0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    Çevrimdışı Hakan Zorlu

  • * Gezgin Korsan
  • 7.537
    • Yaşadığı Şehir
  • İstanbul
    • Sosyal Ağ Hesapları
    • Tekne Adı
  • S/Y Maşallah
    • S/Y Maşallah
Ynt: Pizza, Ekmek, Lahmacun, Pide vs. Fırını Yapımı
« Yanıtla #15 : Nisan 25, 2020, 01:01:09 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Türkiye'de satılan aletin linki nedir ki?

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bu abi,


Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Vay arkadaş memlekette herkes unlu,hamurlu mamuller ustası oldu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap..İki yumurta kıramayan ben bile 2 ekmek pişirdim fena da olmadı,ilk denemeler için Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yok be Servet'cim, malzemeyi biri hazırlar, ben mangala, ocağa pişirir ve yerim. Hatta pişirilmiş tam tüketilmek üzere mamul olarak gelince daha da mutlu oluyorum   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Aslında bu işlerin adamı @İlkay Ersoy Korsandır. Baksın görsün hele, fikir yazar.


« Son Düzenleme: Nisan 25, 2020, 01:08:42 Gönderen: Hakan Zorlu »
S/Y Maşallah, TUR 7 - Setur Yalova Marina D 05
*

    Çevrimdışı Necla Sarıkaya

  • * Gezgin Korsan
  • 503
    • Yaşadığı Şehir
  • Bozeman ve otesi
    • Sosyal Ağ Hesapları
Ynt: Pizza, Ekmek, Lahmacun, Pide vs. Fırını Yapımı
« Yanıtla #16 : Nisan 25, 2020, 04:37:25 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ben de o gün hasta oldum bu fırına... Valla bulsam alırım...

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Recep bey, $600 olani almis ama $200 da isi goruyor dedi.
O gun, farkettiniz, lahmacunlarin yanlari biraz yanmisti, alt ve ust isiyi ayarlayarak , ve lahmacunlari icinde cevirerek, o sorunu haletmis.

Dun de, Uludag kofte denedik,  cok lezzetli olmustu. Fotograf yuklemeyi denedim ama cepten nedense ekleyemedim.
« Son Düzenleme: Nisan 25, 2020, 04:51:17 Gönderen: Necla Sarıkaya »
Havuzun sigliginda kalmayi ya da okyanusun  derinligine cikmaya SEN karar vereceksin!
Christopher Reeve

*
Ynt: Pizza, Ekmek, Lahmacun, Pide vs. Fırını Yapımı
« Yanıtla #17 : Nisan 25, 2020, 11:44:02 »
20 sene önce aldığım Arçelik ekmek yapma  makinasını depodan çıkardım..İtinayla akladım pakladım..
Yahu öyle güzel kepekli, beyaz ,tam buğday ekmekleri yapıyorki,şimdiye kadar neden kullanmadım diye kendime kızıyorum..
Akşamdan,suyunu yağını ununu koyup saatini ayarlıyorum,sabah mis gibi çıtır ekmek kokusuyla uyanıyoruz...istersen mayalı hamurda hazırlıyor ve gelsin pişiler ve kilolar..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Veririz bi ara..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
S/Y   SANSED
*

    Çevrimdışı Can Özbey

  • * Gezgin Korsan
  • 57
    • Yaşadığı Şehir
  • İstanbul
    • Tekne Adı
  • MILA II
Ynt: Pizza, Ekmek, Lahmacun, Pide vs. Fırını Yapımı
« Yanıtla #18 : Nisan 25, 2020, 12:58:27 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
20 sene önce aldığım Arçelik ekmek yapma  makinasını depodan çıkardım..İtinayla akladım pakladım..
Yahu öyle güzel kepekli, beyaz ,tam buğday ekmekleri yapıyorki,şimdiye kadar neden kullanmadım diye kendime kızıyorum..
Akşamdan,suyunu yağını ununu koyup saatini ayarlıyorum,sabah mis gibi çıtır ekmek kokusuyla uyanıyoruz...istersen mayalı hamurda hazırlıyor ve gelsin pişiler ve kilolar..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Veririz bi ara..Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Kaptanım şuan o ekmek yapma makinesi altın değerinde fiyatları 4 katı 5 katı arttı. Güvenli saklayın Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

    Çevrimdışı Hakan Zorlu

  • * Gezgin Korsan
  • 7.537
    • Yaşadığı Şehir
  • İstanbul
    • Sosyal Ağ Hesapları
    • Tekne Adı
  • S/Y Maşallah
    • S/Y Maşallah
Ynt: Pizza, Ekmek, Lahmacun, Pide vs. Fırını Yapımı
« Yanıtla #19 : Nisan 25, 2020, 17:40:47 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Hakan iç kısmının yan tarafına doğru zeminden 5-6 cm yükseklikte ızgara yaparak bunun üzerinde odun vs yakabilirsin. yanda odun ateşi diğer yanda pişirme yapabilirsin.ızgaranın olduğu dış tarafına bir delik açıp deliğe takacağın bir vana ile hava girişini sağlayabilirsin. vanayı açıp kısarak hava girişini kontrol edebilirsin

Salı yada çarşamba bende olacak. Hemen taş motoruyla dalıp kapak açıp, oto servisi olan arkadaşıma kaynağa yollayacağım. Metal vana da buldum. Aşağıdaki fotodakinin bir ufağı, eski mangalı atarken derecesini ve vanasını saklamıştım. Böyle anlarda işe yarıyor. Hiç eksiğim yoktu diyordum atölyede "saç malzeme kesme makası" mevcut değilmiş. En kısa sürede edinile.

 Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
 
S/Y Maşallah, TUR 7 - Setur Yalova Marina D 05
*

    Çevrimdışı Hakan Zorlu

  • * Gezgin Korsan
  • 7.537
    • Yaşadığı Şehir
  • İstanbul
    • Sosyal Ağ Hesapları
    • Tekne Adı
  • S/Y Maşallah
    • S/Y Maşallah
Ynt: Pizza, Ekmek, Lahmacun, Pide vs. Fırını Yapımı
« Yanıtla #20 : Mayıs 28, 2020, 19:22:31 »
Efenim, fırın bugün geldi.

Malzeme on numara, sadece kromu bile neredeyse o para eder. Şimdi modifikasyonlar için ustaya yollandı. Detaylar akşama..

 Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

S/Y Maşallah, TUR 7 - Setur Yalova Marina D 05
*

    Çevrimdışı Hakan Zorlu

  • * Gezgin Korsan
  • 7.537
    • Yaşadığı Şehir
  • İstanbul
    • Sosyal Ağ Hesapları
    • Tekne Adı
  • S/Y Maşallah
    • S/Y Maşallah
Ynt: Pizza, Ekmek, Lahmacun, Pide vs. Fırını Yapımı
« Yanıtla #21 : Mayıs 28, 2020, 22:28:27 »
Evet, usta harika işçikil yaptı. Arkayı kesip bir odun çekmecesi monte etti. Sadece ateşi tutan duvar çok yüksek olmuş onu kısalttıracağız.

 Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
S/Y Maşallah, TUR 7 - Setur Yalova Marina D 05
*

    Çevrimdışı Meltem Anay

  • * Gezgin Korsan
  • 1.627
    • Yaşadığı Şehir
  • Eskişehir-Mytilene
Ynt: Pizza, Ekmek, Lahmacun, Pide vs. Fırını Yapımı
« Yanıtla #22 : Mayıs 28, 2020, 22:54:15 »
vayy çok güzel olmuş  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap afiyet olsun  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Setur Mytiline Marina
*

    Çevrimdışı Çelik Atagün

  • * Gezgin Korsan
  • 37
    • Yaşadığı Şehir
  • İzmir
    • Tekne Adı
  • Alevim, Çeşme / Mr. Steel, Karacasöğüt
Ynt: Pizza, Ekmek, Lahmacun, Pide vs. Fırını Yapımı
« Yanıtla #23 : Mayıs 28, 2020, 23:43:24 »
Elinize sağlık çok güzel olmuş.

Bu ürün kadar olmasa da bir pizza taşı ile kapaklı bir mangalı da bu amaçla kullanmak mümkün.
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapResimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Youtube'da meaty&cheesy adıyla yayın yapıyor bu görseli aldığım kişi. Kendisi Türk, ilginizi çekerse izleyin derim. Ben çok şey öğrendim kendisinden.
5 6 yıl iyi kalitede kapaklı bir mangal kullanıp, o kapağın ne işe yaradığını son iki yılda anladım diyebilirim. Kapaklı bir mangalın evdeki fırından bir farkı yok, kullanmayı öğrendikçe daha bile üstün olduğunu fark ediyor insan.
*

    Çevrimdışı Mert Özyapan

  • * Gezgin Korsan
  • 187
    • Yaşadığı Şehir
  • istanbul
    • Tekne Adı
  • Deniz Kızım, Suadiye
Ynt: Pizza, Ekmek, Lahmacun, Pide vs. Fırını Yapımı
« Yanıtla #24 : Mayıs 29, 2020, 00:37:59 »
Ustaaa bir kaşarlı yumurtalı birde kıymalı kenarları tereyağlı olsun😀😀
*

    Çevrimdışı Hakan Zorlu

  • * Gezgin Korsan
  • 7.537
    • Yaşadığı Şehir
  • İstanbul
    • Sosyal Ağ Hesapları
    • Tekne Adı
  • S/Y Maşallah
    • S/Y Maşallah
Ynt: Pizza, Ekmek, Lahmacun, Pide vs. Fırını Yapımı
« Yanıtla #25 : Mayıs 29, 2020, 02:06:48 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Elinize sağlık çok güzel olmuş.

Bu ürün kadar olmasa da bir pizza taşı ile kapaklı bir mangalı da bu amaçla kullanmak mümkün.
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapResimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Youtube'da meaty&cheesy adıyla yayın yapıyor bu görseli aldığım kişi. Kendisi Türk, ilginizi çekerse izleyin derim. Ben çok şey öğrendim kendisinden.
5 6 yıl iyi kalitede kapaklı bir mangal kullanıp, o kapağın ne işe yaradığını son iki yılda anladım diyebilirim. Kapaklı bir mangalın evdeki fırından bir farkı yok, kullanmayı öğrendikçe daha bile üstün olduğunu fark ediyor insan.

Kesinlikle katılıyorum Çelik, "kettle mangal" dedikleri başka bişi. Zamanla gelişiyor melekeler. Senin mama da nefis gözüküyor  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Ustaaa bir kaşarlı yumurtalı birde kıymalı kenarları tereyağlı olsun😀😀

Sıkıştırmayın ustayı cağnım, yavaş, daha 2 porsiyon kes var yetiştiremedik. Kalfa pandemiden gelmiyo işe  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
S/Y Maşallah, TUR 7 - Setur Yalova Marina D 05