0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

F. B.

Ynt: 27Aralık HOŞÇAKAL 2008
« Yanıtla #15 : Aralık 28, 2008, 03:13:12 »
Sevgili Korsanlar,

Birlikte olmak, sohbet etmek, eğlenmek ve yemek içmek her zamanki gibi çok güzeldi.. Emeği geçen herkese, özellikle de Marina Dragos Kulubüne ve çifte komadorlara - Çiğdem Korsan ve Baba Deluxe Korsan- teşekkürler..Şimdiden tüm korsanlara keyifli, mutlu, sağlıklı, şansın ve rüzgarın bol olduğu bir yıl diliyorum.. Herkese sevgiler..
*

G. K.

« Yanıtla #16 : Aralık 28, 2008, 08:59:13 »
Gerçekten çok keyifli bir gündü . Bugünün kotarılmasında emeği geçen herkese teşekkürler . Katılamayan bir çok korsanın da gönlünün bizimle beraber olmuş olduğuna inanıyorum .
Tüm korsanların yeni yılını kutlarken tüm günlerinin dünkü tadda keyifli geçmesini diliyorum .

Bu arada , HakanZ'den korkun valla ! Gırgır olsun diye gitarı elime aldığım 15-20 sn. içinde nasıl resimlemiş anlamak olası değil . Şimdi herkes gitar çalabiliyorum filan diye düşünecek . Çalamadığımı söyleyince de , nazlanıyorum sanacak ! Kamuoyuna şimdiden duyururum ki , gitarla hiç ilgim olmayıp , tek bilgim sazdan farklı bir alet olduğudur Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap   

*

D. H.

« Yanıtla #17 : Aralık 28, 2008, 09:16:25 »
Güven Korsan!

Gitarın 'halka'sını parmağınla kapatmak ister gibi bir halin var  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ayrıca soldaki resimde birinin poposu alevler içinde sanki!  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Organizasyonculara, tedarikçilere, velhasıl tüm katılımcı korsanlara teşekkürler  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Herkese iyi yıllar  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

A. M.

« Yanıtla #18 : Aralık 28, 2008, 09:41:36 »
27 Aralik 2008 i ugurlama gununde Dragos yelken kulubunun organize ettigi sicak(sarapli)karsilamaya cok tesekkurler. Katilan ve emegi gecen herkese koca bir selam.Cigdem korsan 1 adet usturmacaniz Anarada nin iskele kic omuzlugunda ice donuk bagli duruyor.Bilginize..
*

M. E.

« Yanıtla #19 : Aralık 28, 2008, 12:38:32 »
Hakan korsan, bu anektoddan sonra Adnan korsanin yaninda staj yuzde bin besyuz gerekli gorulmustur ve korsanca tatbik edilecektir  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

not: Masallah'in masallah'i varmis, masallah  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

U. K.

« Yanıtla #20 : Aralık 28, 2008, 17:21:00 »
Biz de dün gece kıyı kıyı Fenerbahçe'ye geldiğimizde bir ara muhabbete daldık, nedense ben "ulan öreke taşı nerede" diye şööyle bir yana kaykılıp baktım, 20-30 m pruvamızdaydı, tekneyi nasıl çevirsdik anlatamam.  çakıyorduk.  hayır, tekne bir yana öreke cafe'nin ev sahibine vereceğimiz ayakbastı parasını düşündüm bir an...
*

Y. Ö.

« Yanıtla #21 : Aralık 28, 2008, 17:33:05 »
Geçmiş Olsun Umut Korsan, güzel atlatmışsınız..Dalgınlık muhabbet kökenliydi umarım. Yoksa HakanZ' nin sözünü ettiği " kafa bir dünya ", lafını değiştirmeli derim,şöyleki :
" KAFA BİR ÖREKE "  :-)

*

H. E.

« Yanıtla #22 : Aralık 28, 2008, 17:33:45 »
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Dıştan içeriye;
Uçarı, Poyraz, Deluxe, Tantana, Anarada

Arkada ise yiyen, içen, eğlenen korsanlar...
*

C. G.

« Yanıtla #23 : Aralık 28, 2008, 18:13:12 »
Güzel Fotoğraf
*

A. M.

« Yanıtla #24 : Aralık 29, 2008, 00:41:27 »
Arkaslar su oreke tasini 99 yilligina kiralayip kiz kulesi gibi bir yer yapalim..Tepesine FB fenerini tasiyalim..Rengini sari,kirmizi ve laciverte boyayalim..Aradan gecmek yasak bliyorsunuz...Etrafina tonozlar doseyip bir yeni marina bile insaa edebiliz..30 tekne baglanabilir..Maliyet 5000 Avro...
*

A. M.

« Yanıtla #25 : Aralık 29, 2008, 00:53:31 »
Hakan E eline saglik..Anarada arkadslari Tantana, De Lux, Poyraz ve Ucari kardeslerini herdaim hatirlayacak o fotografa bakinca
*

C. B.

« Yanıtla #26 : Aralık 29, 2008, 08:51:29 »
Eee GeKo'nun sopası yok;pasarellesı var..  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

D. H.

« Yanıtla #27 : Aralık 29, 2008, 14:51:49 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
...Ayrıca Sıtkı korsanla bizi ışıklarla süslü teknesinde misafir eden, Öreke taşına çıkmamıza ramak kalıp adrenalini tavan yaptıran Umut korsana da hasseten teşekkürler Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ...

İşte onun için çıkıyormuşsunuz Öreke'ye, havuzluğu aydınlatmışsınız süslü püslü ışıklarla tabii görmezsiniz önünüzü. Siz hiç aydınlatılmış kaptan köşkü gördünüz mü?   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Aralık 29, 2008, 14:52:27 Gönderen: Dilek Hepgüler »
*

U. K.

« Yanıtla #28 : Aralık 29, 2008, 14:58:30 »
Denizin ortasına kaya mı konur? cıkcıkcık...
*

Y. Ö.

« Yanıtla #29 : Aralık 29, 2008, 16:04:00 »
Yeni yıl partisinden çektiğimiz resimler gecikmeli olarak aşağıdaki linkte, buyrun.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap