0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    C. Ü.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #15 : Mart 30, 2020, 08:07:18 »
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Abonenizim artık... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap


*

    V. U.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #16 : Mart 30, 2020, 15:08:10 »
Faruk korsanım hayırlı olsun Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Üye olduk hemen... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap


*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #17 : Mart 30, 2020, 19:04:45 »
 Tesekkur ederim arkadaslar. Gercekten buyuk destek. Uzun zamandir bu forumun uyesiyim. Hepinizi seviyorum. Ileride insallah yuzyuzede tanisiriz zira planlarimida o sekilde yapiyorum(gerci malum, gelecegi planlama ve basa gelebilecekler konusunda soylenmis manidar bircok soz var). Marmarisden ufak tefek bir ev aldim bir sure once. Oraya uzun zamandir gider gelirim. Turkiyenin denizcilik baskenti diyebiliriz. Bir kac alternatif bolge daha var. Bozcaada olabilir. Birde Bodrum-Milas arasinda Meselik diye bir bolge var, oraya yonelik projelerde soz konusu. Yani uzun lafin kisasi kismet olursa bende birgun bircogunuzun su anda yasadigi (tam olarak su anda olmayabilir-malum sebepden oturu) hayati birgun kurabilmenin hayalini kuruyorum. Emekliligime suracikta 18 yil kaldi:)


*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #18 : Mart 30, 2020, 19:22:39 »
 Arkadaslar dikkat ediyorum. Youtube kanali ortami son derece competitive bir ortam.. Tutunmak hic de kolay degil. Ben bunlari basindan beri dikkate alarak hedeflerimi ona gore belirledim. Oncelikle bu isten kurus beklentim yok. Yani reklam/meklam isine hic bulasmiyorum. Patreon vs zaten oyle bir durumum yok, ha yanlis anlasilmasin, bu sekilde destek arayan denizci Turk arkadaslarin durumu benden biraz daha farkli. Faho Kaptan olsun, Fatih Aksu olsun. Bu arkadaslar kisi basina milli geliri aman aman rakamlarda olmayan bir ulkeden yelken basip yola cikmislar Ben bu durumu kolej yillarinda birebir yasadim. O zamanlar cok bos zamanimiz oldugu gibi, maceraya ve kesife de susamis genclerdik. Yeni basima girmis olan Atlas dergisini ucretsiz okuyabilmek icin sehir kutuphanesine gider, bazen yazilarin ortasinda hafif bir terleme, kalp atislarinda hizlanma gibi durumlar yasardim. Lakin bir expedisyon yapabilecek kapitalimiz yoktu. Okulun kendi stoklarindan verdigi kuru baklagil, makarna vb iase yardimlariyla artik elimizden ne gelirse.
 Bu donemde ingiliz bir misafirimiz oldu. Cocuk bizim gibi ogrenci. Yaz tatilinde calisip para biriktirmis, kendine bir triumph motorsiklet almis, asyaya dogru gidiyordu. Neyse bunu misafir ettik, rakisini icirdik, bakimini yaptik falan. Sozum ona adamlarda durum boyle. Bu gercekleri goz onune alinca bizim denizcilerin yaptiklari is gozumde daha bir onem kazaniyor.
 Ben kucuk teknemle(27 feet) kendi yagimla kavrulabiliyorum. O yuzden ne simdi nede ileride bu calismalarin maddi bir boyut kazanacagini dusunmuyorum.


*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #19 : Mart 30, 2020, 19:39:55 »
 Bir ustteki mesajimda yine kaptirmis gtmisim aslinda baska dseylerden bahsetmek istiyordum.
 Simdi youtube da genelde isim boyle yelken dunyasi vs oldugu icin ekranin saginda bana birtakim kanal ve video tavsiyeleri(algoritma hizmeti) oluyor. Dun dikkat ettim. Ekranin saginda yukaridan asagiya yaklasik 8-10 tane video saydim. Butun bu videolarin bir ortak noktasi vardi. Hepsinin kapak resimlerinde bikinili hatunlar olmasi. Nekadar banal bir yaklasim. Tamam sex satar. Bilmiyor degiliz ama simdi 90 larda kadin vucudunun meta olarak kullanilmasi vs. bu konulari tartismis bir nesil oldugumuz gercegini yadsiyamam.
 Neticede yok arkadaslar. Meme yok. Vagabond un Elaynasi yok. Bacak hic yok...Gelmedi.
 Katamaran aldiktan sonra ben onlari izlemeyi biraktim ama bazem gozum kaymiyor degil Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

    R. E.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #20 : Mart 30, 2020, 20:07:23 »

T3 beyaz westy'yi görünce yüreğim pır pır oldu. Hüzünlendim. Benimki de beyazdı.
Bir de bu görsellik işi, daha önce burada Kalamari ekibinin de katkısıyla kısmen konuşulmuştu. Açı, ışık vd.. Ama unuttuğumuz bir şey var. Bu görsellik çok hızlı tüketilen bir şey. Tekrar başlayınca seyretmezsiniz. Seyrettiremezsiniz.  Çekim imkanlarının sınırlılığı çıplaklıkla kısa süre aşılabilse de uzun vadede çözüm olmaz ve denizde, teknede görselliğe dayalı anlatım hiç de kolay değil. Hikayeniz sağlamsa, anlatımınız doğru bilgiye dayalı ve etkileyici ise sorulara cevap oluyorsa ilgi çeker. Bu da zaman alır..

*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #21 : Mart 30, 2020, 22:46:37 »
 Tesekkur ederim Recep Agabey. T3 bambaska bir dunya. Bir o kadar da cetrefilli. Malum hala orjinal 1.9 WBX motorla takiliyorum. Arkamda bazen uzun bir kuyruk oluyor, pedali taban  sacina yapistiriyorum ama nafile. Huzun guzel bir duygudur, icimizin disimizin malum konu oldugu bu donemde size farkli bir yasattiysam ne mutlu bana.
 Gorsellik konusunda guzel noktalara deginmissiniz. Bende icerik diyorum, yani genel olarak soylemek gerekirse Fatihin Atlantigi asmasi mesela. Fahrettin kaptanin hayatinda buyuk bir degisiklik yapip uzaklara yelken acmasi. Bir atilim, ilgi cekici bir nokta var. Kendim adina soyleyeyim, artik pek televizyon seyretmiyorum. Youtube sayesinde bana dayatilan seyleri degil benim sectigim seyleri izleyebiliyorum. Elbette kanal degistirip baska bir TV kanalini izleyebiliriz. Lakin malum sebeplerden dolayi hepsi bibrbirinin aynisi gibi.
*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #22 : Nisan 05, 2020, 21:04:02 »
" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>[/youtube]

 Merhaba sevgili korsanlar. Bu video ya oldukca emek verdim. Sadece izlemekle kalmayip, lutfen ayni zamanda izletin. Sizlerden gelen tavsiyeleri goz onunde bulundurmaya calisiyorum.
 Bu video da biraz daha sinematik bir giris yapmaya calistim. Ekipmalarim arasina yeni katilan gopro8 ile deneme cekimleri yaptim. Daha onceki aksiyon kameram 5 den 8'e gecmek cok buyuk bir adim oldu. 5 e gore inanilmaz bir upgrade oldugunu durustlukle soyleyebilirim. Bu kamera sayesinde cekimler biraz daha cesitlenecektir.
 Marinanin civari ucusa yasak bolge oldugu icin henuz drone cekimlerine baslayabilmis degilim.
 Son videolarda izlenme sayisinda bir artis goze carpmakla birlikte bu durumun "evdekal" neticesinde cereyan etmis olabilecegini goz ardi etmemek lazim. Abone sayisinda henuz pek bir yol katedebilmis degilim. Tahminimce, genis kitlelere acilmakta bir problem oldu. Yani, ilgisini cekebilecek materyal ortaya koydugum izleyiciye bile ulasabilmis degilim.
 Ben elimden geldigimce youtube a icerik ureten denizci dostlarimizin kanallarini takip ediyorum ve onlardan da ayni destegi bekliyorum. Bu konuda iletisime gecen olursa mutlaka geri donerim.
 Ha, geri donmek demisken...Fahrettin Kaptan ve Fatih Aksu dostlarimiza ulastim. Durumu anlattim. Yeni bir kanal oldugumu, stilimi bulmaya calsitigimi, herhangibir tavsiyeleri olup olmadigini sordum. Sagolsun Fatih Kaptan geri dondu, videolarindan haberdar et seklinde falan. Yani elbetteki hicbirsey bir geceyarisi olmaz, elimden geldigince calismalarima devam edecegim.
 Bu baglamda bir hamle olarak bizim FB uzerinden aktif olan Albin vega grubumuz var. 1500 uyeli falan. Videolari bir sure ingilizce subtitle ekleyerek ve ona uygun bir cizgide goturmeyi deneyecegim. Oradan belki olumlu bir gelisme cikar. Neticede cok emek isteyen bir ugras arkadaslar. Dun sabah 4-5 e kadar edit yaptim, haliyle yavas ve agir aksak da olsa mesafe katedmek istiyorum.
 Bu arada epidemics adli muzik sitesini denemeye basladim. Aylik $15 yada yillik(indirimli) odeme opsiyonlari sunuyor. Muzikler'i umarim begenirsiniz.
 Idealim herzamanki gibi reklam, sponsor vb. islere bulasmadan amator olarak bu isi goturebilmek. Selamlar.
*

    T. K.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #23 : Nisan 05, 2020, 22:19:17 »
Bu işe yeltenİp de vazgeçenlere örneksin abi😀, ellerine sağlık, arkandan yavaş yavaş geliyorum( çok yavaş)
*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #24 : Nisan 05, 2020, 22:47:03 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bu işe yeltenİp de vazgeçenlere örneksin abi😀, ellerine sağlık, arkandan yavaş yavaş geliyorum( çok yavaş)
Gel Timucin, elbette, neden olmasin. Videolarin goruntu kalitesi pek iyi degil seklinde bir feedback geldi. Simdi o konuyu dusunuyorum.
*

    A. K.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #25 : Nisan 06, 2020, 00:26:57 »
Abi sende yakın bir zamanda amerikadan türkiye ye teknenle gelecek azim ve kararlılığı görüyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #26 : Nisan 06, 2020, 03:51:56 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Abi sende yakın bir zamanda amerikadan türkiye ye teknenle gelecek azim ve kararlılığı görüyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Cok isterdim ama bir sure daha kucuk planlarla yetinmek zorundayim. Soyle guneye inip bir Bahamas yapsam bana yeter simdilik. Seninde yeni teknenle bu yaz artik yunan adalarimi olur, baska bir yermi...Su korona belasini sag salim atlatalim Allahin izniyle.
*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #27 : Nisan 06, 2020, 05:02:36 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>[/youtube]<iframe width="560" height="315" src="
" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 Merhaba sevgili korsanlar. Bu video ya oldukca emek verdim. Sadece izlemekle kalmayip, lutfen ayni zamanda izletin. Sizlerden gelen tavsiyeleri goz onunde bulundurmaya calisiyorum.
 Bu video da biraz daha sinematik bir giris yapmaya calistim. Ekipmalarim arasina yeni katilan gopro8 ile deneme cekimleri yaptim. Daha onceki aksiyon kameram 5 den 8'e gecmek cok buyuk bir adim oldu. 5 e gore inanilmaz bir upgrade oldugunu durustlukle soyleyebilirim. Bu kamera sayesinde cekimler biraz daha cesitlenecektir.
 Marinanin civari ucusa yasak bolge oldugu icin henuz drone cekimlerine baslayabilmis degilim.
 Son videolarda izlenme sayisinda bir artis goze carpmakla birlikte bu durumun "evdekal" neticesinde cereyan etmis olabilecegini goz ardi etmemek lazim. Abone sayisinda henuz pek bir yol katedebilmis degilim. Tahminimce, genis kitlelere acilmakta bir problem oldu. Yani, ilgisini cekebilecek materyal ortaya koydugum izleyiciye bile ulasabilmis degilim.
 Ben elimden geldigimce youtube a icerik ureten denizci dostlarimizin kanallarini takip ediyorum ve onlardan da ayni destegi bekliyorum. Bu konuda iletisime gecen olursa mutlaka geri donerim.
 Ha, geri donmek demisken...Fahrettin Kaptan ve Fatih Aksu dostlarimiza ulastim. Durumu anlattim. Yeni bir kanal oldugumu, stilimi bulmaya calsitigimi, herhangibir tavsiyeleri olup olmadigini sordum. Sagolsun Fatih Kaptan geri dondu, videolarindan haberdar et seklinde falan. Yani elbetteki hicbirsey bir geceyarisi olmaz, elimden geldigince calismalarima devam edecegim.
 Bu baglamda bir hamle olarak bizim FB uzerinden aktif olan Albin vega grubumuz var. 1500 uyeli falan. Videolari bir sure ingilizce subtitle ekleyerek ve ona uygun bir cizgide goturmeyi deneyecegim. Oradan belki olumlu bir gelisme cikar. Neticede cok emek isteyen bir ugras arkadaslar. Dun sabah 4-5 e kadar edit yaptim, haliyle yavas ve agir aksak da olsa mesafe katedmek istiyorum.
 Bu arada epidemics adli muzik sitesini denemeye basladim. Aylik $15 yada yillik(indirimli) odeme opsiyonlari sunuyor. Muzikler'i umarim begenirsiniz.
 Idealim herzamanki gibi reklam, sponsor vb. islere bulasmadan amator olarak bu isi goturebilmek. Selamlar.
[ Invalid YouTube link ]



 Sagolsun bir arkadasin verdigi feedback sayesinde uzun zamandir dikkatimi cakmeyen bir hatayi duzelttim. Yeni versiyonumuz HD.
*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #28 : Nisan 07, 2020, 22:40:12 »
[ Invalid YouTube link ]<iframe width="560" height="315" src="
" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 

 Bu sefer oldu gibi. Cozunulurluk ile ilgili bir hata oldu. Ayni hatayi yaptigim birkac videoyu tekrar yukledim.
*

    F. G.

Ynt: Youtube kanali actim.
« Yanıtla #29 : Nisan 10, 2020, 22:16:22 »
" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>[/youtube]
 
Merhaba sevgili korsanlar. Daha once altini cizdigim gibi yelken sporunun disinda, ama yinede bir miktarda olsa macera iceren bazi videolarda hazirlamayi amacladigimi belirtmistim. Umarim begenirsiniz.
 Bu arada gumbur gumbur 100. uye ye dogru gidiyorum:) Ilgi gosteren, abone olan butun kaptan arkadaslara cok tesekkur ederim.
 Lutfen yuksek cozunululurlukte izlemeyi deneyin. 4K ye kadar yolu olabilir. Selamlar. Video konusunda tavsiye, elestiri vb. direk yazin, memnun olurum.