0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

S. B.

Ynt: İmam Bayıldı
« Yanıtla #15 : Mayıs 06, 2009, 00:26:47 »
Yok yok Cüneyt Abim!
Müsterih olunuz.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
...
Ali Nazik nazik konudur. Söğürülmüş patlıcan üstüne ince doğranmış kuşbaşı et (kıyma da olabiliyor bazen) ve kıyılmış maydanoz falan vardır.
...

Bakınız, henüz Ali Nazikin üzerine satır kebabı konulacağını keşfedememişler
*

M. G.

« Yanıtla #16 : Mayıs 06, 2009, 00:35:32 »
patlıcanı (taze olmalı çekirdeksiz) pijama gibi doğrayıp 4cm boyunda parçalara kesip sonra bu parçaları yeniden boyuna 4 e böldükten sonra önce haşlayın. sonra acı suyunu süzerek yıkayın.
süzgüde suyunu attıktan sonra üzerine sarmısaklı yoğur dökün. onun üzerine halis zeytinyağı gezdirin. taze ekmekle afiyetle yiyin.

aynısının yoğurt yerinde bir de koruk sulu olanı vardır ki ona hızlı patlıcan turşusu denir.

*

S. B.

« Yanıtla #17 : Mayıs 06, 2009, 00:42:42 »
MehmetG Korsanım abim!
Tarifinizi yaparım, ancak yiyeceğim konusunda söz veremem.
Ben patlıcanın bitek reçelini yerim.
Oda sadece annemin yaptığını.
Son kavanoz kaldı,
kimseyle paylaşmaya niyetim yok, uzak durun nıhaağğr Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Yau ne mızmız adam mışım ben böyle yaa...
Hatta adam mıyım?... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

m. b.

« Yanıtla #18 : Mayıs 06, 2009, 01:11:26 »
estağfurullah abi..
yine  nöbettesin sanıyorum. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap aşşağıda acilde yeni bi vaka geldi kranıal ve lomber travmalı..kafada sağ oksibitalde çökme fraktür ve süturda diastaz.şuur pentotalize. lomber 5 güme gitmiş. sen burda patlıcan musakka  geyiklerindesin yanee..aşşağıdaki gençleer müdahele edemiyolar. ybü ye alalımmı ??    Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

S. B.

« Yanıtla #19 : Mayıs 06, 2009, 01:30:20 »
Aha işte hep böyle vakalar beni bu hale getirdi.
Kim dedi lan pantotalleyin o hastayı diye? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Sen geç abi şöyle...
Ben zopayı alıp bi iniim aşşaya, geliyorum... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

m. b.

« Yanıtla #20 : Mayıs 06, 2009, 01:45:25 »
      Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 

*

N. B.

« Yanıtla #21 : Mayıs 06, 2009, 10:47:55 »
estağfurullah abi..
yine  nöbettesin sanıyorum. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap aşşağıda acilde yeni bi vaka geldi kranıal ve lomber travmalı..kafada sağ oksibitalde çökme fraktür ve süturda diastaz.şuur pentotalize. lomber 5 güme gitmiş. sen burda patlıcan musakka  geyiklerindesin yanee..aşşağıdaki gençleer müdahele edemiyolar. ybü ye alalımmı ??    Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Balta Korsanım,
Sanki tıp fakültesi 3 den terkmişsin gibi bir his doğdu içime. Ne dersin haklı mıyım?
Şunu da bil kanatim pekişsin. Yıldızlı pekiyi al benden;
sulcus tendini musculus fleksoris hallusis longi?

*

m. b.

« Yanıtla #22 : Mayıs 06, 2009, 13:39:00 »
yok be abi tıpçılık zor zenaat bizde kafa ne gezer ööle zor şeyler okuyalım.(fazla kurcalamasan diyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap) ben arasıra vahe ayeksanyanın prepedötisini okurum roman niyetine. durum bundan ibaret.
sulcus tendini  sulcus dandini olacak.''tendonların solcusu ''yani sol taraftaki bağlarımız,,musculus fleksoris '' üçbuçuk atıp kasılan kaslar''  bide bunların extansörleri oluyo onlar korkusuz yiğit, hallusis longi ise '' ossa longa grubundan '' halüsinasyon kemikleri'' demektir. bilmeyenler öörensin diye şeettim. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

ayak parmaklarının anatomik bi teferruatıyla  ilgisi yok yani sanılanın aksine. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2009, 15:26:33 Gönderen: Mustafa Balta »
*

N. B.

« Yanıtla #23 : Mayıs 06, 2009, 14:17:55 »
Baya yaklaştın korsanım.
bakalım hafızası iyi bir doktorumuz çıkacak mı aramızdan?
*

D. H.

« Yanıtla #24 : Mayıs 06, 2009, 14:27:35 »
Burası 'kuzine' topiği değil miydi yaw? Ne cins bir geyiktir bu, imam bayıldı da onu mu tedavi ettirionuz?  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2009, 14:28:45 Gönderen: Dilek Hepgüler »
*

S. B.

« Yanıtla #25 : Mayıs 07, 2009, 12:14:09 »
Tıp fakültesinin eşiğinden giren ilk bunu öğrenir.
Nası bi şeyse.
Ama sınavda sorulduğunu gören yok.
Alıntı
sulcus tendini musculus fleksoris hallusis longi
Küçük bi düzeltme: tendinis muskuli olacak
Meali: Ayak başparmağını vücuda yaklaştıran hareketi yaptıran uzun kasın kirişinin geçtiği kemik oluğu. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Alıntı
Burası 'kuzine' topiği değil miydi yaw? Ne cins bir geyiktir bu, imam bayıldı da onu mu tedavi ettirionuz?
Hakkaten yaa... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2009, 22:43:00 Gönderen: Serhat Bulut »
*

N. B.

« Yanıtla #26 : Mayıs 07, 2009, 12:45:46 »
Tıp fakültesinin eşiğinden giren ilk bunu öğrenir.
Nası bi şeyse.
Ama sınavda sorulduğunu gören yok.
Alıntı
sulcus tendini musculus fleksoris hallusis longi
Küçük bi düzeltme: tendinis muskuli olacak
Meali: Ayak başparmağını vücüda yaklaştıran hareketi yaptıran uzun kasın kirişinin geçtiği kemik oluğu. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bana anatomi hocamız rahmetli Kaplan Arıncı sözlüde sormuştu. Bilmiştim (Ne hikmetse) ve 10 almıştım.
Üşenmedim Sobotta- Bekir'in atlasına baktım. Tendinis muskuli doğru. Tercümeniz de doğru.
Size de 100 pekiyi Serhat korsanım.

HakanE diyor ki; Yemişim topiği
*

C. B.

« Yanıtla #27 : Mayıs 07, 2009, 13:02:26 »
Vardiye zabiti diyorki:
Yiyecen sintineyi..
*

N. B.

« Yanıtla #28 : Mayıs 07, 2009, 14:03:08 »
Vardiye zabiti diyorki:
Yiyecen sintineyi..
Ben birşey demedim ki?? Hakan E dedi.
Neyse sustum...
Üç noktam kaldı
*

T. N.

« Yanıtla #29 : Mayıs 07, 2009, 15:28:54 »
Sevgili Korsanlar,
Aklıma ne geldi biliyor musunuz?
Şu West Marine'nin 2.el organizasyonu var ya, biz de orada GEKO olarak bir masa kuralım hem malzeme alışverişi yapalım hem de açık havada kuzine tariflerimizi uygulayıp yemek pişirelim.
Kim ne pişirecekse malzemesini getirsin.
Ne dersiniz?
Not: MusTAFA duydun mu ?
Sevgiler