0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anıl korsan çok eski bir konuyu tazelemiş , bu günlerde sağlık sorunları nedeniyle "sağlıklı yemek" üzerine kafa yorarken canım Rus salatası çekti ama patates ve havuç bana zararlı. Bunların yerine haşlanmış kerevizi ve konserve enginarı küp küp doğrayıp , bezelye + ceviz+ sarımsak+karabiber çok az mayonez ve bol yoğurt ile sağlıklı bir Rus Salatası yaptım. Lezzetli de oldu doyurucu da tavsiye olunur .
Tarama mezesi..Sanıyorum zor olan havyarını bulmak.. Gerçi en ucuz havyarlardan da biri.. Sonrası havyarın gramı kadar zeytinyağı ve bir porsiyona 1 limon olacak kadar limon suyunu yedirmek.. ekmek içiymiş, sarımsakmış pek gerek de yok.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapResimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAnıl korsan çok eski bir konuyu tazelemiş , bu günlerde sağlık sorunları nedeniyle "sağlıklı yemek" üzerine kafa yorarken canım Rus salatası çekti ama patates ve havuç bana zararlı. Bunların yerine haşlanmış kerevizi ve konserve enginarı küp küp doğrayıp , bezelye + ceviz+ sarımsak+karabiber çok az mayonez ve bol yoğurt ile sağlıklı bir Rus Salatası yaptım. Lezzetli de oldu doyurucu da tavsiye olunur .Vay, iyi olmuş bu. Elinize sağlık.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAnıl korsan çok eski bir konuyu tazelemiş , bu günlerde sağlık sorunları nedeniyle "sağlıklı yemek" üzerine kafa yorarken canım Rus salatası çekti ama patates ve havuç bana zararlı. Bunların yerine haşlanmış kerevizi ve konserve enginarı küp küp doğrayıp , bezelye + ceviz+ sarımsak+karabiber çok az mayonez ve bol yoğurt ile sağlıklı bir Rus Salatası yaptım. Lezzetli de oldu doyurucu da tavsiye olunur .Hanıma okuttum tarifini kaptanımÇok güzel olacak gibi duruyor tarif
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTarama mezesi..Sanıyorum zor olan havyarını bulmak.. Gerçi en ucuz havyarlardan da biri.. Sonrası havyarın gramı kadar zeytinyağı ve bir porsiyona 1 limon olacak kadar limon suyunu yedirmek.. ekmek içiymiş, sarımsakmış pek gerek de yok.. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapResimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBizim küçüklüğümüzde , gençliğimizde Tarama diye bişey vardı Sazan havyarı gibi bişey ile yapılırdı (emin değilim veya başka bir havyar) o zaman havyar değilde balık yumurtası denirdi ...Havyar başka bir dünyanın yiyeceği idi bilinmezdi Kızarmış ekmeğin üzerine sürülür yenirdi...O öyle pahalı falan bişeyde değildi ..Bu resmi görünce hatırladım , görüntüsü sizinkine benziyorduSanki şimdi yok veya ben rastlamıyorum