0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    M. I.

Vergelli kakış ile tonoz baglantidi
« : Haziran 22, 2023, 15:59:35 »
Bilen bir arkadaştan öğrenmek istiyorum


*

    Ö. Ö.

Ynt: Vergelli kakış ile tonoz baglantidi
« Yanıtla #1 : Haziran 22, 2023, 16:29:03 »
Tekrar merhabalar,

29 Mayıs'taki ilk mesajınıza (yapış yapış olmuş şişme botunuz ile ilgili olan) cevap olarak da yazmıştık, sanırım onu okuma fırsatı bulamamışsınız. O yüzden tekrar etmek zorun kalacağız, kusura bakmayınız lütfen.

Gezgin Korsan forumu az çok birbirini tanıyan, tanımaya anlamaya çalışan, aynı denizcilik hobisi çevresinde toplanmış dostane paylaşımlar yapılan bir iletişim ve yardımlaşma platformudur. (Elbette çok büyük bir bilgi bankası da..)

Yani google soru sorar gibi kuru kuru sorular sorup cevaplar bekleyeceğiniz bir yer değil.
Bu nedenle öncelikle kendinizi tanıtmanız, bu sıcak samimi ortama arkadaşça giriş yapıp bir merhaba demeniz, gülcemalinizi göstermenizi (profil fotoğrafı) önemsiyoruz.

Emin olun bundan sonra benzer sorunları yaşamış (damdan düşmüş) ve/veya bu konularda tecrübeli pek çok korsan sizin ile bilgilerini paylaşmaktan, sorunları birlikte çözmekten keyif duyacaktır. (Beyin fırtınasına bayılırız!)

Böylece birbirimiz hakkında en temel bilgileri bilerek (sanki bir limanda, koyda karşılaşıp tanışmış, kendimizi tanıtmış gibi) ve karşılıklı yüzümüze (fotoğrafına) bakarak yazışarak çok daha sıcak, samimi, güvenli ve keyifli bir mecra olabileceğimizi düşünüyoruz.

Tanıtım mesajınızı Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap bölümüne yazabilir, profil fotoğrafı konusunda yardım ihtiyacınız varsa Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap 'den yararlanabilirsiniz.