0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İşte en baştan beri bunu söylüyorum burada bizzat yaşadığını söyleyecek insan yok...
Bavaria 43 HT 2XIPS 500 (370 HP)2 Aralık 2015 Çeşme-Babakale Ort. hız: 22.7 Knot 3250 rpm 126 lt/h3 Aralık 2015 Babakale-Ataköy Ort. hız: 23.4 Knot 3400 rpm 132 lt/hPrestige 500 Fly 2XIPS 600 (435 HP)19 Aralık 2015 Ataköy-Bozcaada Ort.hız: 21.5 Knot 3200 rpm 130 lt/h 20 Aralık 2015 Bozcaada-Çeşme Ort.hız: 21.2 Knot 3200 rpm 132 lt/h
Hüseyin abi seni tanımadan önce bende senin hakkında hiç olumlu düşünmüyordum. Ama senin hakkında fikir sahibi olabilmek için bizatihi karşılıklı konuşmak gerek. üzerine fazla gelindiğini düşünüyorum açıkçası Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap . arkadaşlar Hüseyin abi baba adamdır. dışardan hoş görünmüyor bende öyle düşünüyordum çünkü. tanıyınca bu kadar antipatik olmadığını göreceksiniz... Kıvanç Korsanım sana da katılıyorum. bu arada seperatör işini hallettim bilesin. teşekkürler...
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHüseyin abi seni tanımadan önce bende senin hakkında hiç olumlu düşünmüyordum. Ama senin hakkında fikir sahibi olabilmek için bizatihi karşılıklı konuşmak gerek. üzerine fazla gelindiğini düşünüyorum açıkçası Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap . arkadaşlar Hüseyin abi baba adamdır. dışardan hoş görünmüyor bende öyle düşünüyordum çünkü. tanıyınca bu kadar antipatik olmadığını göreceksiniz... Kıvanç Korsanım sana da katılıyorum. bu arada seperatör işini hallettim bilesin. teşekkürler... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBu hafta sonu Hüseyin abi teknemde misafir ! Olacak ,bazı işlerim var sağolsun gelip halledecek .Ondan başkasının eline de vermem o işleri valla. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHüseyin abi seni tanımadan önce bende senin hakkında hiç olumlu düşünmüyordum. Ama senin hakkında fikir sahibi olabilmek için bizatihi karşılıklı konuşmak gerek. üzerine fazla gelindiğini düşünüyorum açıkçası Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap . arkadaşlar Hüseyin abi baba adamdır. dışardan hoş görünmüyor bende öyle düşünüyordum çünkü. tanıyınca bu kadar antipatik olmadığını göreceksiniz... Kıvanç Korsanım sana da katılıyorum. bu arada seperatör işini hallettim bilesin. teşekkürler... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBu hafta sonu Hüseyin abi teknemde misafir ! Olacak ,bazı işlerim var sağolsun gelip halledecek .Ondan başkasının eline de vermem o işleri valla. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapYani ?
...Akçeli işleri kastediyorsanız geçiniz o işleri, abi diyorum ya.!...