0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu kiklanın bir resmi var mıdır?
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBu kiklanın bir resmi var mıdır?Abi şöyle ağzı dudaklı böyle uzun beli şişik rengi koyu yeşilimsi aralarda alacalı renkleri var , amatör işi bilmeyenbirine Eşkina diye yutturulan balık... Saman gibi eti var. Anos benzeri bir balık , salaktır zıpkına kafa atar... Yemeyeceğim balığı vurmadığımdan bu balığa zıpkın atmam , pişirdiğine değmez Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Burda anlatılan tarifleri denemedim zaten o derece mutfak becerim yok. Hatuna yap desem aammaaaannn bunu mu yicez der... Eeee çupra , deniz levreği , sargoz 'a alışık bizimkiler... Denizin canım karagözü bile tırt geliyor Ege'de bizim sofra'ya... Biraz havalara girdim kusuruma bakmayın Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Biraz ukalalık da yaptım artık kusuruma bakmayın Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bu arada geçen pazar avladığım balık Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Cenk abi siz oralarda balık yer misiniz diyordu da umarım görür Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapValla karizmayı yedin Kıvanç Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ne yapalım biz dere suyu kıvamında denizde avlanıyoruz. Ancak böyle Şubat ayında girersek su berrak oluyor ve resimdeki 2.5 kiloluk karagözleri alabiliyoruz Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap (eksik kalmayalım)Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapEline sağlık bu arada Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap zıpkın mı olta mı?Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap