0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    M. M.

EN KOLAY MEZE
« : Eylül 12, 2010, 10:57:18 »


                    Mezecilere  açık davet...


                    Herkese uyan yemek ve meze ile alınan içkilerin yanında zevkle yenilebilen yapımı en kolay


                    herkesin arzu ettiği şeyi içine arzu ettiği şekilde ilave edebileceği Hiçbir ölçüsü olmayan


                    benim şahsi kanaatimce tek şey ...



                                    Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  S A R M I S A K L I         Y O Ğ U R T Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap


                    bencede  diyenler vasa içine neler konulabileceğini burada yoplayalım     


                   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  ilki benden:    rendelenmiş tereyağında hafif öldürülmüş  KABAK
                       

                                                  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap      Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap      Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
         


*

    A. Y.

Ynt: EN KOLAY MEZE
« Yanıtla #1 : Eylül 12, 2010, 11:11:01 »

1- rendelenmiş ve yağda kavrulmuş havuç
2- rendelenmiş kereviz
3- semiz otu
4-dövülmüş ceviz
5-közlenmiş patlıcan
6-kızarmış biber


*

    M. M.

Ynt: EN KOLAY MEZE
« Yanıtla #2 : Eylül 12, 2010, 11:15:29 »






              AH AH Ahsen Korsaniçe


             diğer Korsanlarada birşeyler bırak   


             gerçi sarmısaklı yoğurda daha neler girer neler...

             rendelenmiş salatalık  (kuru cacık)


*

    D. H.

Ynt: EN KOLAY MEZE
« Yanıtla #3 : Eylül 12, 2010, 11:34:26 »
Sarımsaklı yoğurdu pabucuna döksen o da yenir yahu!  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap


*

    M. M.

Ynt: EN KOLAY MEZE
« Yanıtla #4 : Eylül 12, 2010, 11:37:56 »





                            Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Papuç yenimi?    Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap   eskimi?   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

    M. M.

Ynt: EN KOLAY MEZE
« Yanıtla #5 : Eylül 12, 2010, 14:57:01 »





                  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap    Bir miktar (miktarı rengin tonuna göre ayarlıyoruz)  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap



                             SAFRAN ------------------- sarı

                             HUBİSKUS------------------ Kırmızı

                             PANCAR RENDESİ------------Mor

                             SÜBYE MÜREKKEBİ-----------Siyah

                             HAŞLANMIŞ ISPANAK--------Yeşil

                             SADE BIRAKIRSAK -----------Beyaz


                        GİBİ RENKLİ SARMISAKLI YOĞURT YAPABİLİRİZ...
                             

                                 Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap        Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap        Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

    N. Y.

Ynt: EN KOLAY MEZE
« Yanıtla #6 : Eylül 12, 2010, 19:42:47 »
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Mantı
*

    A. Ö.

Ynt: EN KOLAY MEZE
« Yanıtla #7 : Eylül 12, 2010, 20:21:27 »
O sarmısaklı yoğurt'un içine Roka ve Radika nasıl güzel gider ama Mümtaz abim korsanım sen nasıl pas geçtin bunu?   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Eylül 12, 2010, 20:24:41 Gönderen: Ata Önen »
*

    M. M.

Ynt: EN KOLAY MEZE
« Yanıtla #8 : Eylül 12, 2010, 20:29:29 »







                         Ata Korsanim
           


                       pas geçmedik  daha neler var mesela haşlanmış deniz börülcesi...



*

    K. Ö.

Ynt: EN KOLAY MEZE
« Yanıtla #9 : Eylül 12, 2010, 22:15:32 »
Sarımsaklı yoğurt söz konusu olunca pek çok şeyle sayılabilir. Ne yanına koysanız yakışır mübarek.
Haşlanmış karnabahar, brokoli, brüksel lahanası üzerinde ayrı bir güzel olur.
En keyiflisi ise her ne ile olursa olsun sonunda kalanları ekmek banıp sıyırmaktır.
*

    M. M.

Ynt: EN KOLAY MEZE
« Yanıtla #10 : Eylül 13, 2010, 00:32:50 »






                  İnce bir tel süzgüye iki çorba kaşığı un koyup kaşığın arkası ile iyice yayalım


                  daha sonra yumurta beyazı ile su birebir karıştırıp çırpalım  bu köpüklü karışımı çatalla


                  olabildiğince küçük zerreler halinde az önce hazırladığımız unun üzerine atarken süzgüyü sallayalım

                  yumurtalar top top olunca önceden kızdırılmış yağda hafifçe çevirip alalım . VE hazırladığımız değışik

                  renkli sarmısaklı yoğurtun içine karıştırın ...

                                         KITIR KITIR  SARMISAKLI  YOĞURT OLDUMU  ?


*

    Y. T.

Ynt: EN KOLAY MEZE
« Yanıtla #11 : Eylül 14, 2010, 09:51:36 »
sarımsak mı   sarmısak mı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

    N. B.

Ynt: EN KOLAY MEZE
« Yanıtla #12 : Eylül 14, 2010, 10:29:35 »
İkisi de doğru. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

    M. M.

Ynt: EN KOLAY MEZE
« Yanıtla #13 : Eylül 16, 2010, 21:32:30 »






                EVET!!!! !!!!!!



              YOK MU SARMISAKLI YOĞUR'TA   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  ilave edeceğiniz birşeyler



                deniz börülcesinden sonra ... haşlanmış normal   taze börülce...
*

    S. B.

Ynt: EN KOLAY MEZE
« Yanıtla #14 : Eylül 16, 2010, 22:01:44 »
Nane, fesleğen, kekik, dereotu, birazcık zeytinyağı.

Süzme yoğurtla yapılırsa dadından yenmez. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Şimdi adına haydari diyeceğim,
haydari öyle olmaz böyle olur diye ortalık karışacak. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap