E5 ten giderken, Maltepe Zümrütevler sapağından çıkınca kolayca bulunan ama dönüşte kaybolup bir türlü E5'e çıkılamayan bir adresteki, bir arkadaşın bahçesinde yapılmakta olan EVRENSEL teknesinin son tekne başı etkinliğinin yarış gününe denk gelmesi/getirilmesi bizim katılımımızı engelleyemedi.
Bu süreçte Gezgin Korsan'ın Dorry'si de tamamlandı aynı bahçede. İlk epoksi sürme deneyimi, zımpara yapmada ustalaşmam
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol veya Giriş Yap orada gerçekleşti. Dışardan bakınca 'kolay', ama yapmaya kalkınca 'hiçte dışardan bakıldığı gibi değilmiş' dediğim tekne yapımı hikaye edildi.
Üye Ol veya Giriş YapGitikten kısa bir süre sonra Ömer Korsan kocaman, nefis görünümlü, leziz hamsi tepsisini sıcak sıcak elime tutuşturup bu senin dedi. Etraftan uzanan elleri tabiki engelledim.
Üye Ol veya Giriş Yap Aynı heyecenı paylaşan korsanlara laf yetiştirirken Necip Korsanın eşi Gaye Korsan 'ın yemek konusundaki yardımlarına rağmen tepsiyi bitiremedim. O gün benim fırça yeme günümmüş, 'Niye bu tepsi bitmedi' diye bir fırça da orada yedim.
Üye Ol veya Giriş YapÖmer ve Firuzan Korsanlar hayallerinizi, bunun gerçekleşme serüvenini, ve sofranızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler. EVRENSEL'in suya inişini ve derin sularda ki seyirlerini paylaşmak dileğiyle.
Üye Ol veya Giriş YapNot: Bu bana 'kamuoyunda tembel, eğlence düşkünü bir miço imajı' na maloldu. Hepsi Nilüfer Korsan yüzünden.
Üye Ol veya Giriş Yap