Gezgin Korsan

Makine Dairesi => Teknik Bilgi ve Fikir Alışverişi => Konuyu başlatan: Ateş Erim - Ağustos 27, 2008, 14:07:20

Başlık: minder sungeri
Gönderen: Ateş Erim - Ağustos 27, 2008, 14:07:20
Sira yavas yavas Kedi'nin yatak dosek islerine geliyor.
Mevcut sungerler hem cok pis, hem de zaman icinde epey ezilmis. Dolayisiyla sungerleri de degistirmek istiyorum.
1- Ne kalinlikta sunger onerirsiniz ?
2- Su marka/su tip diyebileceginiz bir oneriniz var mi ? . Ben piyasada gri sunger diye satilan, nispeten daha sert olandan almayi dusundum. Ne dersiniz ? Sonra tahtanin uzerinde yatiyor gibi olmayalim. Udil korsandan  $$#.: yemiyelim
3- Mevcut kiliflarin alti -sanirim kaymamasi icin- suni deri. Ben velcro bant diktirip, duracaklari yerlere de karsiliklarini yapistirmayi dusunuyorum. Kullanim acisindan bir sakincasi olur mu ?
4- Kalamis'a yakin sunger satan bildiginiz yer var mi ?
5- Bu sungerlere kilif dikecek (ve deniz isi deyip can acitmayacak) dosemeci bilen var mi ?

AtesK
Başlık: Ynt: minder sungeri
Gönderen: Dilek Hepgüler - Ağustos 27, 2008, 14:12:09
Benim evin Moda'ya doğru bir üst sokağında tekne brandası, vs. işleri yapan bir dükkanın önünden geçiyorum, metraf verirsen senin için fiyat alayım.
Başlık: Ynt: minder sungeri
Gönderen: Ahmet Çelenoğlu - Ağustos 27, 2008, 14:16:13
Sünger en az 10 cm olmalı, ama oturma yerlerinde eğer oturduğunuzda başınız yukarı değiyorsa daha az olabilir. Benim önerim ölçü aldıktan sonra Kadıköy'e inen yol üzerinde (otobüs veya mnibüs yolu) camiyi geçince hemen sağdaki yolun üstündeki brandacıya gitmeniz. Ben minderlerimi orada diktirmiştim. Çok ucuza ve iyi işçilik yapmıştı. Gri sünger şart değil, onunla beraber gittiğimiz süngerciden renkleri aynı görünen süngerlerden birini marka ile istedi. O sünger göşçme yapmadı ve çok rahattı. Bence seçimi dikenle birlikte yapmakta yarar var.
Başlık: Ynt: minder sungeri
Gönderen: Ateş Erim - Ağustos 27, 2008, 14:22:35
Bu cami Sogutlucesme Camii mi Ahmet abi ?
Başlık: Ynt: minder sungeri
Gönderen: Ahmet Çelenoğlu - Ağustos 27, 2008, 14:28:23
Evet, Kadıköylü olarak adres bilgim gördüğün gibi süper.
Başlık: Ynt: minder sungeri
Gönderen: Abdullah Ersoy - Ağustos 27, 2008, 17:18:10
Merhaba


Suadiye Eminali Paşa caddesinde bir "Döşemeci" var (Bostancıdan girişte yolun ortalarına doğru sol tarafta çukurda bir dükkan) ERKAN usta. Aslında koltuk kanepe vb işleri yapıyor ama eli hızlı, dikkatli birisi. Biz üç ev, bir ana okulu ve iki tekne döşeme işlerinde çalıştık kendisiyle F12 de "BORA" ve "DİDOŞ".

Ölçü almadan, şablon yapmadan provasız çalışmaz söz verdiği zamanda teslim eder. Gülay hanım verdi (eşim) isminizi deyin. Bir konuşun fiyat alın derim.

İletişim: Erkan Parçalı 0.533.4974522
Başlık: Ynt: minder sungeri
Gönderen: Cem Gür - Ağustos 27, 2008, 21:07:30
Ateş Korsan ,
Ben de döşeme işlerine başlayacağım.
Kimi bulursan haber ver birlikte fiyat alalaım . Belki avantajımız olur
Başlık: Ynt: minder sungeri
Gönderen: Umut Korkmaz - Ağustos 29, 2008, 22:13:28
ben de eski Poyraz'ın minderlerini yaptırmıştım, Fenerbahçe stadı'nın arkasındaki caddeden stadı solunuza aldığınızda sağda meşhur çiğköfteci gelir.  Dükkanın önüne park edin, hemen dükkana girin, ilk önce orada çiğköfteyi bir güzel götürdükten sonra o sokağa girince hemen solda Gülhane Çeyiz&Minder diye bir dükkan var.  (Muhittin Emirzeoğlu. 0 216 337 66 29 - 0 537 421 57 27) benim minderleri pek bir uygun fiyata hem de oldukça güzel yapmıştı.  ama branda dikemiyor.  fiyat almakta fayda var.
sevgiler.
sonundasurföğrenmeyekalkışanhemidepazargünüalaçatıya gidecekolankorsan.
umut
Başlık: Ynt: minder sungeri
Gönderen: Hakan Erim - Ağustos 29, 2008, 22:29:35
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Bildigim kadariyla dosemelik kumaslarda leke korumali sistemler var.Denizde kullanilan malzemelere teknik olarak yabanci olsamda sanirim gunes yagi, gibi faktorler dosemeleri kirletebirlir ve leke birakabilir.Evdeki koltuklari alirken mobilya dukkkaninin sahibi korumali kumas alin demisti.Lekelenen yeri sabunlu suyla silip,lekeyi bertaraf etmis olmak tecrubemle sabittir.Bu yuzden koruma uygulanmis kumaslari kullanmali gibi geliyor bana cahil denizcilik bilgimle.Umarim denizle ilgili tecrubem kisa zamanda gelisir.Lakin hayat ve is stresi insani canindan bezdiriyor.Deniz bu konuda nefis bir terapi,hele motor sesinden uzak yelken yapmak terapi otesi birsey,beyni dinlendirmek,nadasa birakmak,kotu enerjiyi atmak,vasat ve kliselesmis ev-is hayat dongusu icerisinde auranizin acildigini hissetmek gibisi yok.
Leke korumalı tekne minderi kancası dantel örtülü korsan gibi bişii. Kısacası Gezgin Korsanı bozar.