0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

C. G.

1996 da Nöbetçi Tekne ....
« : Haziran 03, 2008, 14:57:41 »
12 yıl önce GK'lar grubumuz yoktu. Ama biz adı konmamış Gezgin Korsanlardık.
Nöbetçi Tekne etkinliklerimiz ise her fırsatta ve her hava şartında yapılırdı. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
"BU-Se" şimdiki tekne standarlarına göre küçük olmakla birlikte evimiz kadar rahattı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Tam hatırlamakla birlikte galiba bir sefer dönüşünü marinada uzatmışız Tarih 19 Şubat. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap   Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

B. N.

Ynt: 1996 da Nöbetçi Tekne ....
« Yanıtla #1 : Haziran 03, 2008, 15:09:56 »
ey gidi  BU-SE eyyyy
çocukluk anılarım depreşti birden.
Vay vay bu resimleri nereden buldun cem abi.
Babamda tam kabasakalımış o zamanlar Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

C. G.

« Yanıtla #2 : Haziran 03, 2008, 15:12:16 »
Başka resimler ararken buldum. Dayanamadım gönderdim. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

B. N.

« Yanıtla #3 : Haziran 03, 2008, 15:14:06 »
bu resimde kesin
mutfaktaki ocak yanıyodu heralde.
Arkadaki fermuar açık.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

D. H.

« Yanıtla #4 : Haziran 03, 2008, 15:15:56 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Babamda tam kabasakalımış o zamanlar Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bence tam kara korsanmış yaw! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapResimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapResimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

C. G.

« Yanıtla #5 : Haziran 03, 2008, 15:41:09 »
Kesin ocak yanıyordu. Yoksa içeride pişiyorduk. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap