0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

İ. E. S.

Ynt: Yılbaşı Geliyor Korsanlar..
« Yanıtla #135 : Aralık 26, 2008, 12:09:41 »
İhtiyaç listesini yayınlıyorum herkes seçip üstlenirse sorun yaşamayız;

1. Ekmek
2. Domates, biber
3. kağıt tabak, plastik çatal bardak
4. peçete
5. Bora Bey için bir kazan (NORDİC DROG yapımı için)
6. Zeytinyağlılara destek
7. Tatlı bir şeyler

Unuttuğum birşey var mı?

Listeyi herkesin sucuk, et vs ve içeceğini getireceği varsayımıyla hazırladım.

*

Y. Ö.

« Yanıtla #136 : Aralık 26, 2008, 12:47:30 »
Tecrübeli Korsanın hali başka oluyor, hemen toparladı konuyu..Biz likit, ızgaralık et ve Aysun Korsanın   yapacağı bir meze ile geleceğiz. Tabiki enstrümanımızla. Bu arada Aysun birşey hatırlattı, hediye konusunda. Hani çocuklarda olacak ya( ufak mahçuplar, Prenses İpek vd) , bu nedenle önerisi; Çocuklu gelenlerin, mümkünse çocuklarının sayısı kadar da uygun hediyeler alması.. :-) Sevgiler, iyi fikirler.

*

S. B.

« Yanıtla #137 : Aralık 26, 2008, 13:40:17 »
Büyük bir aksilik olmazsa, ki ben zaten rutin antrenman nedeni ile orda olacağım,
Edirne usulü yaprak ciğer yapacağım. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ciğeri aldım, yaklaşık 40 porsiyon olacak.
Ayrıca!
Tavsiyem şu ki, eğer gelecek çocuk 10 yaş altı ise, hakkaten iyice sıkılayıp getirin.
Bizim buranın poyrazı Yakacık'tan gelir, başkasına benzemez.

*

F. S.

« Yanıtla #138 : Aralık 26, 2008, 13:47:29 »
Benden
7. Tatlı bir şeyler
*

Y. Ö.

« Yanıtla #139 : Aralık 26, 2008, 19:08:36 »
Serhat Ve Çiğdem Korsan, uyarılarınız için teşekkürler. Yedekler dahil giysiler koşullara göre ayarlanacaktır.
Bizim minik Korsan yedi yaşında..

*

Ç. T.

« Yanıtla #140 : Aralık 26, 2008, 19:44:55 »
herşey yolunda..ısınma konusuna kafayı çok takmıştım amma ;
3 adet varil / 30 kg meşe odunu ayarlandı. umarım yağmur yağmaz güzel güzel ısınırız. Bol bol kağıt çer çöp lazımmış bu durumda.
Serhat klüpte mangal kömürü var diye hatırlıyorum ama yoksa rica etsem nereden alacağız diye düşünelim.
menü gördüğüm kadarıyla şahane olacak..şimdiden herkesin eline sağlık.
kağıt tabak bardak lazım olmadı alırız yakındaki marketlerden..
müzik konusunda anfi aradım bulamadım ses düzenimiz yok maalesef..bu durumda hep bir ağızdan avaz avaz tabiri ile sürekli zıplanarak (ısınmak amaçlı) söylenecek tüm şarkılar diye hayal kuruyorum pardon eminim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)))
sevgiler
bekliyoruz
Çiğdem

*

M. E.

« Yanıtla #141 : Aralık 26, 2008, 22:56:34 »
Ben az once bir kg kadar kofte hazirladim, yarin icin. gelirken ayrica bir miktar likit getirecegiz. zeytinyagli durumumum ise sabah kesinlik kazancak  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

İclal korsanin listesinden ekmek,plastik tabak,catal,bicak ve bardaklardan da bir miktar aldim bgn. Onlari da unutmadan ekleyeyim dedim.
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2008, 03:38:47 Gönderen: Mina Eryurt »

*

Y. Ö.

« Yanıtla #142 : Aralık 27, 2008, 01:04:39 »
Bu arada sesi çıkmayan Korsan dostlar da ( Cem Abi ve miçoları, Merem, Ömer Kırcal, Eyüp Oğan Abi ve şimdi aklıma gelmeyenler )  umarım aramızda olurlar, sıkıntılı seneyi onlarla uğurlar, yeni gelen yıla dostluklarıyla merhaba deriz..iyi geceler, sevgiler..
*

K. K.

« Yanıtla #143 : Aralık 27, 2008, 02:02:46 »
Havaya gireyim  diye denize çıktım bugün...... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Hava durumu palpa liman öngörmesine rağmen  18-22 knotlarda yassı adaya kadar gidip burgaza revan olduk..... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Dondurucu bir soğuk vardı.... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap burgazda soluklandım....) ama hava yarında böyle olursa işimiz var korsanlar..... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Herkes sıcak yuvasından yazıp duruyor.......ama dışarda hava soğuktan kavuruyor.....haberiniz ola...... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 

Bu arada yarın geç saatlerde gelebileceğim.....umarım yetişebilirim.....ve umarım soğuktan donmuş olmazsınız..... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

M. Ç.

« Yanıtla #144 : Aralık 27, 2008, 20:25:37 »
Etkinlik sonrası yazışmalar bu başlıkta devam etmektedir: Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap