0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne zaman biraz zorlasam, "Denedim ben rakıyı, benim doktorun öksürük için verdiği gargara var, aynı onu içmek gibi" derdi. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Marmaradan asagi indikce baligin cesidi artar tadi azalir. En lezzetli balik en yukaridaki Karadenizdekidir.
Marmaradan asagi indikce baligin cesidi artar tadi azalir. En lezzetli balik en yukaridaki Karadenizdekidir.SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ege nin balığına laf yok.Parmak kadar balıkları pişirip yiyorlar.Şöyle 5 kiloluk sinariti mangalda görmemişler ki...Hiç Lipsos tava yememişler.Dülger kavurma görmemişler.Iskarmozu takoz yapıp ızgarada çevirmemişler.Neyse, bu konu çok su kaldırır.Hamsi ve lüfer severim.Ama senede 203 ay için bu balıkları beklemek de zor azizim.
Ege nin balığına laf yok.Parmak kadar balıkları pişirip yiyorlar.Şöyle 5 kiloluk sinariti mangalda görmemişler ki...Hiç Lipsos tava yememişler.Dülger kavurma görmemişler.Iskarmozu takoz yapıp ızgarada çevirmemişler.Neyse, bu konu çok su kaldırır.Hamsi ve lüfer severim.Ama senede 2-3 ay için bu balıkları beklemek de zor azizim.
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Raki bir kulturdur, bu memlekette icmeyi bilene candir, canandir. Bir abim, 33 yasinda ilk defa raki ictigimde, "oglum raki seni icmesin, sen rakiyi ic"demisti, her raki ictigimde hatirlarim, Istanbul Kuzguncuk ta, ismet baba nin yerinde hey gidi gunler............. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap