nüfus cüzdanı fotokopisi ile başvurusa hemen işlemler başlatılır Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

C. Y.

« Yanıtla #50 : Mart 29, 2010, 23:50:18 »
Trilye ye de fotograf çekmeye gitsem mi acaba?? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E. Ö.

« Yanıtla #51 : Mart 29, 2010, 23:53:54 »
Performans seyri olarak kerterizi burayı tutabilirsiniz, çanakkale boğazını geçtikten sonra kime sorsanız gösterir Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

N. B.

« Yanıtla #52 : Mart 29, 2010, 23:56:45 »
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 9-10-11 nisanda Trilye'ye bekleriz bidahaki perrrrformansınızda Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap feyisbuk açmak için Aziz balta korsanım bize;
- 6 vesikalık fotoğraf
- ikametgah
- temiz kağıdı
- nüfus cüzdanı fotokopisi ile başvurusa hemen işlemler başlatılır Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Temiz kağıdı mı dediniz?

Neden işi yokuşa sürüyorsunuz anlamadım.
*

E. Ö.

« Yanıtla #53 : Mart 30, 2010, 00:02:20 »
bize verilen emirler böyle, isterseniz üst katta koridorun sonunda sağdan ikinci kapının yanında müdür bey var ona sorabilirsiniz. ayrıca temiz kağıdı  herhangi bir hamamdan alınmış bir kağıtta olabilir Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

K. Y.

« Yanıtla #54 : Mart 30, 2010, 00:08:20 »
Bademli notlari...kisa kisa volume 1..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

biz sosisli yumurta yerken sinitzel yapmak icin kanal 72 den "tereyag" talebi yapilabilir mi?
demir yerinde lodosun karayele donmesini beklerken kanal 72 den "sicak dusa girip birazda orada vakit gecirecegim" denilir mi?

*

A. S.

« Yanıtla #55 : Mart 30, 2010, 00:09:59 »
alargada zaman çabuk geçmiyo  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

K. Y.

« Yanıtla #56 : Mart 30, 2010, 00:15:04 »
focada kommodor olmak kolay degil... olacak tabi..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

N. B.

« Yanıtla #57 : Mart 30, 2010, 00:17:05 »
ayrıca temiz kağıdı  herhangi bir hamamdan alınmış bir kağıtta olabilir Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Kese yaptırmadan yıkansa verirler mi acaba?
Kese yapılırsa ayakkabıları dahil tüm giysileri ona küçük gelir.
Bu da ek masraf demektir.

Kararı kendi versin artık.
*

E. Ö.

« Yanıtla #58 : Mart 30, 2010, 00:19:14 »
versin ki bizde işlemleri başlatalım. Mıstafa beeiiiyyy Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

m. b.

« Yanıtla #59 : Mart 30, 2010, 01:03:42 »

beheyy moderatörler!

görmezmisiniz ki izmirli korsanların böyle ciddi bir topiğinde ankaralı ve bursalı iki anarşik tarafından tarafıma çok ağır tacizler yapılıyor? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

evet feysbukum yok sayın emre korsan.. feysbukun  gereksiz ve kıytırık bir amerikan buku olduğunu düşünüyorum.

(askerliğine az kaldı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap. daha önceden sana sözünü ettiğim karakoldaki gece 3-5 nöbetlerinde  bu yazdıklarını hatırlayıp pişman olacaksın, heyhat hayat çok çetrefilli, kimse duymayacak sessiz ağlayışlarını. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)

noyan korsan, iki lafım da sana..  temiz kağıdı benim yüzümden daha ak değildir. temiz kağıdı almak benim için zor değil, ama temiz kağıdı almak için komadordan paraf alıp hakan zorluya gitmek lazım.. gerçi  haknz da hayatta bana t/k vermez, ama bu benim temiz olmadığımı göstermez. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

« Son Düzenleme: Mart 30, 2010, 01:18:57 Gönderen: Mustafa Aziz Çınar »