0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

Ö. T.

Ynt: YANMAR 2X240 DIESEL YAKIT
« Yanıtla #45 : Mayıs 25, 2016, 23:55:08 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
...
Akçeli işleri  kastediyorsanız geçiniz o işleri, abi diyorum ya.!
...

Hocam sen Kayseriliydin di mi??

Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Övünmek gibi olmasın nüfus kağıdı öyle ama aynı zamanda İzmir , Antalya ,Ankara ve Adanalıyım bildiğin gibi.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2016, 23:58:27 Gönderen: Öcal Turan »
*

S. Ş.

« Yanıtla #46 : Mayıs 26, 2016, 11:27:58 »
Hüseyin abi seni tanımadan önce bende senin hakkında hiç olumlu düşünmüyordum. Ama senin hakkında fikir sahibi olabilmek için bizatihi karşılıklı konuşmak gerek. üzerine fazla gelindiğini düşünüyorum açıkçası  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .  arkadaşlar Hüseyin abi baba adamdır. dışardan hoş görünmüyor bende öyle düşünüyordum çünkü. tanıyınca bu kadar antipatik olmadığını göreceksiniz...

Kıvanç Korsanım sana da katılıyorum. bu arada seperatör işini hallettim bilesin. teşekkürler...

Bu hafta sonu Hüseyin abi teknemde misafir ! Olacak ,bazı işlerim var sağolsun gelip halledecek .Ondan başkasının eline de vermem o işleri valla. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yani ?

Yanisi o.
Alıntı yapmışım Serdar korsandan ,yazıyor orda nasıl arkadaş canlısı ve babacan olduğu gibi özellikleri.
Eğer teknik mekanik  işleri kastediyorsanız,  bir amatör olarak ben tek geçerim kendisini .
Pardon sizin öğrenmek istediğiniz ya da bu ''yani'' den kastınız ne idi Semih korsan ?

hamili kart yakınımdır ,gitmeyin üzerine, işlerimiz var ortak  demek mi istediniz onu anlamaya çalışmıştım..
Huseyin korsanı sitede bilmeyen yok  zaten, detaylandırırak faklı bakış açıları getiriyor BAZEN Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2016, 11:28:54 Gönderen: Semih Sener »

*

Ö. T.

« Yanıtla #47 : Mayıs 26, 2016, 12:33:51 »
Hüseyin abi seni tanımadan önce bende senin hakkında hiç olumlu düşünmüyordum. Ama senin hakkında fikir sahibi olabilmek için bizatihi karşılıklı konuşmak gerek. üzerine fazla gelindiğini düşünüyorum açıkçası  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap .  arkadaşlar Hüseyin abi baba adamdır. dışardan hoş görünmüyor bende öyle düşünüyordum çünkü. tanıyınca bu kadar antipatik olmadığını göreceksiniz...

Kıvanç Korsanım sana da katılıyorum. bu arada seperatör işini hallettim bilesin. teşekkürler...

Bu hafta sonu Hüseyin abi teknemde misafir ! Olacak ,bazı işlerim var sağolsun gelip halledecek .Ondan başkasının eline de vermem o işleri valla. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Yani ?

Yanisi o.
Alıntı yapmışım Serdar korsandan ,yazıyor orda nasıl arkadaş canlısı ve babacan olduğu gibi özellikleri.
Eğer teknik mekanik  işleri kastediyorsanız,  bir amatör olarak ben tek geçerim kendisini .
Pardon sizin öğrenmek istediğiniz ya da bu ''yani'' den kastınız ne idi Semih korsan ?

hamili kart yakınımdır ,gitmeyin üzerine, işlerimiz var ortak  demek mi istediniz onu anlamaya çalışmıştım..
Huseyin korsanı sitede bilmeyen yok  zaten, detaylandırırak faklı bakış açıları getiriyor BAZEN Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Semih korsanım ben kimim ki diyebileyim öyle ,hem niçin diyeyim Hüseyin abi gereğince hallediyor zaten konuları. Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Hem hepimizin ortak işi yokmu burada ? Fikirleri paylaşıyoruz ,gereğinde yardımlaşıyoruz. Size de bir gün yardıma gelen olursa biz de öylemi düşüneceğiz . Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap Kalbinizi bozmayın siz ,henüz yeni sayılırsınız burada herkes herkesin ne ve kim olduğunu bilir.

Yine Hüseyin abi ye gelirsek ,tanıdığım en derya bilgisi olan abilerimdendir ,aynı zamanda anlamadığı veya pratik yapmadığı şeye kafa sallamaz. Kendisinin müsaadesiyle söyleyeyim,  '' kül yutmaz Hüseyin abi'' lakabını boşa almamıştır ,beni de sınavdan geçirmedi de sanmayın ilk geldiğim günlerde  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Onun bu forumda olması düşünmeden '' latince''  yazma olayını azaltıyor ve  ben şahsen mutluyum bu durumdan, onu diyeyim.
Haa, biraz inatçıdır ,nadiren huysuzluk eder ama olur o kadar kusur kadı kızında da.
Seviyorum ben kendisini.   Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Not : Hakan Erim hocamı da seviyorum  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Kalın sağlıcakla ,

*

A. K.

« Yanıtla #48 : Mayıs 26, 2016, 12:41:12 »
Not : Hakan Erim hocamı da seviyorum  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Niye ki?
*

Ö. T.

« Yanıtla #49 : Mayıs 26, 2016, 14:43:38 »

Niye ki?

Bilmem Ahmet cim  , içimden geliyor . O kendisini sevdiriyor  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Kayseriliye sormuşlar ''Erciyes dağı nın sana ne faydası var niçin seviyorsun? '' diye. O da '' Bana bir faydası yok biliyorum ama onun orada olduğunu bilmek güven veriyor bana'' demiş.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

*

B. Ö. .

« Yanıtla #50 : Haziran 12, 2023, 10:41:16 »
Selam ;

9.20 sancak teknede 250 hp yanmar tek makine ile 13-14 mil seyir hızında yaklaşık 15 litre, 20 mil olan max süratte ise 45 litre civarı yakıt tüketimi var. Çift makine de değerler makine başına düşebilir diye tahmin ediyorum.

Bu değerler sancak yat firmasının test esnasında almış olduğu değerlerdir.