Sohbet Konusu: Yelken kumaşları, doğru yelken seçimi, güvenli seyir için yelken ve arma ayarları
Sunan: Kaan İş
Tarih ve Saat: 3 Mart 2018 Cumartesi, 16:00 – 18:30
(http://www.gezginkorsan.gen.tr/ilanlar/2018_03_03_kaan_is.jpg)
Kaan İş
1975 İstanbul, Tuzla'da doğdu. 1982 yılında Tuzla Ankara Mercan Kulübünde yelkene başladım. 1985 yılında İstanbul Yelken Kulübünde optimist sınıfında başlayan yarış serüveni halen yatlarda devam ediyor. 1993 yılında Yenel Yelken'de yelken tamiri ve imalatı ile tanışıp yelken tasarımı üzerine kendisini geliştirerek, 5 yıllık tekne satışı ve servisi tecrübesinden sonra 2001de yelken imalatına geri döndü. 2008 yılında kurduğu Doblin Yelken Ltd'de halen devam edip yarış tekneleriyle yarışıp ve gezi teknelerinde keyif yapmaktadır.
Sohbet sonrası akşam yemeği ve Halil Ergür korsanımızın gitaristi olduğu nefis bir Grup CK konseri.
(http://www.gezginkorsan.gen.tr/ilanlar/2018_03_03_grup_ck.jpg)
Akşam Yemek Menüsü
Ordövr Tabağı
Yaprak Sarma, Acılı Ezme, Çerkez Tavuğu, Havuç Tarama, Kuru Patlıcan Dolması, Haydari, Beyaz Peynir, Domates, Salatalık
Ortaya: Barbunya Pilaki, Kereviz, Roka ve Maydanoz
Ara Sıcak:
Pastırmalı Paçanga Böreği, İçli Köfte
Ana Yemek:
Karışık Izgara
1 Adet Dana Sırtı, 2 adet Köfte, 1 Adet Kemiksiz Tavuk Pirzola ve Tarçınlı İç Pilab
Salata:
Sezon Salata Özel Sos İle
Karışık Meyve
Tatlı
Kaymaklı ve Cevizli Ev Baklavası
Alkolsüz Kişi Başı: 80₺
Limitli Alkollü Kişi Başı: 105₺
Limitsiz Alkollü Kişi Başı: 135₺