0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKayseri usulü olmayan tatar makarnasını şu an araştırıyorum. Biz tatarların makarna yediğini bilmiyordum.Acaba bizlerin ete düşkünlüğünden mi tatar makarnası dendi yoksa tay eti yediğimizden mi? Sucuklar tay benzeri bir hayvandamı yoksa cüneyt korsanım?Kadir korsanım yani kısacası ''etle rakı tatarın hakkı''.diyorsun:)Cihan korsanım; Biz tatarlar ete düşkün olduğumuz gibi hamur işine de düşkünüzdür...zaten burada bilinen mantı bizde ''tataraşı'' diye geçer...kalakay,köbete sevdiğimiz hamurişlerimizdendir... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Kesin makarna olayına da girmişizdir diye düşünüyorum... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Kayseri usulü olmayan tatar makarnasını şu an araştırıyorum. Biz tatarların makarna yediğini bilmiyordum.Acaba bizlerin ete düşkünlüğünden mi tatar makarnası dendi yoksa tay eti yediğimizden mi? Sucuklar tay benzeri bir hayvandamı yoksa cüneyt korsanım?