0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

B. Ö.

Ynt: 8 Aralık Gezgin Korsan Dünya Mangal Günü
« Yanıtla #90 : Aralık 04, 2018, 14:03:00 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
2017 yılının nisan ayı başlarıydı. Soğuk bir cumartesi günü öğlene kadar çalıştıktan sonra işten çıkıp Ece’yi aldım ve Viaport marinaya doğru Andromeda isimli bir tekneye bakmak için yola koyulduk. Olağan üstü bir trafik vardı. Dura kalka ilerlerken Ece bir yandan bana sitem ediyordu;

“Biz bu tekneyi alamayız bütçemizin çok üstünde. Bugün başka işlerim vardı. Randevu almadan önce bana sorsaydın keşke”.

O gün baktığımız tekneyi çok beğendik. Almaya karar vermek için neredeyse bir ay düşündük. Nasıl olduğunu  hala çözemedik ama ona bir şekilde sahip olduk sonunda... O zamandan beri Andromeda ile birlikte onu bize emanet eden Uğur Abi ve kız arkadaşı Tuğçe gibi çok güzel dostlara da sahibiz… Dostluğumuz öyle pekişti ki sağ olsunlar cumartesi günü gerçekleşecek nikahlarına bizi de davet ettiler. Hatta ufak tefek bazı görevleri de layık gördüler. Bir yandan bu duruma sevinirken bir yandan da  “Mangal ve Rakı” etkinliğine katılamayacağımız için üzüntülüyüz. Siz değerli dostları Viaport’ta ağırlamayı çok isterdik. Cevat Abi’nin yemeğini kaçırmamız da cabası…

Emeği geçen herkese teşekkürler. Sizlere bol keyifler dilerken,  gelecek organizasyonlarda buluşmayı ümit ediyoruz.
Sevgiyle kalın. 

Ece –Mücahit

Teşekkür ederiz.. Size de eğlenceli bir gece olsun..  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

B. Ö.

« Yanıtla #91 : Aralık 04, 2018, 14:45:14 »
Mangal başında karın tokluğuna Ali Korsan'nın asistanı olmaya gönüllüyüm. Palamutlarımızla beraber sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağız.
O zaman Çokomel' i güncelleyelim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

B. Ö.

« Yanıtla #92 : Aralık 04, 2018, 14:49:12 »
1- Betül Özçelik
2- Erdal Gürel
3- Levent Ağagil
4- Hulki Erdem            (?)
5- Erol Yapıcı              ( ? )
6- Cevat İpekçi
7- Gülümser  Özharar
10- Mustafa Elbaş
11- Aren - Vilma Santikyan
12-Ferit Yalçıntuna
13-Zübeyde Karatalı  2 kişi

Tekneyle Katılanlar
1.Zafer  Dedeoğlu      Risus  (9.43-3.20)
2.Hakan  Erim         Ekip (13-4)
3.Can  Doğan      Maja(9.40-3.20)
4.Ali Ünalan - Nesrin Eriş     Çokomel (9-3.20)
5.Can Pembecioğlu - İa Beridze    Geren(13.5-3.2) 
6.Süleyman Yılmaz   Wilusa(12-4)
7.Enes Özüren    Med Ocean  (9.40-3.20)
8.Metin Berkem   Tutkum ( 12.60-4.05)  3 kişi
9.Hüsmen Eser   Rakı (12-4)
10.Ömer Kırcal    Evrensel
11.Nezih Canal Emela (13,45-4,25)
12.Tümay gören Ozi (13,5-4,4)
13.Atılay Topel Myway1  (11,4-3,4)
14.Hakkı Babatürk Achilles (12.4 - 4.1) 2 ya da 4 kişi

Karavanla Katılanlar
1. Hakan Gönüllü

*

H. E.

« Yanıtla #93 : Aralık 04, 2018, 15:16:59 »
Masa çok önemli. En önemli eksik masa oluyor genellikle.

Marinadan rica etsek de bize orada iki varil üstüne 3 kalas koyarak uzun bir masa yapsalar çok makbule geçer.
*

A. Ü.

« Yanıtla #94 : Aralık 04, 2018, 17:38:10 »

Marinadan rica etsek de bize orada iki varil üstüne 3 kalas koyarak uzun bir masa yapsalar çok makbule geçer.

Masa için varil ayarlanabilirise,tekneye bilmek için kullandığım tahmini 4 metre boyunda 5/20 kalas var,aynı ölçülerde kalastan yan tekne komşumda da var rica edep getirebilirim.varil konusunda bilgi bekliyorum ona göre hareket edeceğim.

*

M. A.

« Yanıtla #95 : Aralık 04, 2018, 17:40:47 »

Masa için varil ayarlanabilirise,tekneye bilmek için kullandığım tahmini 4 metre boyunda 5/20 kalas var,aynı ölçülerde kalastan yan tekne komşumda da var rica edep getirebilirim.varil konusunda bilgi bekliyorum ona göre hareket edeceğim.

Belki direk masa bile verebilirler. Sormak lazım.

Hatta keşke piknik masalarından yapıp koysalar...  Bazı marinalarda tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzu, bazı etkinlikler için piknik masaları vs görüyorum. Bizim İstanbul marinalarında ancak mağaza, cafe....
*

A. Ü.

« Yanıtla #96 : Aralık 04, 2018, 17:44:48 »

Belki direk masa bile verebilirler. Sormak lazım.

Hatta keşke piknik masalarından yapıp koysalar...  Bazı marinalarda tenis kortu, basketbol sahası, yüzme havuzu, bazı etkinlikler için piknik masaları vs görüyorum. Bizim İstanbul marinalarında ancak mağaza, cafe....
Murat korsanım sizin tekne tuzlada sizi tanır marina yönetimi bir el atsanız bu masa işine Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Taşıma hamaliye işleri ile bizler ilgilenebiliriz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

B. Ö.

« Yanıtla #97 : Aralık 04, 2018, 18:12:32 »
mangal partisinde biz de varız değişik mezelerle...
beyza /mert özyapan
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. D.

« Yanıtla #98 : Aralık 04, 2018, 18:45:27 »
bende ofisten çıkıp eşimle aranıza katılacağım saat 19:00 gibi. Bu seferlik affedin ctesi çalıştığım için bir hazırlık yapamayacağım.Eksik varsa söylerseniz temin etmeye çalışırım yolda gelirken.
Başak/Alper Dora
*

H. E.

« Yanıtla #99 : Aralık 04, 2018, 19:45:26 »
Ali korsan,
Pasarellaya niçin kalas diyorsunuz? çok ayıp, kınıyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

S. Ç.

« Yanıtla #100 : Aralık 04, 2018, 20:13:12 »
Alinin tekne müsait olmayınca ben gelemiyorum..hüngür..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

İsmimi silmenize gerek yok..zaten yok..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. Ü.

« Yanıtla #101 : Aralık 04, 2018, 21:53:10 »
Ali korsan,
Pasarellaya niçin kalas diyorsunuz? çok ayıp, kınıyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Kınama ağbi ben Boluluyum,Bolunun kalası meşhurdur ahçılıkdan sonra kendimden biliyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Teknemde Pasarella yok Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Aralık 04, 2018, 21:55:35 Gönderen: Ali Ünalan »
*

A. Ü.

« Yanıtla #102 : Aralık 04, 2018, 21:54:22 »
Alinin tekne müsait olmayınca ben gelemiyorum..hüngür..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

İsmimi silmenize gerek yok..zaten yok..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Serdar ağbi konuştuğumuz gibi bir dahakine  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. S.

« Yanıtla #103 : Aralık 05, 2018, 02:19:16 »
Mangalı İA getiriyor taşımama gerek yok,size topik mi getirsem acaba Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap , ben et düşkünüyüm ,Vilma da muhtemelen eline yakışır birşeyler getirecektir Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap))
*

B. Ö.

« Yanıtla #104 : Aralık 05, 2018, 10:57:41 »

1- Betül Özçelik
2- Erdal Gürel
3- Levent Ağagil
4- Hulki Erdem            (?)
5- Erol Yapıcı              ( ? )
6- Cevat İpekçi
7- Gülümser  Özharar
10- Mustafa Elbaş
11- Aren - Vilma Santikyan
12-Ferit Yalçıntuna
13-Zübeyde Karatalı  2 kişi
14-Beyza – Mert Özyapan
17-Başak – Alper Dora

Tekneyle Katılanlar
1.Zafer  Dedeoğlu      Risus  (9.43-3.20)
2.Hakan  Erim         Ekip (13-4)
3.Can  Doğan      Maja(9.40-3.20) 2 kişi
4.Ali Ünalan - Nesrin Eriş     Çokomel (9-3.20)
5.Can Pembecioğlu - İa Beridze    Geren(13.5-3.2) 
6.Süleyman Yılmaz   Wilusa(12-4)
7.Enes Özüren    Med Ocean  (9.40-3.20)
8.Metin Berkem   Tutkum ( 12.60-4.05)  3 kişi
9.Hüsmen Eser   Rakı (12-4)
10.Ömer Kırcal    Evrensel
11.Nezih Canal Emela (13,45-4,25)
12.Tümay gören Ozi (13,5-4,4)
13.Atılay Topel Myway1  (11,4-3,4)
14.Hakkı Babatürk Achilles (12.4 - 4.1) 2 ya da 4 kişi

Karavanla Katılanlar
1. Hakan Gönüllü