0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buzdolabında dursa dahi küflenebiliyor. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapZiyan olmasın diye yenebilir bol miktarda... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHeeeeçbişey olmuyor Meltem Korsaniçe, deneyimle sabittir Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap yiyin doya doya afiyet olsun Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap... Bir de Murat Korsanımızın tarifini biraz değiştirip üstüne bir te tütsülemeyi eklesek mi diye düşünmüyor değilim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBuzdolabında dursa dahi küflenebiliyor. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapZiyan olmasın diye yenebilir bol miktarda... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHeeeeçbişey olmuyor Meltem Korsaniçe, deneyimle sabittir Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap yiyin doya doya afiyet olsun Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap... Bir de Murat Korsanımızın tarifini biraz değiştirip üstüne bir te tütsülemeyi eklesek mi diye düşünmüyor değilim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTeşekkürler Ömer Korsan ve Bahadır Korsan, kahvaltıdan itibaren yeniden yemeğe başladık ve devam ediyoruz (görev gibi anlaşılmasın bir tür delilik diyelim)... Tadı daha bir oturmuş gibi... Evet bağlantılı -ne kadar dayandığı- sorusunu sormayı unutmuşum, nedense işlemden sonra uzun dayanır diye düşünmüştüm, öyle değilmiş... Aklıma geldi; teknede buzdolabı olmadığı ya da kullanılamadığı durumlarda, peyniri bir kavanozda, üzerini kapatacak kadar zeytinyağı içinde, hava almayacak biçimde uzun süre saklayabileceğimizi biliyoruz (denedik sonuç başarılı)... Böyle bir yöntem somona da uygulanabilir mi acaba? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapVe Bahadır Korsan tütsüleme konusu benim için o kadar mühim değil ama daha en başından sevgilim kaptanım tarafından gündeme alındı... Nasıl bir yöntem olur bilmiyorum (daha önce böyle bir denemede küçük bir tencereyi kullanılamaz hale getirmiş, ev+biz toptan tütsülenmiştik Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ev dediğim 28 m2 biryerdi, kaçacak yer yoktu yani Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap )
Somon füme için satın alınacak özel tertibata gerek yok. Bildiğiniz ev fırının içinde konserve kutusuna koyduğunuz meşe vs talaşını yakarsanız gayet güzel oluyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Ama fırın asla yanmayacak yanlış anlaşılmasın. Sadece talaşı yakacaksınız o da balığın altında olmayacak ki ısıyla pişmesin... Yandan duman verecek. Aslında fırını kullanmamın sebebi kapalı olması ve telli ızgara kısmına ince kesilmiş füme dilimlerini rahatça serebilmeniz. Aslında vaktiniz varsa baca girişi olan kapalı ve ızgaralı bir kutuyu aliminyum boruyla duman ürettiğiniz bir mangala bağlarsanız mükemmel bir füme ocağı olur. Ben daha yapamadım. Tabi somon ne kadar tazedir her zaman şüpheliyim. O yüzden az tüketiyorum. Bakteri üremesi vs korkutuyor.
Özgür korsan biraz daha detay verebilir misiniz? Çiğ somondan söz ediyoruz sanırım? Ayrıca fırının içerisinde, talaş dolu konserve kutusu ile birlikte ne kadar zaman kalacak? vs. vs...teşekkürler...Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSomon füme için satın alınacak özel tertibata gerek yok. Bildiğiniz ev fırının içinde konserve kutusuna koyduğunuz meşe vs talaşını yakarsanız gayet güzel oluyor Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Ama fırın asla yanmayacak yanlış anlaşılmasın. Sadece talaşı yakacaksınız o da balığın altında olmayacak ki ısıyla pişmesin... Yandan duman verecek. Aslında fırını kullanmamın sebebi kapalı olması ve telli ızgara kısmına ince kesilmiş füme dilimlerini rahatça serebilmeniz. Aslında vaktiniz varsa baca girişi olan kapalı ve ızgaralı bir kutuyu aliminyum boruyla duman ürettiğiniz bir mangala bağlarsanız mükemmel bir füme ocağı olur. Ben daha yapamadım. Tabi somon ne kadar tazedir her zaman şüpheliyim. O yüzden az tüketiyorum. Bakteri üremesi vs korkutuyor.