1/2 su bardağı keçi sütü (inek sütü de olabilir)
300 - 350 gr Somon fileto
3 -4 tane karabiber
2 defne yaprağı
125 -150 gr kestane mantarı (kültür mantarı da olur)
125 -150 gr çiğ ayıklanmış karides (donmuştan da kullanabilirsiniz.)
Ölçüler bir kişi içindir, istediğniz kişi sayısı ile çarpınız.
Sütü münkün olduğu kadar geniş bir tavaya veya tepsiye dökün. Somon filetoları tepsiye yerleştirin. Mantarları büyüklüklerine göre ikiye veya üçe bölün ve üstüne serpiştrin. Karidesleri de üstüne serpin. Defne yapraklarını ve karabiber tanelerini mümkün olduğu kadar yaygın duracak şekilde sütün içine atın. Hafif ateşte 20 dakika kadar pişmeye bırakın.
Afiyet olsun.