0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    S. A.

Merhaba herkese,

4 Aralık 2020'de başlayan Setur Yalova Marina maceram 20 Mart 2021 günü bitti. 98 Model Beneteau 38.1 tekneme ağır bakım yapıldı, yapılanları ayrı bir post olarak yazacağım.

Geçen yıl Kasım ayı sonunda marina müdürü Ziya Dal ile görüşerek 3 aylık bir bakım programı yaptık ve böyle bir anlaşma ile tekneyi getirmeye karar verdik. 4 Aralık Cuma günü yeni aldığımız teknemizi Foça'dan getirdik ve ilk girişimizi yaptık. Bizi bekleyen kötü sürpriz hafta sonu sokağa çıkma yasaklarının tekrar başlamasıydı. Ustalarımız hafta sonu çalışmayacaktı. Yıl sonunda Ziya Bey emekli oldu ve marinanın müdürlüğünü aynı zamanda Setur Kalamış Marinanın da müdürlüğünü yapan Kerem Çeşmebaşı devraldı.

Teknemizin adı Wet Jazz'dı, aldıktan sonra biricik kızım olan Nehir'in adını aldı. Tekneyi toparlamak için bulabildiğimiz en iyi ustalarla çalıştık. Motor rektifiye işlerimizi Selahattin Tozkoparan'a, salma vidaları ve arma işlerimizi Tom'a, marangozluk işlerimizi Yalova marinadan Saim ustaya verdik. Teknenin ahşaplarına full zımpara vernik, jelkot tamirleri, pasta cila, kısmı boya ve zehirli işleri için de Kenan usta ile çalıştık. Süreci başka bir başlıkta uzun uzun anlatacağım, bu mesajımda sadece teşekkür etmek istiyorum.

Kurumsal olarak en önemli teşekkürü Setur Yalova Marinaya etmek istiyorum. 3 Aylık bir kara anlaşması yaptık ama sokağa çıkma yasakları hafta sonu çalışılmasını engelledi ve uzaktan gelen ustalarımızı geciktirdi. Üstüne de yağan kar nedeni ile birkaç hafta çalışma imkanı olmadı teknede. O nedenle 3 ay olarak planladığımız süreyi çok aştık. Ancak Kerem Çeşmebaşı yönetimindeki Setur Yalova Marina Koç grubu büyüklüğünü gösterdi, çalışamadığımız günleri hesaplayarak süremize ekledi, ek bir bedel talep etmedi. Pandemi ve hava şartlarının bize çıkardığı zorluğu Setur Yalova Marina sayesinde maliyetsiz aştık.

Bunun haricinde her ihtiyacımızda marina bürosunda görevli olan Sena Bayraktar ve Mustafa Gültekin son derece hızlı ve güler yüzle yardımcı oldu. Marina yönetimi ve ön büro ile en ufak bir sorun yaşamadım. Ayrıca palamar arkadaşlar Yüksel, Sercan ve Hasan her işimizi kolaylaştırdı.

Bu esnada 2021 Gezgin Korsan Yalova karaya alma kampanyasını başlatarak diğer denizci arkadaşlarımızın marina ve ustlarımızla buluşmalarını sağlayarak aynı hizmet kalitesine ulaşmalarına yardımcı olmaya çalıştım.

Kusursuz bir marina deneyiminin üzerine Kenan ustanın iyi niyeti eklendi. Kenan usta kendi yaptığı işin ötesinde teknemizi bir emanet gibi gördü ve kendi malı gibi sahiplendi. Dürüstlüğü ve çalışlanlığı bu devirde zor görülecek seviyede bir insan. Çırağı Emre, genç bir delikanlı ama bir denileni iki etmeyen, çok saygılı ve çok çalışkan bir genç. Marangoz işlerimizde de marinada atölyesi bulunan Saim usta ve oğlu Erdinç son derece hızlı ve temiz şekilde işlerimizi halletti.

Toparlayacak olursam, isimlerini tek tek yazdığım tüm Setur Yalova Marina görevlerilerine ve ustalarıma teşekkür ederim. Setur Kalamış'ta da aynı kalitede hizmet almak ve teknemi oraya götürmek isterdim ama 38 feet teknem için boş yer bulamadım. Seneye bakımlarım için yine Setur Yalova Marinada olacağım. Bu arada Yalova'nın da çok güzel bir şehir olduğunu, marinanın da lokasyonun harika olduğunu belirteyim. Seneye bakıma kalmadan yaz boyunca 4 saatlik bir seyir ile gidip kalmayı düşünüyorum.

