0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sadece yelkenliler üye olcak diye bir kural yok. Teknesi olmayan, mühendis ve pilotlar üye olmasın diye bir düşünce var ama... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Sadece o kadar çok çift beygir koşulu tekne kullanan yok ki tecrübesini yazsın anlamına gelecek şeyler yazdım.
Tamam da biri çıksın bu güç civarında motoru olan filan tekneyi şu sıfatla şu kadar süre kullandım,yakıt harcama miktarımda böle böle OLDU desin. Desinde yazılı teorik bilgiyi değil pratiği duyalım kritik yapalım.
Benim yazdıklarımın hepsi tecrübe eseridir, kendim bir motor yatçıyım, işlerimin yoğunluğundan dolayı şu an için tercihim bu yönde. Burada olmaktan sizlerle bilgi alışverişi yapmaktan, daha çok öğrenmekten keyif alıyorum. Ve üye olurken ki (epey zaman oldu) kimse bana burada sadece yelkenciler var, yelkenlin varsa üye olabilirsin demedi. Ben mavilikleri paylaşmak adına buradayım.... Bilginize, ilgililer.
En yakın hatırladığım bu var;Geçen sezon sonunda transferini yaptığım 2x200HP Volvo Penta'lı Fairline Targa 34 planning seyir sürati 22kn ile gittiğinde toplamda 2.6lt/mil yakıyordu.500lt deposu ile seyir hızında menzili 190-200 mil civarı oldu.