0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tekne Kuşadası'ndan giriş yaptı derken 5 yıl öncesinden bahsediyorsunuz sanırım. Tekne ile çıkış yapacaksanız Çanakkale olabilir, hatta Tekirdağ'dan da çıkış yapabilirsiniz. kimse size nereye gittiniz, hangi ülkeye girdiniz diye sormaz. Fiziki olarak giriş çıkış yapmanıza gerek yok. Kağıt üzerinde teknenin girip çıkması yeterli olur. Süreyi geçirdi iseniz müeyyidesini bilmiyorum.
yav tümay korsanım taş koyma işimize zaten debeleniyorum tekneyi kullancam diyemotor işinide hala halledemedim bak sonra kalırım bi yerlerde ufacık motorla
Kemal korsanım, ben olsam Tekirdağ liman başkanlığına gider , Yunanistana gidiyorum diye çıkış alırım. Bir hafta sonrada tekrar gider geldim derim. Kimse gelince nerde Yunan transloğun diye sormuyor, zaten Yunanlılarda dönüşte transloğu geri alıyorlar. Buradaki hassa nokta senin pasaport işlemlerin . Liman başkanlığı pasaporta bakıyormu bilmiyorum, çünkü bu işlemleri hep aracı firmalara yaptırdım. Bu durumda öncelikle böyle bir firmayla temas kurman daha mantıklı gözüküyor. Kolay gelsin.
...halatları koyverdin mi arkana bakmayacan . Bu ömür bir kere yaşanacak
Kemal korsanım, hiç uğraşmayıp oturduğunuz yerden işi aracı bir kuruma yaptırsanız...