0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap...Akçeli işleri kastediyorsanız geçiniz o işleri, abi diyorum ya.!...Hocam sen Kayseriliydin di mi??
...Akçeli işleri kastediyorsanız geçiniz o işleri, abi diyorum ya.!...
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHüseyin abi seni tanımadan önce bende senin hakkında hiç olumlu düşünmüyordum. Ama senin hakkında fikir sahibi olabilmek için bizatihi karşılıklı konuşmak gerek. üzerine fazla gelindiğini düşünüyorum açıkçası Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap . arkadaşlar Hüseyin abi baba adamdır. dışardan hoş görünmüyor bende öyle düşünüyordum çünkü. tanıyınca bu kadar antipatik olmadığını göreceksiniz... Kıvanç Korsanım sana da katılıyorum. bu arada seperatör işini hallettim bilesin. teşekkürler... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBu hafta sonu Hüseyin abi teknemde misafir ! Olacak ,bazı işlerim var sağolsun gelip halledecek .Ondan başkasının eline de vermem o işleri valla. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapYani ?Yanisi o. Alıntı yapmışım Serdar korsandan ,yazıyor orda nasıl arkadaş canlısı ve babacan olduğu gibi özellikleri.Eğer teknik mekanik işleri kastediyorsanız, bir amatör olarak ben tek geçerim kendisini . Akçeli işleri kastediyorsanız geçiniz o işleri, abi diyorum ya.!Pardon sizin öğrenmek istediğiniz ya da bu ''yani'' den kastınız ne idi Semih korsan ?
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHüseyin abi seni tanımadan önce bende senin hakkında hiç olumlu düşünmüyordum. Ama senin hakkında fikir sahibi olabilmek için bizatihi karşılıklı konuşmak gerek. üzerine fazla gelindiğini düşünüyorum açıkçası Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap . arkadaşlar Hüseyin abi baba adamdır. dışardan hoş görünmüyor bende öyle düşünüyordum çünkü. tanıyınca bu kadar antipatik olmadığını göreceksiniz... Kıvanç Korsanım sana da katılıyorum. bu arada seperatör işini hallettim bilesin. teşekkürler... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBu hafta sonu Hüseyin abi teknemde misafir ! Olacak ,bazı işlerim var sağolsun gelip halledecek .Ondan başkasının eline de vermem o işleri valla. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapYani ?
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHüseyin abi seni tanımadan önce bende senin hakkında hiç olumlu düşünmüyordum. Ama senin hakkında fikir sahibi olabilmek için bizatihi karşılıklı konuşmak gerek. üzerine fazla gelindiğini düşünüyorum açıkçası Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap . arkadaşlar Hüseyin abi baba adamdır. dışardan hoş görünmüyor bende öyle düşünüyordum çünkü. tanıyınca bu kadar antipatik olmadığını göreceksiniz... Kıvanç Korsanım sana da katılıyorum. bu arada seperatör işini hallettim bilesin. teşekkürler... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBu hafta sonu Hüseyin abi teknemde misafir ! Olacak ,bazı işlerim var sağolsun gelip halledecek .Ondan başkasının eline de vermem o işleri valla. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Hüseyin abi seni tanımadan önce bende senin hakkında hiç olumlu düşünmüyordum. Ama senin hakkında fikir sahibi olabilmek için bizatihi karşılıklı konuşmak gerek. üzerine fazla gelindiğini düşünüyorum açıkçası Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap . arkadaşlar Hüseyin abi baba adamdır. dışardan hoş görünmüyor bende öyle düşünüyordum çünkü. tanıyınca bu kadar antipatik olmadığını göreceksiniz... Kıvanç Korsanım sana da katılıyorum. bu arada seperatör işini hallettim bilesin. teşekkürler...
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHüseyin abi seni tanımadan önce bende senin hakkında hiç olumlu düşünmüyordum. Ama senin hakkında fikir sahibi olabilmek için bizatihi karşılıklı konuşmak gerek. üzerine fazla gelindiğini düşünüyorum açıkçası Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap . arkadaşlar Hüseyin abi baba adamdır. dışardan hoş görünmüyor bende öyle düşünüyordum çünkü. tanıyınca bu kadar antipatik olmadığını göreceksiniz... Kıvanç Korsanım sana da katılıyorum. bu arada seperatör işini hallettim bilesin. teşekkürler... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBu hafta sonu Hüseyin abi teknemde misafir ! Olacak ,bazı işlerim var sağolsun gelip halledecek .Ondan başkasının eline de vermem o işleri valla. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapYani ?Yanisi o. Alıntı yapmışım Serdar korsandan ,yazıyor orda nasıl arkadaş canlısı ve babacan olduğu gibi özellikleri.Eğer teknik mekanik işleri kastediyorsanız, bir amatör olarak ben tek geçerim kendisini . Akçeli işleri kastediyorsanız geçiniz o işleri, abi diyorum ya.!Pardon sizin öğrenmek istediğiniz ya da bu ''yani'' den kastınız ne idi Semih korsan ?hamili kart yakınımdır ,gitmeyin üzerine, işlerimiz var ortak demek mi istediniz onu anlamaya çalışmıştım..Huseyin korsanı sitede bilmeyen yok zaten, detaylandırırak faklı bakış açıları getiriyor BAZEN Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Not : Hakan Erim hocamı da seviyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapNot : Hakan Erim hocamı da seviyorum Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapNiye ki?