0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

A. Z.

Ynt: Deniz çekti, bi Esenköy yapıp gelicez...
« Yanıtla #15 : Temmuz 05, 2011, 17:22:39 »
Valla gene bişiii annamadım.

Sazan oltası atıyoooo... (lar)

Uludağa gazoz içmeye gidiyooo... (lar) - (Köprüüstü fotograf bilem var.)

Helal olsun Bursa'ya..! Uludağı bile deniz artıkın, Yaf Ge-Ko sen nelere kadiirsin dicem ama yooo demicem sazanlık meselesi.

Prıva neta'mış. (İyi bişiii zahir (bende dedim))
« Son Düzenleme: Temmuz 05, 2011, 17:24:28 Gönderen: Abdullah Zöngür »
*

S. D.

« Yanıtla #16 : Temmuz 05, 2011, 19:36:10 »
Ya bu adamlar çok hain.
Kalkmışlar benim memleket Esenköy' e gitmişler.
Bir de meydan da Cumhur abinin mekanında kokoreç yiyiyorlarmış  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bi de diyorlar ki akşam da rakı balık yaparız artık  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Çok terbiyesizce.
« Son Düzenleme: Temmuz 05, 2011, 19:36:43 Gönderen: Seval Duban »

*

H. Z.

« Yanıtla #17 : Temmuz 05, 2011, 20:16:56 »
Ates abi dedigin gibi. Fbahce Kalamis arasi zorlu yolculuk basari ile sonuclandi. Kokorecimizi yedik simdi cayimizi icip keyif yapiyoruz.

*

m. b.

« Yanıtla #18 : Temmuz 05, 2011, 20:20:32 »
terbiyesiz oldukları gibi palavracılar da seval korsanım.. hani maşallahı götürmemişlerdi?. bu resimdeki ne?

''maşallah esenköyde''.
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

''dogi de esenköyde''
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A.

« Yanıtla #19 : Temmuz 05, 2011, 21:17:20 »
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bu fotoğrafta görünen o ki, karadan ve işlerden kopamadan denize çıkılmış ki,
zannımca keyfi de bir hudut ile sınırlanmış olur.
HakanZ korsanın GSM kulaklığı ne kadar işkolik olduunu gösteriyor  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Maksat kıllık olsun Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

H. Z.

« Yanıtla #20 : Temmuz 05, 2011, 21:47:01 »
Mistifa yakaladin bizi   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Abdurrahman, bilemedin o telsizin kulakligi bikere  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E.

« Yanıtla #21 : Temmuz 05, 2011, 22:45:26 »
Kayınbiraderim der ki;"Kısmetsiz köpek kurban bayramında aç gezermiş" Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Şu gençlere bi yamanayım diye düşündüm ama yetiştirmem gereken işlerim vardı, kader utansın dedim. Aksi gibi o işler de ertelendi. Şimdi var ya, ben bu kaderin... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

S. D.

« Yanıtla #22 : Temmuz 06, 2011, 16:30:25 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Kayınbiraderim der ki;"Kısmetsiz köpek kurban bayramında aç gezermiş" Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Şu gençlere bi yamanayım diye düşündüm ama yetiştirmem gereken işlerim vardı, kader utansın dedim. Aksi gibi o işler de ertelendi. Şimdi var ya, ben bu kaderin... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Öyleyse bu şarkı sana gelsin Erol Kaptanım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

E.

« Yanıtla #23 : Temmuz 06, 2011, 19:57:43 »
Çok makbule geçti Seval, teşekkürler. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
(bakkala gidiyom, cilet alcem Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)
*

H. Z.

« Yanıtla #24 : Temmuz 07, 2011, 01:19:08 »
Aşağıdaki link Esenköy'e giderken bize eşlik eden yunus yavruları Cevher ve Fahamittin e ait. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

N. Ö.

« Yanıtla #25 : Temmuz 07, 2011, 01:28:57 »
şoparlara bak sen Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap harikalar...
*

M. S.

« Yanıtla #26 : Temmuz 07, 2011, 09:56:18 »
Süperlermiş
*

S. Ç.

« Yanıtla #27 : Temmuz 07, 2011, 13:55:12 »
Ya bu adamlar çok hain.
Kalkmışlar benim memleket Esenköy' e gitmişler.
Bir de meydan da Cumhur abinin mekanında kokoreç yiyiyorlarmış  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bi de diyorlar ki akşam da rakı balık yaparız artık  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Çok terbiyesizce.

Ama şelaleden atlamamışla.
Bi gün hep beraber gidip şelaleden atlayalım. İllede şelale... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

H. Z.

« Yanıtla #28 : Temmuz 07, 2011, 14:57:30 »
Şu şelelenin resmini koyun bari. Esenköyde de methini duyduk habire, merak ettim valla.
*

H. E.

« Yanıtla #29 : Temmuz 07, 2011, 15:14:16 »
Şu şelelenin resmini koyun bari. Esenköyde de methini duyduk habire, merak ettim valla.

Şelale değil Çifte Şelale