Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Bağlı kalma süresi:
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Giriş Yap
Kayıt Ol
Configuration
Boxed Container
Hide Carousel
Gezgin Korsan
Hobiler ve Eğlence
Gastronomi
EN KOLAY MEZE
« önceki
sonraki »
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
3
...
5
Aşağı git
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
M. M.
EN KOLAY MEZE
«
:
Eylül 12, 2010, 10:57:18 »
Mezecilere açık davet...
Herkese uyan yemek ve meze ile alınan içkilerin yanında zevkle yenilebilen yapımı en kolay
herkesin arzu ettiği şeyi içine arzu ettiği şekilde ilave edebileceği Hiçbir ölçüsü olmayan
benim şahsi kanaatimce tek şey ...
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
S A R M I S A K L I Y O Ğ U R T
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
bencede diyenler vasa içine neler konulabileceğini burada yoplayalım
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
ilki benden: rendelenmiş tereyağında hafif öldürülmüş KABAK
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Kayıtlı
A. Y.
Ynt: EN KOLAY MEZE
«
Yanıtla #1 :
Eylül 12, 2010, 11:11:01 »
1- rendelenmiş ve yağda kavrulmuş havuç
2- rendelenmiş kereviz
3- semiz otu
4-dövülmüş ceviz
5-közlenmiş patlıcan
6-kızarmış biber
Kayıtlı
M. M.
Ynt: EN KOLAY MEZE
«
Yanıtla #2 :
Eylül 12, 2010, 11:15:29 »
AH AH Ahsen Korsaniçe
diğer Korsanlarada birşeyler bırak
gerçi sarmısaklı yoğurda daha neler girer neler...
rendelenmiş salatalık (kuru cacık)
Kayıtlı
D. H.
Ynt: EN KOLAY MEZE
«
Yanıtla #3 :
Eylül 12, 2010, 11:34:26 »
Sarımsaklı yoğurdu pabucuna döksen o da yenir yahu!
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Kayıtlı
M. M.
Ynt: EN KOLAY MEZE
«
Yanıtla #4 :
Eylül 12, 2010, 11:37:56 »
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Papuç yenimi?
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
eskimi?
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Kayıtlı
M. M.
Ynt: EN KOLAY MEZE
«
Yanıtla #5 :
Eylül 12, 2010, 14:57:01 »
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Bir miktar (miktarı rengin tonuna göre ayarlıyoruz)
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
SAFRAN ------------------- sarı
HUBİSKUS------------------ Kırmızı
PANCAR RENDESİ------------Mor
SÜBYE MÜREKKEBİ-----------Siyah
HAŞLANMIŞ ISPANAK--------Yeşil
SADE BIRAKIRSAK -----------Beyaz
GİBİ RENKLİ SARMISAKLI YOĞURT YAPABİLİRİZ...
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Kayıtlı
N. Y.
Ynt: EN KOLAY MEZE
«
Yanıtla #6 :
Eylül 12, 2010, 19:42:47 »
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Mantı
Kayıtlı
A. Ö.
Ynt: EN KOLAY MEZE
«
Yanıtla #7 :
Eylül 12, 2010, 20:21:27 »
O sarmısaklı yoğurt'un içine Roka ve Radika nasıl güzel gider ama Mümtaz abim korsanım sen nasıl pas geçtin bunu?
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
«
Son Düzenleme: Eylül 12, 2010, 20:24:41 Gönderen: Ata Önen
»
Kayıtlı
M. M.
Ynt: EN KOLAY MEZE
«
Yanıtla #8 :
Eylül 12, 2010, 20:29:29 »
Ata Korsanim
pas geçmedik daha neler var mesela haşlanmış deniz börülcesi...
Kayıtlı
K. Ö.
Ynt: EN KOLAY MEZE
«
Yanıtla #9 :
Eylül 12, 2010, 22:15:32 »
Sarımsaklı yoğurt söz konusu olunca pek çok şeyle sayılabilir. Ne yanına koysanız yakışır mübarek.
Haşlanmış karnabahar, brokoli, brüksel lahanası üzerinde ayrı bir güzel olur.
En keyiflisi ise her ne ile olursa olsun sonunda kalanları ekmek banıp sıyırmaktır.
Kayıtlı
M. M.
Ynt: EN KOLAY MEZE
«
Yanıtla #10 :
Eylül 13, 2010, 00:32:50 »
İnce bir tel süzgüye iki çorba kaşığı un koyup kaşığın arkası ile iyice yayalım
daha sonra yumurta beyazı ile su birebir karıştırıp çırpalım bu köpüklü karışımı çatalla
olabildiğince küçük zerreler halinde az önce hazırladığımız unun üzerine atarken süzgüyü sallayalım
yumurtalar top top olunca önceden kızdırılmış yağda hafifçe çevirip alalım . VE hazırladığımız değışik
renkli sarmısaklı yoğurtun içine karıştırın ...
KITIR KITIR SARMISAKLI YOĞURT OLDUMU ?
Kayıtlı
Y. T.
Ynt: EN KOLAY MEZE
«
Yanıtla #11 :
Eylül 14, 2010, 09:51:36 »
sarımsak mı sarmısak mı
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Kayıtlı
N. B.
Ynt: EN KOLAY MEZE
«
Yanıtla #12 :
Eylül 14, 2010, 10:29:35 »
İkisi de doğru.
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Kayıtlı
M. M.
Ynt: EN KOLAY MEZE
«
Yanıtla #13 :
Eylül 16, 2010, 21:32:30 »
EVET!!!! !!!!!!
YOK MU SARMISAKLI YOĞUR'TA
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
ilave edeceğiniz birşeyler
deniz börülcesinden sonra ... haşlanmış normal taze börülce...
Kayıtlı
S. B.
Ynt: EN KOLAY MEZE
«
Yanıtla #14 :
Eylül 16, 2010, 22:01:44 »
Nane, fesleğen, kekik, dereotu, birazcık zeytinyağı.
Süzme yoğurtla yapılırsa dadından yenmez.
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Şimdi adına haydari diyeceğim,
haydari öyle olmaz böyle olur diye ortalık karışacak.
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol
veya
Giriş Yap
Kayıtlı
Arkadaşına gönder
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
3
...
5
Yukarı git
« önceki
sonraki »