0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kadir korsanım bana hediye gelen cihazda inverter onu kullanmak için uğraşıyorum. He olmadı kullanamadım en azından redresör olarak kullanırım diyorum.
İnsan değişik yerlerde kullanmadan tam emin olamıyor. Tam sinüs bir invertör değilse şimdiden vazgeçin.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKadir korsanım bana hediye gelen cihazda inverter onu kullanmak için uğraşıyorum. He olmadı kullanamadım en azından redresör olarak kullanırım diyorum.Allah iyiliğini versin....Desene doğmamış çocuğa don biçmişiz....
kolay gelsin Serkan Korsan insallah n kısa zamanda bitiri ve ideallerinize uğrasirsinjz...ancak hevesli halinizi her halinizden belli olmakta bunlara hic kafanizi mesgul etmeyin derim.Cunku daha cok yolun basindasiniz bir ana once ekneyi bitirmeye odaknamaisiz ...zamani geldiginde o kadar coksye vakif olacaksinzki o zmn sizde sasiracaksiniz ogrendiklerinize. ,edindiginiz tecrubelere...her sey kolayiniza glmsi dileklerimle...
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapKadir korsanım bana hediye gelen cihazda inverter onu kullanmak için uğraşıyorum. He olmadı kullanamadım en azından redresör olarak kullanırım diyorum.Allah iyiliğini versin....Desene doğmamış çocuğa don biçmişiz....Kadir korsanım bir de benim daha bir kez bile yelkenli tekneye binmediğimi söylesem ayıp kaçar mı acaba...