Teknem S/Y Nehir'in bakım maceraları için açacağım yeni başlıkta görüşmek üzere.
« Son Düzenleme: Mart 21, 2021, 23:18:13 Gönderen: Serkan Akcan »


*

    A. K.

Serkan korsan yalovaya alışan pek geri gelmiyor.
Benim evim kalamış marinaya 50-60 mt mesafede  , herkes Yalovada ne işin var diyor ancak oraya gidince tatile çıkmış gibi hissediyorum. Pazarı , çevresi , balığı , hatta  sinemalara bile yalovada gidiyoruz . Kışın tekneyi otel olarak kullanıyoruz. Çıkamasak bile zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyoruz.

Yalova Marina yetkililerinin samimiyeti , çekek yerindekilerin esnaflığı bizi buraya bağlıyor
« Son Düzenleme: Mart 21, 2021, 23:56:52 Gönderen: Atilla Kaplan »


*

    A. Y.

KAYACAN 1  teknesi de yalovada olacak.inşallah covit yuzunden bir  kısıtlama gelmez.


*

    U. Y.

Ynt: 2021 GEKO Setur Yalova karaya alma ve diğer bakımlar kampanyası
« Yanıtla #33 : Nisan 04, 2021, 19:21:48 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
SETUR YALOVA Marina’nın Gezgin Korsanlar İçin Özel Fiyatları ve Ücretsiz Hizmetleri

(En x Boy = Toplam Tekne “m2” alan) x fiyat/m2 hesabına göre bulunacak 3 – 15 gün arası Gezgin Korsanlara özel Kara Park fiyatlarını aşağıda bilgilerinize sunuyoruz.   
Süre      Fiyat/m2
3 gün      52,5 TL
7 gün      72 TL
15 gün   104 TL

-   Çekme-Alt yıkama-Atma operasyonu dahildir
-   Usta Giriş Ücreti 100 TL.-/kişi – gün (Setur Yalova harcindeki usta girişleri için geçerlidir)
-   7 Gün karapark hizmetine 2 gün, 15 gün karapark hizmetine 4 gün ek hediye verilecektir
-   Kara Park öncesi ve sonrası 1’er gün deniz bağlama dahildir
-   Minimum 1 Yıl Deniz Bağlama anlaşmasına çekme-alt yıkama-atma operasyonu ile 1 hafta Kara Park Bağlama da hediye
-   Setur Yalova ile minimum 1 Yıl Deniz Bağlama Anlaşması size diğer 9 SETUR Marinasında toplam 270 gün ücretsiz konaklama kazandırıyor

Moda Marin (Kenan Kavuk) Zehirli, Pasta Polish ve Diğer İşler İçin Gezgin Korsan'lara Özel Fiyatları ve Ücretsiz Hizmetleri

40 Yıllık deneyime sahip Kenan Kavuk, sahip olduğu Moda Marin şirketi ile Gezgin Korsanlara  aşağıdaki fiyatları ve ücretsiz hizmetleri sunacaktır.

Fiyata dahil olanlar: 3 kat boya için geçerlidir. Bunlardan bir katı astar, 2 kat zehirli, eğer astar istenmiyorsa 3 kat zehirli, borda pasta polish, tüm krom aksamla birlikte usturmaça temizliği. Zehirli astar ve boya fiyatı müşteriye ait olup, diğer tüm malzemeler pasta cila, keçe, rulo, fırça, 3M bant, temizlik bez, deterjan vb. malzemeler Moda Marin Sn. Kenan Kavuk'a aittir.


Borda Pasta Polish ve Zehirli İşçiliği

7-9 metre arası tekneler: 2.000 TL
9-11 metre arası tekneler: 2.300 TL
11-14 metre arası tekneler: 2.600 TL
14-16 metre arası tekneler: 3.150 TL

Hizmet şartları ve ek ücretsiz hizmetler:
-   Fiyatlar sadece hizmetleri kapsar. Astar ve boyalar müşteriye aittir.
-   Cila, keçe, rulo, fırça, 3M bant, temizlik bezi ve detertajn gibi sarf malzemeleri hizmet ile birlikte ücretsiz sağlanır.
-   Hizmet fiyatı 3 kat boya (veya 1 kat astar 2 kat boya) vurulması için geçerlidir
-   Borda pasta polish fiyata dahildir
-   Krom temizliği fiyata dahildir
-   Usturmaça temizliği fiyata dahildir
-   Vana kontrolleri ücretsiz yapılacaktır

Üst Güverte Pasta Polish ve Krom Aksam Temizliği

7-9 metre arası tekneler: 1.250 TL
9-11 metre arası tekneler: 1.400 TL
11-14 metre arası tekneler: 1.700 TL
14-16 metre arası tekneler: 2.250 TL

Hizmet şartları ve ek ücretsiz hizmetler:
-   Tüm malzemeler (cila, keçe, bant vs) fiyata dahildir
-   Detaylı güverte temizliği yapılır
-   Ek bir hizmet olan özel ilaçlı güverte kaymaz temizliği ücretsiz yapılacaktır
-   Moda Marin girişlerinde Setur Yalova Marina usta giriş ücreti alınmamaktadır.
Borda ve Üst güverte hizmet paketlerini alan Gezgin Korsanlara tüm zımpara vernik ve refit işlemleri hizmetlerinde %25 ek indirim uygulanacaktır.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için Moda Marin Kenan Kavuk: 0 506 328 39 07

Merhabalar,
Bu sene de yalova da yillik deniz park kampanyasi icin bir ozel indirim orani var mi acaba?
Tesekkurler


*

    Y. C.

Ynt: 2021 GEKO Setur Yalova karaya alma ve diğer bakımlar kampanyası
« Yanıtla #34 : Nisan 07, 2021, 17:41:28 »
Yalova kampanyası ile karaya çıktım, Kenan usta ile anlaştım. Kampanyayı düzenleyen Gezgin Korsan ekibine en içten teşekkürlerimi sunarım. Sağolun, varolun.

*

    S. Y.

Ynt: 2021 GEKO Setur Yalova karaya alma ve diğer bakımlar kampanyası
« Yanıtla #35 : Nisan 18, 2021, 20:41:49 »
Valla bu yıl geçen yıl karaya çıktım . Bu yıl çıkmama gerek yok . Seajet 033 iki kat yapıldı . altın renkli Seajet  pervane boyası ile Kenan usta ve  ben saatleri hesap ederek  yaptık. Küçükyalıda olmama rağmen altı tertemiz . Kenan usta ile yapılan bu işler iş gibi değil , Yalova’da etkinlik gibiydi . Yalova yönetimi ise ayrıca iyi .. ustalar iyi , yönetim iyi , fiyat iyi . Yelken camiasında üçü bir arada pek bulunmaz ama ...
*

    E. O.

Ynt: 2021 GEKO Setur Yalova karaya alma ve diğer bakımlar kampanyası
« Yanıtla #36 : Haziran 23, 2021, 10:41:07 »
Teknemin geçen hafta kara bakımları yapıldı, Kenan Usta dan ve yaptığı işlerden çok memnun kaldım..  Marina yönetimi de gayet pozitif di..   Bundan sonra kara bakımlarını hep burada yaptıracağım..
*

    Ü. Y.

Bu bilgiler beni ipten aldı desem yeridir,teknem dmarin turgur reiste şuan karada satın aldım burada kalsın ve bakımlarını yaptırayım dedim,dmarin aylık karaparka 35.000 tl fiyat çıkarınca nasıl kaçarım diye kara kara düşünürken bu bilgileri okudum kenan beyi aradım çok yardımcı oldu sağolsun.yarın fiyatlar hakkında konuşucağız,%80 tır ile karadan teknemi yalovaya götürücem.çok çok teşekküler ve hayırlısı olur inşallah.
*

    E. A.

Merhabalar,

2023 yılı için Yalova Setur ile çekme/atma + bakım anlaşması yapılacak mı?
*

    H. H. A.

 Bu seneki zehirli boya,pasta polish ve krom polish fiyatları konusunda fikir verebilecek korsanlarımız varsa çok makbule geçer.
*

    H. H. A.

Malzeme hariç sadece işçilik demek istedim.