0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir süredir kontağı açtığımda buzzer'dan bip sesi çıkmıyordu, ben de açıp çıkartayım dedim ama iyice bok ettim Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap( şuan buzzer kullanılmaz durumda, yenisini ya da muadili nerden nasıl alabilir, nasıl takabilirim acaba bilgisi olan var mı? orjinali çok çok pahalı bu kadar minnak bir parça için.
Bu nedir , ne işe yarar...Konağı çevirirken ses çıkarıyor anlıyorum doğru mu...?Bir evvelkinde de yoktu , bunda da yok ...Kontak anahtarı falan gibi bir şey....Teknede Bir şekil teknenin üstüne çıkan çalıştırır götürür valla ...Ne kadar saçma....Neden yapmıyorlar acaba Arabalardaki gibi bir sistem ....
Tekneye giriş kapısı anahtarın vardır heralde...tekneye girebildikten sonra zaten kontak anahtarına ihtiyacın yoktur ki..iki şeyi birbirine değdir motor çalışır..Sende birşeyleri içerden açıyorsun dışardanda anahtar yerine düğmeye basıyorsun çalışıyor..yeni arabalar gibi..Bu düdük eski sistemlerde ilk anahtarı çevirişinde ötmeye başlar..ona ait lambası da(genelde kırmızı yağ lambası) yanar..yani ben buradayım çalışıyorum der..motor çalışıncada susar..kırmızı lambasıda söner..motor çalıştıktan sonrada öterse ya da daha sonra..sistemdeki problemi bildirmek için öter..belki bilmeyenler vardır diye yazdım..
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTekneye giriş kapısı anahtarın vardır heralde...tekneye girebildikten sonra zaten kontak anahtarına ihtiyacın yoktur ki..iki şeyi birbirine değdir motor çalışır..Sende birşeyleri içerden açıyorsun dışardanda anahtar yerine düğmeye basıyorsun çalışıyor..yeni arabalar gibi..Bu düdük eski sistemlerde ilk anahtarı çevirişinde ötmeye başlar..ona ait lambası da(genelde kırmızı yağ lambası) yanar..yani ben buradayım çalışıyorum der..motor çalışıncada susar..kırmızı lambasıda söner..motor çalıştıktan sonrada öterse ya da daha sonra..sistemdeki problemi bildirmek için öter..belki bilmeyenler vardır diye yazdım..Onu diyorum işte,Neden bir kontak anahtarı yapmazlar acaba ....Mutlaka bir sebebi olmalı ...Halbuki anahtar olmalı hemde immobilezerlıi...
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapTekneye giriş kapısı anahtarın vardır heralde...tekneye girebildikten sonra zaten kontak anahtarına ihtiyacın yoktur ki..iki şeyi birbirine değdir motor çalışır..Sende birşeyleri içerden açıyorsun dışardanda anahtar yerine düğmeye basıyorsun çalışıyor..yeni arabalar gibi..Bu düdük eski sistemlerde ilk anahtarı çevirişinde ötmeye başlar..ona ait lambası da(genelde kırmızı yağ lambası) yanar..yani ben buradayım çalışıyorum der..motor çalışıncada susar..kırmızı lambasıda söner..motor çalıştıktan sonrada öterse ya da daha sonra..sistemdeki problemi bildirmek için öter..belki bilmeyenler vardır diye yazdım..Onu diyorum işte,Neden bir kontak anahtarı yapmazlar acaba ....Mutlaka bir sebebi olmalı ...Halbuki anahtar olmalı hemde immobilezerlıi...Acaba anahtarı immobilizerli arabadan çıkma kontak sistemi tekneye takılabilirmi..uyarlanabilinirmi.Ya da kartlı anahtar..tekneden uzaklaşınca herşey off..