0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
... Allah razı olsun senden Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Havanın puslu !!! olduğu bu günlerde Gezgin Korsan oluşumunun hepimiz için ne kadar iyi bir faaliyet olduğunu hatırlatacak olan aşağıdaki gecikmiş teşekkürü bir kerede buradan yapmak istiyorum.Bildiğiniz üzere daha büyük bir tekne almak için arayışlarım sürüyor.Bu uğraşlarımda ki en büyük yardımcım hiç tanımadığım,yüzünü dahi görmediğim Hollanda daki gezgin korsan arkadaşımız KIVANÇ ÖZÜÖLMEZ Gekoya huzurlarınızda birkez daha çok ama çok teşekkür ediyorum.Kendisi değerli ailesinden,işinden,gücünden zaman ayırarak benim için tekne bakıyor,brokerlar ile yazışıyor,görüşüyor ve tekne ziyaretlerine gidiyor.İnanın hakkını nasıl öderim bilemiyorum.Yaptığı şeyler benim için çok değerli.İyi ki varsınız Yaaa Nurettin korsan sana kırgınım...Geldim, göremedim, gittim (teknenzi gördüm ama:-)) Aydın abi sağolsun gereken desteği verdi..
Yaa Bahadır pişti olduk..Benim senin kadar tanıdığım yok:-)) lütfen benden de teşekkürler o saydığın insanlara...