0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2017 yılının nisan ayı başlarıydı. Soğuk bir cumartesi günü öğlene kadar çalıştıktan sonra işten çıkıp Ece’yi aldım ve Viaport marinaya doğru Andromeda isimli bir tekneye bakmak için yola koyulduk. Olağan üstü bir trafik vardı. Dura kalka ilerlerken Ece bir yandan bana sitem ediyordu;“Biz bu tekneyi alamayız bütçemizin çok üstünde. Bugün başka işlerim vardı. Randevu almadan önce bana sorsaydın keşke”.O gün baktığımız tekneyi çok beğendik. Almaya karar vermek için neredeyse bir ay düşündük. Nasıl olduğunu hala çözemedik ama ona bir şekilde sahip olduk sonunda... O zamandan beri Andromeda ile birlikte onu bize emanet eden Uğur Abi ve kız arkadaşı Tuğçe gibi çok güzel dostlara da sahibiz… Dostluğumuz öyle pekişti ki sağ olsunlar cumartesi günü gerçekleşecek nikahlarına bizi de davet ettiler. Hatta ufak tefek bazı görevleri de layık gördüler. Bir yandan bu duruma sevinirken bir yandan da “Mangal ve Rakı” etkinliğine katılamayacağımız için üzüntülüyüz. Siz değerli dostları Viaport’ta ağırlamayı çok isterdik. Cevat Abi’nin yemeğini kaçırmamız da cabası…Emeği geçen herkese teşekkürler. Sizlere bol keyifler dilerken, gelecek organizasyonlarda buluşmayı ümit ediyoruz. Sevgiyle kalın. Ece –Mücahit
Mangal başında karın tokluğuna Ali Korsan'nın asistanı olmaya gönüllüyüm. Palamutlarımızla beraber sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.
Masa çok önemli. En önemli eksik masa oluyor genellikle.Marinadan rica etsek de bize orada iki varil üstüne 3 kalas koyarak uzun bir masa yapsalar çok makbule geçer.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMasa çok önemli. En önemli eksik masa oluyor genellikle.Marinadan rica etsek de bize orada iki varil üstüne 3 kalas koyarak uzun bir masa yapsalar çok makbule geçer.Masa için varil ayarlanabilirise,tekneye bilmek için kullandığım tahmini 4 metre boyunda 5/20 kalas var,aynı ölçülerde kalastan yan tekne komşumda da var rica edep getirebilirim.varil konusunda bilgi bekliyorum ona göre hareket edeceğim.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapMasa çok önemli. En önemli eksik masa oluyor genellikle.Marinadan rica etsek de bize orada iki varil üstüne 3 kalas koyarak uzun bir masa yapsalar çok makbule geçer.Masa için varil ayarlanabilirise,tekneye bilmek için kullandığım tahmini 4 metre boyunda 5/20 kalas var,aynı ölçülerde kalastan yan tekne komşumda da var rica edep getirebilirim.varil konusunda bilgi bekliyorum ona göre hareket edeceğim.Belki direk masa bile verebilirler. Sormak lazım. Hatta keşke piknik masalarından yapıp koysalar... Bazı marinalarda tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzu, bazı etkinlikler için piknik masaları vs görüyorum. Bizim İstanbul marinalarında ancak mağaza, cafe....
Ali korsan,Pasarellaya niçin kalas diyorsunuz? çok ayıp, kınıyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Alinin tekne müsait olmayınca ben gelemiyorum..hüngür..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapİsmimi silmenize gerek yok..zaten yok..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap