0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

C. E.

Ynt: Teknemde elektrik!
« Yanıtla #15 : Ocak 11, 2013, 09:47:33 »
Sadece haftasonları kullanacağınız 6.5 metrelik bir teknede elektrikli buzdolabı yerine basit bir buzluk (izole kutu) kullanmayı da düşünebilirsiniz. Evden getireceğiniz veya marinadan alacağınız buzlar sizi 2-3 gün rahatlıkla idare edecektir. Hatta önerim kalıp buzlar yerine 1.5 litrelik pet şişelerde içme suyu dondurup götürmeniz. Kalıplara göre daha kontrollü soğutuyorlar, eridiklerinde dolabın dibinde korkunç bir sıvı bırakmıyorlar ve buz gibi içecek suyunuz oluyor.

Portatif bir buz kutusunun avantajı, evden herşeyi içine doldurup getirmenin rahatlığı.

Tekneye yapacağınız sabit bir kutu ise muhtemelen hem daha büyük hem de daha verimli (izolasyonu iyi) olacaktır. Sabit yaparsanız, dibindeki suyu boşaltacak bir drenaj hattı bırakmayı unutmayın.
« Son Düzenleme: Ocak 11, 2013, 10:02:19 Gönderen: Cem Eğrikavuk »
*

C. D.

« Yanıtla #16 : Ocak 12, 2013, 17:39:54 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Kadir korsanım bana hediye gelen cihazda inverter onu kullanmak için uğraşıyorum. He olmadı kullanamadım en azından redresör olarak kullanırım diyorum.
Allah iyiliğini versin....Desene doğmamış çocuğa don biçmişiz....

Kadir korsanım bir de benim daha bir kez bile yelkenli tekneye binmediğimi söylesem ayıp kaçar mı acaba...

Bizim oralardaki gekolarla bir kaç seyir yaparsanız.Yapacağınız tekne için çok faydalı olacağına inanıyorum.Bazı teoriler pratakikle yaşanınca harika fikirler oluşturabiliyor. Selametle.

*

U. K.

« Yanıtla #17 : Ocak 13, 2013, 00:18:48 »
Kadir korsanım bana hediye gelen cihazda inverter onu kullanmak için uğraşıyorum. He olmadı kullanamadım en azından redresör olarak kullanırım diyorum.
Allah iyiliğini versin....Desene doğmamış çocuğa don biçmişiz....

Kadir korsanım bir de benim daha bir kez bile yelkenli tekneye binmediğimi söylesem ayıp kaçar mı acaba...
Gel abi... fenerbahce marina f6

*

S. A.

« Yanıtla #18 : Ocak 13, 2013, 10:25:18 »
Umut Korsan sağolasın.

Fırsatım olunca geleceğim oralara...