0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapyalancı lakerda da kolay ve lezzetlidir Tarif rica etsem.
yalancı lakerda da kolay ve lezzetlidir
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yapyalancı lakerda da kolay ve lezzetlidir Tarif rica etsem.Yalancı lekardamıdır yoksa çiğ balıkmıdır bilmiyorum ama ben akdeniz ve ege de yakaladığım tombik, yazılı cinsi balıkları meze eksiğim varsa şu şekilde yapıyorum. İnce filato ve tüm kılçıklar temizleniyor, gömülecek kadar gerçek limon suyuna basıyorum, güneşte 15-20 dakika bekletiyorum. Et iyicene beyazlıyacak. Sonra ne niyetle yerseniz. (Alternatif olarak 2 saat kapalı bir kapta dolaptada deniyebilirsiniz. )Limon sonrası yağlayıp denedik çok iyi olmadı, mayonez ile karıştırdık bazıları beğendi bazıları beğenmedi.