0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    E. D.

GeKo TV dizisi
« : Nisan 16, 2016, 00:04:29 »
    Konu daha önce tartışıldı mı bilmiyorum. Ben kaba bir taramayla bulamadım. Eğer bu ya da benzer başlıkta konu açılmışsa konular birleştirilebilir. En azında konu tazelenmiş olur.
    Konu TV programı hazırlama üzerine. Acaba Gezgin Korsan  forumu bugüne kadarki birikimini kısa filmler haline getirse nasıl olur. Bu filmler denizciliği öğreten, genel olarak tekneleri özel olarakda GeKo teknelerini tanıtan, GeKo ların çekimlerini yaptıkları ya da yapacakları seyirleri gösteren  filmler olabilir.     
    Zafer Türkmen korsanın "GeKo sunum toplantıları videoları ve Mehmet Erem korsanın eğitici videoları  yapılabilirliğinin güzel  örnekleridir. Sadece internet ortamında kalmak yerine, bu filmler İZ kanalı gibi belgesel kanallarıyla anlaşarak  belki de hergün dizi olarak yayınlatılabilir.  Böylece  ülkede denizi , denizciliği, genel olarak tekneleri ve yelkenciliği sevdirme ve teşvik etmede, daha geniş kitlelere ulaşmaya  bir katkısı olabilir
    Bununla ilgili teknik yada hukuki sorunlar varmıdır, varsa nasıl aşılır bilmiyorum. Ya da acaba böyle bir şey gereklimidir?