0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

N. B.

16 EKİM CUMARTESİ ADALAR'A GİDELİM Mİ?
« : Ekim 14, 2010, 15:06:21 »
Benim şiddetle denize çıkasım var. Bu Cumartesi Adalar'a doğru gitsek mi ? Oralarda biryerlerde balık yesek rakı içsek mi ?

Kimler var ?
*

C. T.

Ynt: 16 EKİM CUMARTESİ ADALAR'A GİDELİM Mİ?
« Yanıtla #1 : Ekim 14, 2010, 15:13:41 »
Haz haftalardır G iskelesinde bağlı, gelen yok giden yok üstüne üstlük kullanan da yok.....ledli demir ışığı yok ledli gurcata lambası yok...... Maşallahın rekorunu kırmak üzere...Mutlaka haftasonu adalar yapmalı....

*

N. B.

« Yanıtla #2 : Ekim 14, 2010, 15:31:08 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Haz haftalardır G iskelesinde bağlı....
Doğru valla. Son hareket 25 Eylül Sivri etkinliğiydi. Ancak yolda şarj etmeyen aküler problemi önce şarj dinamosu ve sonra sırasıyla marş motoru , kondense ,elk switch'i ve akülerin komple yenilenmesi şeklinde devam etti Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bu araya Webasto bakımı da sığdırılmaya çalışıldı. Ancak bakım ile kurtulamayacağım anlaşıldı. Yenisi takılacak.

Ama gelen giden var tekneye. Sık sık Rıza usta ve elektrik ustası uğruyor. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

...Mutlaka haftasonu adalar yapmalı....
Sen gelecek misin? Yoksa kenardan tezahürat durumu mu ? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

U. K.

« Yanıtla #3 : Ekim 14, 2010, 16:40:36 »
Poyraz'ın son hareketi ne zaman nereyeydi ben bile hatırlayamıyorum.
bu gidişle ponton gülü payesini Maşallah'dan alacak.
*

N. İ.

« Yanıtla #4 : Ekim 14, 2010, 16:56:59 »
pembe hatc duruyorsa çokta yakışır valla  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

A.

« Yanıtla #5 : Ekim 14, 2010, 18:55:25 »
Necip korsan teknenizde yer olursa bende gelmek isterim , Hırvatistandan tekne transferi ile ilgili birsürü sorum olacaktı size Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap. birkaç saatinizi ayırırmısınız diyecektim ki bu seyir teklifi çok güzel oldu
*

C. T.

« Yanıtla #6 : Ekim 14, 2010, 21:32:01 »
Teknede yapılacak işlere yardım gerekirse alo demen yeterli. Önümüzde uzunca bir kış var. Bu sürede eksikler tamamlanır, problemler çözülür, bakımlar yapılır yaza hazır hale getirilir.

Cabbar karada...

Teknesiz katılabilirim belki...
« Son Düzenleme: Ekim 14, 2010, 21:32:46 Gönderen: Cenker Tezel »

*

A.

« Yanıtla #7 : Ekim 15, 2010, 13:03:52 »
konuya ilgi yok gibi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

N. B.

« Yanıtla #8 : Ekim 15, 2010, 13:22:03 »
Biliyorum korsanlar şeker ama yine de bu kadarcık yağmurdan erimezler. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Sanırım şimdilik Aydın Otyıldız, Yaşar Özen , Alper Kez , Cenker Tezel (?) ve ben gibiyiz.
Saat 11 sularında Marintürk sularında olurum ben Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yok mu başka kimse gelecek ??
*

U. U.

« Yanıtla #9 : Ekim 15, 2010, 13:52:13 »
Necip korsan aldı kadırga benzeri tekneyi, ezdi geçti geko yu  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .

Ben marina kaptanı deryası olarak hiç üzerime alınmam  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .

*

A. Ö.

« Yanıtla #10 : Ekim 15, 2010, 14:30:50 »
Kamber var kamber...
*

T. D.

« Yanıtla #11 : Ekim 15, 2010, 14:31:13 »

Cabbar karada...

Cabbar'ın,  benim bildiğim bu sezonda 3. karaya çıkışı... Fazla bakım cilde zarar vermiyor mu Sevgili Cenker Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

C. T.

« Yanıtla #12 : Ekim 15, 2010, 16:16:12 »
Bakım değil Türker Korsan, fuar dolayısıyla yer yokluğundan...
*

A.

« Yanıtla #13 : Ekim 15, 2010, 23:19:57 »
11.30  - 12.00 gibide ben orada olurum Necip abi:)
*

K. K.

« Yanıtla #14 : Ekim 16, 2010, 18:02:01 »
Şu anda saat 18 00.

Telefondan anladığım kadarıyla Haz teknesi Necip korsana göre Büyükada,Yaşar korsanıma göre Heybeli yi bordalamış durumda...Pendik e dönüş yapıyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Burgaz da geçirilen süreye bakılırsa aslında Tuzla da falanda olduklarını iddia edebilirlerdi.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Arama-kurtarma ruhumla gidip en azından palamarlarını vereyim bari ...  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap