0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu parçalar nedir? Herkes kendine göre bir isimle anıyor: büzük çekvalf, vakvak, flap, alttaki emme-basma parçacığı vb. ...Mesela aşağıdaki resimde var mı? PArça numarasını bulsak da öyle konuşsak. Ben zaten konuyu tam bilmediğim için anlamakta zorlanıyorum.Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
O yeni çıkmadı....yıllardan beri sen z...çtığında hep oradaydı Hakanım Erimim...Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBu arada ypslon ayrı da satılır...Bizim ypslon dediğimiz lastik ''tuvalet çıkışı üçgen dalga'' diye satılır... Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapŞu parçalar nedir? Herkes kendine göre bir isimle anıyor: büzük çekvalf, vakvak, flap, alttaki emme-basma parçacığı vb. ...Mesela aşağıdaki resimde var mı? PArça numarasını bulsak da öyle konuşsak. Ben zaten konuyu tam bilmediğim için anlamakta zorlanıyorum.Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapHakan korsanım çok haklısın bir bilen yazsada kavram kargaşası bitse. Ben büzük çekvalf diye üst sıranın sağındaki büyük siyah parçayı kasdetmiştim.