0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

D. H.

Iclal'in Doğumgünü Partisi
« : Haziran 17, 2008, 16:29:24 »
İclal'in 3 gün 3 gece süren doğumgünü kutlamalarının ilk günü F10'da gerçekleşmiştir. Gelemeyenler için bkz:

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Üçüncü ve asıl doğumgünü kutlamasını ise IYK'de dün akşam muhteşem bir partiyle idrak ettik. Hatta İclal eski garsonunu da getirtmiş, bütün gece masamız yemeklerle doldu doldu taştı...

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

İ. E. S.

Ynt: Iclal'in Doğumgünü Partisi
« Yanıtla #1 : Haziran 19, 2008, 22:14:39 »
Yaw daha önce yazamadım bir türlü...
Neyi nasıl anlatayım nereden başlayayım bilemedim. En iyisi özetleyeyim;

1. Hayatımın en eğlenceli doğumgünüydü. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
2. Hayatımda neredeyse ilk kez kendi partimi kendim organize etmedim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
3. Nefis bir sürpriz oldu
4. Ne kadar sevildiğimi farkettim ama çook utandım. Çok zahmet edilmişti.
5. Ne kadar büyük bir ailem olduğunu gördüm çok anlamlıydı.
6. İçmeden sarhoş olmak ne demek birebir yaşadım Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bütün gezgin korsanlara teşekkür ediyorum. Ama o gece yanımda olanlara da biraz daha fazla teşekkür ediyorum yoksa haksızlık olur di mi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Adnan abiiiiiii, Valooooo iyi ki bizi o gün Bayramoğlu'nda yüzereken teknenize almışsınız Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

İ. E. S.

« Yanıtla #2 : Haziran 19, 2008, 22:23:02 »
Ayrıca hakikaten 3 gün 3 gece sürdü kutlamalar Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

14 haziran akşamı F10 partisi
Gece Anarada ile küçük bir seyir ve Anarada'da konaklama
15 haziran sabah Naviga Cup kahvaltısı
Kahvaltıyı müteakiben adam bulunamaması sebebiyle Tantana ile yarış'a katılma (ki bu bile başlıbaşına bir şenlik benim için Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap)
16 haziran akşamı İYK de Naviga Cup Ödül töreni ve kokteyl..Çılgın partide zebehe gader dens dens Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Umarım birlikte hep keyifli gunler paylaşırız.

*

N. Ö.

« Yanıtla #3 : Haziran 20, 2008, 17:00:03 »
Doğum gününüz kutlu olsun İclal Korsan, iyi ki varsınız...
*

s.

« Yanıtla #4 : Haziran 21, 2008, 13:35:57 »
Sevgili İclal Korsan ben de doğumgününü buradan kutlayayım da kimse homurdanmasın bari ne bu kutlamalar falan diye. Yaw benim de 60. yaş partisi harikaydı, sen yoktun ama olsun. Seninkine ben gelirim bida sefer cebime koyup teknemi.
Yaw aramızda kalsın ama bu korsanlar karada partiler organize edip iskeleye bağlı teknelerine kocaman korsan bayrakları takarak (hem de sahtesi!) günlerini geçiriyolar galiba. Adnan korsan bi tek benim denizde gördüğüm.Bi de Atilla korsan. Yani Esperanza ve Anarada korsan tekneleri. Korsanlar denizde olmazmı? Karadakilere korsan denmezki. Tövbe tövbe demeyim şimdi alınacaklar felan. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz