0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

A. Ö.

Ynt: Yine, yeniden ve son olarak Maltepe'de Teknebaşı Etkinliği/3
« Yanıtla #30 : Mart 21, 2011, 12:16:50 »
Sevgili Firuzan ve Ömer'e ve valideye çok çok teşekkürler. Her zamanki gibi çok keyifli idi. Teknelerinin tez zamanda suya indiriliş törenini de kutlayacağız inşallah.

Bu arada artık bu fırında hamsi partisi gelenek olmuş durumda. Valla biz alıştık. Seneye yine isteriz.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

M. Ö.

« Yanıtla #31 : Mart 21, 2011, 20:04:03 »

Sevgili Firuzan, Ömer çok  çok teşekkürler. değerli annenizin de  ellerine  sağlık çok teşekkürler.
Böylesine  içten ve dolu dolu ağırlanmak mükemmel bir şeydi.Tepsi ,tepsi balıklar, salatalar , tatlılar..
Herşey  fazlasıyla güzeldi. Kesenize bereket..
Tekneniz bir içim su olmuş.yeterince maşallah dedim sanıyorum.
O ne güzel işçilikti öyle.Her bir ayrıntısı düşünülmüş ,ergonomi ne gerektiriyorsa yapılmış.
Tebrik ediyorum.Anlaşılıyor ki yakında  suyla kavuşacak.Salmanın  öyle bir duruşu vardı  ki,(Tabiki Modeli kusursuz yapılmış belli.)Hadi artık beni takın dermişcesine.
Şimdiden Evrensele  ve değerli ailesine mutluluk  dolu ,salimen seyirler dilerim.
Denizlerde buluşmak üzere.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

S. Ç.

« Yanıtla #32 : Mart 24, 2011, 10:12:54 »
E5 ten giderken, Maltepe Zümrütevler sapağından çıkınca kolayca bulunan ama dönüşte kaybolup bir türlü E5'e çıkılamayan bir adresteki, bir arkadaşın bahçesinde yapılmakta olan EVRENSEL teknesinin son tekne başı etkinliğinin yarış gününe denk gelmesi/getirilmesi bizim katılımımızı engelleyemedi.

Bu süreçte Gezgin Korsan'ın Dorry'si de tamamlandı aynı bahçede. İlk epoksi sürme deneyimi, zımpara yapmada ustalaşmam Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap orada gerçekleşti. Dışardan bakınca 'kolay', ama yapmaya kalkınca 'hiçte dışardan bakıldığı gibi değilmiş' dediğim tekne yapımı hikaye edildi. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gitikten kısa bir süre sonra Ömer Korsan kocaman, nefis görünümlü, leziz hamsi tepsisini sıcak sıcak elime tutuşturup bu senin dedi. Etraftan uzanan elleri tabiki engelledim. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Aynı heyecenı paylaşan korsanlara laf yetiştirirken Necip Korsanın eşi Gaye Korsan 'ın yemek konusundaki yardımlarına rağmen tepsiyi bitiremedim. O gün benim fırça yeme günümmüş, 'Niye bu tepsi bitmedi' diye bir fırça da orada yedim.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Ömer ve Firuzan Korsanlar hayallerinizi, bunun gerçekleşme serüvenini, ve sofranızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler. EVRENSEL'in suya inişini ve derin sularda ki seyirlerini paylaşmak dileğiyle. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Not: Bu bana 'kamuoyunda tembel, eğlence düşkünü bir miço imajı' na maloldu. Hepsi Nilüfer Korsan yüzünden. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

N. Ö.

« Yanıtla #33 : Mart 24, 2011, 10:42:42 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Not: Bu bana 'kamuoyunda tembel, eğlence düşkünü bir miço imajı' na maloldu. Hepsi Nilüfer Korsan yüzünden. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
EVETTT benden ötürüüüü..  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
ama tepsiye yaklaştırmadıklarından biri de bendim  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap