0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

H. Z.

İstavrit Yapımı
« : Mart 04, 2009, 00:48:23 »
Malzemeler:

-İstavrit
-Un
-Tava
-Yağ
-Ocak

İstavriti balıkçıdan alırken önce temizletiyoruz. Sonra una bulayıp kızgın yağa atıp bi güzel kızartıyoruz.

Bitti
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

Ç. K.

Ynt: İstavrit Yapımı
« Yanıtla #1 : Mart 04, 2009, 01:57:19 »
pek pratik bir tarif gibi gelmedi bana..

*

H. Z.

« Yanıtla #2 : Mart 04, 2009, 02:03:07 »
Haklısın Çeto ayrıca uyarın için teşekkürler,

Tarifimdeki hatamı farkettim Ocak yerine Bütan Gaz Ocağı işi daha pratik hale getirir. Eh malum sadece ocak denildiğinde bunun ispirtosu var mangal ocağı var.   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

Ç. K.

« Yanıtla #3 : Mart 04, 2009, 02:16:37 »
eh bu işi biraz daha anlaşılabilir kıldı.
İstavritin kendisini nasıl yapabiliriz, yoksa hiç uğraşmamak, balıkçıdan hazır almak mı daha pratiktir?
*

K. K.

« Yanıtla #4 : Mart 04, 2009, 02:18:18 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
eh bu işi biraz daha anlaşılabilir kıldı.
İstavritin kendisini nasıl yapabiliriz, yoksa hiç uğraşmamak, balıkçıdan hazır almak mı daha pratiktir?

Bence de istavriti yapmaya çalışmadan balıkçıdan almak daha iyi.... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

Ç. K.

« Yanıtla #5 : Mart 04, 2009, 02:20:10 »
Kadir bey siz dalga mı geçiyorsunuz kuzum?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

K. K.

« Yanıtla #6 : Mart 04, 2009, 02:20:51 »
Bu arada şunu da belirtmeden geçemeyeceğim....kendisine denizci diyen hiçbir şahsın yediği balığı yağda kızartmadığına şahit oldum....Izgara ya da buğulamadır abi.....budur yani..... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

K. K.

« Yanıtla #7 : Mart 04, 2009, 02:21:40 »
Yok biz hep beraber çamaşır yıkıyoruz kuzum.... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bknz. cüniyt Tarçın ve Hülya kyiğit.

A-ha....nayır....karanlık..sintine burası leyn.... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Mart 04, 2009, 02:26:46 Gönderen: Kadir Kurtbayram »
*

H. Z.

« Yanıtla #8 : Mart 04, 2009, 02:28:38 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bu arada şunu da belirtmeden geçemeyeceğim....kendisine denizci diyen hiçbir şahsın yediği balığı yağda kızartmadığına şahit oldum....Izgara ya da buğulamadır abi.....budur yani..... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Demek ki sen denizci görmemişsin henüz Kadirim. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Ne bu ya herşeye karşısın bu gün teknede TV ye karşısın balık kızartmaya karşısın. Durun tutmayın beni levyem nerde uleynnnn!!  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Mart 04, 2009, 02:30:12 Gönderen: Hakan Zorlu »
*

K. K.

« Yanıtla #9 : Mart 04, 2009, 02:30:49 »
Hakan Z yazdığı yazıyı toparlamış...bittik.... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bu arada gerçekten gerçek denizciler yağda balık yemezler....istersen çetoya sor.... (Ben pasımı veriyimde...golü kim atarsa atsın....)
« Son Düzenleme: Mart 04, 2009, 02:33:08 Gönderen: Kadir Kurtbayram »
*

Ç. K.

« Yanıtla #10 : Mart 04, 2009, 02:32:41 »
Hadi gidin yatın ben ışıkları söndürürüm. Gececi keşler sizi!
*

K. K.

« Yanıtla #11 : Mart 04, 2009, 02:35:00 »
Ayşe ablam bozuk atıyo di mi? Mavracı korsan seni.....Hepinize çok selam... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

K. K.

« Yanıtla #12 : Mart 04, 2009, 02:38:58 »
Trakya karşılaması varya.....Bu da korsan karşılaması......İçimden geldi yaff!

Levye koltuğun altında abi.... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Mart 04, 2009, 02:40:30 Gönderen: Kadir Kurtbayram »
*

H. Z.

« Yanıtla #13 : Mart 04, 2009, 02:42:55 »
Ayıptır kardeşim ya! Türlü bizans oyunlarıyla harika istavrit tarifi konumu sabote ettiniz. Beni çekemiyonuz dimi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

K. K.

« Yanıtla #14 : Mart 04, 2009, 02:49:38 »
OOlm ayıp lan...biz yazıp duruyoruz....sen de düzeltiyosun.....bizim yazılar boşta kalıyor.... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

İstavrit yağda da olur....Ohh be...oldumu? Gözlerin doldumu? Yerimiz sintineyi buldumu?

Şiir dediğin halt yukardaki tümceleri yanyana değil altalta yazınca şiir oldumu?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap