0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

A. E.

Teşekkür ederim Sevgili Okten. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

O. G.

Kaç zamandır nerede izledim diye arıyordum.. Buldum..
Özgür Korsan'ın söylediği "Chain Boy"un videolu hali..

Öncesi:

Sonrası:

Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Ekim 19, 2021, 06:55:37 Gönderen: Onur Gölge »

*

M. İ.

Bu çok basit ve mantıklı görünüyor.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

E. S.

Demir alırken zincir yığılması yaşayan tekneler için harika ve çok basit bir sistem geliştirmişler. İlk fırsatta deneyeceğim.

*

Z. Ö.

Demir alırken zincir yığılması yaşayan tekneler için harika ve çok basit bir sistem geliştirmişler. İlk fırsatta deneyeceğim.

Kaptanım bu videoyu bir hafta önce görmüştüm . Ben dün ölçüyü alıp ustaya siparişi verdim . Benim sorunum demir atarken zincirin kavelatanın en üst yuvasına tutunamayıp atlaya atlaya hızla boşalmasıydı . Bu sistem sayesinde artık zincir kavelatadan kontrolsüz kurtulamayacak .
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2024, 11:16:34 Gönderen: Zakir Öztürk »

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

Ö. Ö.

Bütün gruplarda yayılıyor bu video!  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yönteme bayıldım, harika bir çözüm.
Gördüğüm üç sorunlu yanı var;

- baş makaradan sonra bu mekanizmaya kadar aşağı doğru gelen açı her teknede uygun olmayabilir, ve buraya sürtünme olabilir. Baş makarayı yükseltme ve/veya bu bölümün altına krom tava koymak gerekebilir.

- kavaletayı boşlayıp fundo demir yapmak sürtünme nedeniyle muhtemelen mümkün olmayacaktır.

- ırgat işleri çok daha gürültü olacaktır.
*

A. K.

Ben kafama göre sermeli bir çözüm buldum da bizim elemanı boş zamanını yakalarsam animasyonlu çizdireceğim.