0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    C. G.

Mgtow...
« : Nisan 02, 2019, 18:48:09 »
açılımı men going their own way'dir.

erkeklerin bir damızlık öğe olmamasını destekler. mgtow'lar kadınları arzulamayan , kadınların istedikleri ve tercih ettikleri kişi olmadığını anlamış , saçma sapan kadın-erkek ilişkilerinin içinde olmamayı reddetmiş erkek bireylerin akımıdır.

bir erkek doğar. çocuk olur ve bu çocukluktan itibaren kafaları doldurulmaya başlar. işin olmazsa eve ekmek getiremezsin. evlenemezsin. okula gider yetişir ve çalışan bir birey olduktan sonrada evlenirler. sadece evde oturan bir kadına bakmak ile yukumlendirilip , ölurler. veya bunun olacağını kavrayıp boşanırlar. sonra ne mi olur ? yıllarca çalışıp aldığın ev , araba ve mal varlığın birden kadına geçer. nafaka ödersin. çocuklarını göremezsin. boşanma sistemi erkeklere karşı önyargılı.

erkekler ikiye ayrılır.

1-romantik komedilerde anlatılan kadın erkek ilişkilerine inanan, hayallerinin evlilik olup kadınlar tarafından sömurulmeyi bekleyen erkekler.

2-gerçeklere uyanan erkekler.

bu gerçeklere uyanan erkeler mgtow'lardır. onlar için kadınlar tarafından oluşturulmuş bir tip yoktur ve bunu reddederler. butun o yavşakça kadınları iltifata boğup enerjilerinin tamamını onlara adayan erkek tipini reddetmişlerdir. evliliğin yaşam amaçlarını , enerjilerini harcayacak çok daha farklı alanlar bulmuştur. intikam almak veya kin gutmek onlara göre değildir. sadece kendi yollarına giderler.

(Internetten alinti)


*

    S. Ç.

Ynt: Mgtow...
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2019, 18:56:34 »
Enteresan...


*

    N. D.

Ynt: Mgtow...
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2019, 19:05:00 »
Ahh yazsan olmaz yazmasan olmaz ,öyle bir konu ki ! Yazmıyacağım ama şu kadarını söyleyeyim. Bu görüşe yani o bahsedilen erkek tipinin varlığına pek inanmıyorum , ne kadar tecrübe edilse de ne kadar yaşanmışlık olsa da yine de öyle olamıyoruz. Padişah hareminde olanlar müstesna ! Çünki bildiğiniz gibi . bilinç bilinçaltı ...O en alttaki hayvani bilinçaltının kodlarına işlenmiş şeyler burayı tamamen entellektüel bilinçle kontrol edemezsiniz !


*

    C. G.

Ynt: Mgtow...
« Yanıtla #3 : Nisan 02, 2019, 19:08:30 »
Kadin gardiyandir diyor bu mgtow cular, uretimin ve gelisimin karsisinda da diyolla
 ( ben demiyorum diyemem)


*

    N. D.

Ynt: Mgtow...
« Yanıtla #4 : Nisan 02, 2019, 19:20:07 »
Cenk Kaptan , sizin bu  mgtow cular başımızı belaya sokacak ! Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

    C. G.

Ynt: Mgtow...
« Yanıtla #5 : Nisan 02, 2019, 19:49:10 »
Nevzat Korsanim,

Bilimsel olarak tartisabiliriz aslinda.

Tabu degil sonucta,

"yani, günümüz modern kadını, erkekleri hizada tutmak ve erkeklerin yaratıcılığını, üretimini, gelişimini baskılayarak onların sisteme/politikacılara/siyasetçilere/sistemin lordlarına itaat eden köleler olarak varlığını sürdürmeleri için görevlendirilmiş bir gardiyandır."

da diyorlar.

Hatta,

"gardiyan kadın, küçük yaşlarından itibaren prenses masallarıyla beyni yıkanıp robotlaştırılmış bir kurbandır ve görevi de evlendiği adamın düzenin kurallarına uyup sıradan bir hayat yaşayarak, mevcut düzeni bozabilecek girişimlerde bulunmasını engellemesidir. "
« Son Düzenleme: Nisan 02, 2019, 19:52:36 Gönderen: Cenk Gürsel »
*

    Ö. T.

Ynt: Mgtow...
« Yanıtla #6 : Nisan 02, 2019, 21:42:08 »
Cengo hem kendini ateşe atıyor, hem de milleti peşinden sürüklüyor
*

    C. G.

Ynt: Mgtow...
« Yanıtla #7 : Nisan 02, 2019, 22:20:54 »
Abi, bir olusum bir yasam bicimi var tartismaya aciyorum ne kadar yanlis oldugunu herkes gorsun,

"Koskoca siyasi partiler, dini kurumlar, devletler tıkır tıkır işleyen bir düzen kurmuşlar, aşağıda çalışan milyarlarca keriz var, bunların sürekli sorgulamadan ve itiraz etmeden çalışıp yarattigi üretimi sayesinde dünya nüfusunun %1'inden azını oluşturan elitler lüks ve sefahat içinde yaşıyor. ama her zaman için, bu düzeni bozabilecek bir martin luther çıkıp, papa'nın söğüşlediği kitlenin yarısını uyandırıp akıllandırabilir.

Bunun gibi felaketlerin yaşanmaması ve insanların düzenden/sıradan/sürüden çıkmaya cesaret edememesi için tüm bu insanların başına bir gardiyan dikmek gerekir.

işte o gardiyan, sevgilinizdir, karınızdır, hayatınızdaki kadındır."

diyorlar.
*

    N. D.

Ynt: Mgtow...
« Yanıtla #8 : Nisan 02, 2019, 22:35:24 »
Sanırım bekarlık yıllarımdı  rahmetl dedemi çok seven öğretmen okulundan  öğrencisi (dedemi ben görmedim , Cumhuriyetin ilk yıllarında öğretmen okulunda edebiyat öğretmenliği yaparken Darulfununiyi bitirmiş sonra ,hakim noter ve avukatlık yapmış Darulfununi diploması eski evimizde  duvardadır hala ... ) babamdan öğrenmiş iş yerime uğramaya başladı , tığ gibi zayıf temiz giyimli kıravatlı 88-90 yaşlarında emekli öğretmen bir beyefendi idi... 2-3 ayda bir uğrar bana "sakın evlenme ,evlilik ölümdür,kadın ölümdür !" der giderdi ... Sanırım dedeme olan sevgisi nedeniyle bana hayatta öğrendiği en büyük sırrı anlatmakla görevli hissetmişti kendini ...Sonra uğramaz oldu ,muhtemelen rahmetli olmuştu. Çok haklıydı ama  ...
Elinden geleni yaptı ama beni kurtaramadı !





« Son Düzenleme: Nisan 02, 2019, 22:36:44 Gönderen: Nevzat Doğru »
*

    C. G.

Ynt: Mgtow...
« Yanıtla #9 : Nisan 02, 2019, 23:16:32 »
Iste rahmetlide Mgtow mus kac sene oncesinden
*

    H. E.

Ynt: Mgtow...
« Yanıtla #10 : Nisan 02, 2019, 23:47:29 »
Benimde moderasyondan ricam bu arkadaşın yazmasını engellesinler lütfen! Burası denizcilik platformumu, demokrasi meydanı ya da kızıl meydan mı? Yarın yeşiller diğer gün marijinallar yazsa biz yazamıyacakmıyız???
*

    C. G.

Ynt: Mgtow...
« Yanıtla #11 : Nisan 03, 2019, 00:24:51 »
Sikayet butonu aktif 😎



"Siz ne zaman farklı bir girişimle cesurca bir hamle yapıp sürüden ayrılacak gibi olsanız, gardiyanınız gelir ve der ki: "Hakan eğer bunu yaparsan, işsiz kalabilirsin, maaşını alamazsın, bana ve çocuğuna zaman ayıramazsın ve o zaman evliliğimiz bozulur ve haliyle artık benim pembiş yatagimda yatamazsin. eğer seni sevmeme devam etmemi istiyorsan, sürünün içinde kal, itaat et ve her ay garanti maaşını alıp benim pahalı mücevherlerim, tatillerim, gösteriş merakım için taksitleri ödemeye devam et. yoksa bay bay anam."
*

    H. E.

Ynt: Mgtow...
« Yanıtla #12 : Nisan 03, 2019, 00:35:08 »
Sizi ciddiye almıyorum!
*

    H. Z.

Ynt: Mgtow...
« Yanıtla #13 : Nisan 03, 2019, 00:38:59 »
Cengo,

Eintracht Frankfurt, Bayern Munich, Gelsenkirchen falan mı demek isteyip te klavyen sapıttı hocam? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Deli mi ne yaaa  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

    C. G.

Ynt: Mgtow...
« Yanıtla #14 : Nisan 03, 2019, 00:44:33 »
Soyle bir durum da oluyor dikkat ettiyseniz, çevrenizde bir kız belirdiği andan itibaren, yaratıcı enerjinizi sülük gibi emmeye ve sizi sabote etmeye başlıyor. sizi, yaratan, geliştiren, üreten bir erkek olmaktan alıkoyup sizi hizmet eden bir uşağa çevirmeye başlıyorlar. elbette, sözüm yanlış anlaşılmasın, maaşı, bordrolu bir iş uşaklıktır demiyorum ama yaratıcı enerjiniz ve girişim cesaretiniz olduğu sürece, girdiğiniz işte de, şirkette de yaratıcılığınızla fark yaratır, katma değer yaratır, rakip firmaları sollayan ürünler geliştirirsiniz ve o şirket içinde değeriniz artar, geliriniz artar, kariyeriniz büyür. ama bunun için bile, cesur olmalı, mesai harcamalı, zaman harcamalı, enerji harcamalısınız.

fakat ne yazık ki, başınızda gardiyan bir kadın durduğu sürece, o enerjiyi, o zamanı, o mesaiyi yaratıcı enerjinize yönlendiremezsiniz.