0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayrıca Navionics Gold harita kartı var, bunlar nasıl güncelleniyor?
Ya da tüm bunları yapmayıp karttaki olan haritayı kullanmaya devam edin, paranız cebinizde kalsın.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAyrıca Navionics Gold harita kartı var, bunlar nasıl güncelleniyor? Birinden hiç kullanılmamış A serisi Raymarine Multi fonksiyonlu ekran satın aldım, üzerinde Navionics Gold harita kartı var, sahi nasıl güncellenir bu kart ?
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAyrıca Navionics Gold harita kartı var, bunlar nasıl güncelleniyor? Birinden hiç kullanılmamış A serisi Raymarine Multi fonksiyonlu ekran satın aldım, üzerinde Navionics Gold harita kartı var, sahi nasıl güncellenir bu kart ? ilk bir yil ucretsiz guncelleniyor saniyorum bende 2 ay once A serisi aldim ama henuz kayit yapmadim.Kayit olursam guncelleme hakkim olacak.
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapAyrıca Navionics Gold harita kartı var, bunlar nasıl güncelleniyor? Birinden hiç kullanılmamış A serisi Raymarine Multi fonksiyonlu ekran satın aldım, üzerinde Navionics Gold harita kartı var, sahi nasıl güncellenir bu kart ? ilk bir yil ucretsiz guncelleniyor saniyorum bende 2 ay once A serisi aldim ama henuz kayit yapmadim.Kayit olursam guncelleme hakkim olacak. Benim aldığım arkadaş da 2 yıl önce almış cihazı ve güncellememiş, acaba aynı vagondamıyız ? Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap