0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

A. Ç.

Ynt: Kamara "Yatak süngerleri"nin "Yaylı Yatak" ile değişimi
« Yanıtla #15 : Şubat 29, 2016, 17:08:21 »
Gri sünger veya adı her ne ise tekne için en uygunu görünüyor. Yalnız bu ürünü güvenilir bir yerden almak gerekir. Rengi veya dokusu size aynı gelse bile gerekli vasıfları taşımayabilir. Ortopedik ped hakkında bir fikrim yok ama bir teknede zaten yer kısıtlı olduğundan ek yapmak yerine sanırım gri sünger ile değiştirmek daha doğru olur. 
*

K. Ö.

« Yanıtla #16 : Şubat 29, 2016, 17:32:32 »
Gri süngerler daha çok oturma grupları için kullanılmıyor mu ?

Sanki Lateks yatak yada sünger çok daha sağlıklı gibi geliyor. Su geçirmez kılıf ile kullanılabilir.
Viskon ise rahat olmasına rahat ama, normalde bile garip bir küfümsü kokusu var, tekne ortamında düşünemiyorum bile.

*

A. Ç.

« Yanıtla #17 : Şubat 29, 2016, 17:39:18 »
Gri süngerler özellikle yatak olarak imal edilmiş süngerlerdir. Normal süngere göre daha sert ve üzerindeki yüke göre şekillerini kaybetmezler. Oturma gruplarında da kullanılmaları doğru olur, sonuçta şekili kaybetmediği ve kıç izi yapmadığı için daha uzun süre işe yarayacaktır. 

*

H. T.

« Yanıtla #18 : Şubat 29, 2016, 17:48:21 »
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Selamlar,

Tekne yatağı ile ilgili bulabildiğim en güncel konu bu, buradan devam edelim. Daha günceli varsa yönlendirirsiniz...

Nymph'deki yatak ortopedik olmadığından dolayı bel ağrıları yaratmaya başladı. Fazla yumuşak. Önereceğiniz çözüm nedir? Özel kesitli yatak yaptırmak mı, yukarıda bahsedilen gri sünger mi, mevcut yatağın üzerine ortopedik ped mi? (Bu pedler istendiği gibi kesilebiliyor mu?)

Cem korsanım, ben normal sarı sünger yatağın üzerine visco kestim, yapıştırdım. Tüm zamanların en rahat yatağı oldu Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Şubat 29, 2016, 17:49:22 Gönderen: Hakan Tiryaki »
*

Z. T. G.

« Yanıtla #19 : Şubat 29, 2016, 21:49:47 »
İzmir Karabağlar'da sünger satanlar var. Oradan süngeri alıp, yine aldığınız yerin yatak diktirmesini sağlayabilirsiniz.
Libertas'ta baş kamara 220X180 gibiama tam dikdörtgen olmayan bir yatak var.
Kağıtla şablon çıkarıp yaptırmıştım. Evlerde kullandığımız yataklar gibi yapmışlardı.

Gezgin Korsan Sosyal Medya Hesaplarını Takip Ediniz

*

M. C.

« Yanıtla #20 : Şubat 29, 2016, 22:10:15 »
Bir ara ben bütün oturma minderleri ve kamaradaki yatak minderlerinin süngerlerini değiştirmek istemiştim bir kaç kişi bana tabakasının 200 tl gibi olduğunu söylemişti. (gri sünger)
Bende o zaman için askıya almıştım.

Geçenlerde bir minibüsle bir kavşakta karşılaştık ben sağa dönecektim oda döneceğim yola girdi bende arkasından sonra yolun ortasında durdu ve bagajdan malzeme indirecek izlenimi oluşturdu bende sinirlenip atladım aşağıya dedim ki hemşerim madem duracaksın neden yol vermiyorsun arkadaş benim gibi değildi sakince abi farketmedim hemen bitiriyorum dedi o sıra baktım ki arabadan gri sünger indiriyor yüklediği yerde de koltuk vs. yazıyor aha dedim iyi olacak hasta doktor bir arada  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap

Sordum abi tabakası 38 tl gibi dedi şaşırdım ama istediğin zaman alabilirsin dedi.

Ben henüz almadım ama almak isteyen olursa, istanbul bayrampaşada trafik tescilin yan sokağında bulabilirsiniz mobilyacı arkadaşı  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
*

A. Ç.

« Yanıtla #21 : Şubat 29, 2016, 22:28:18 »
Fiyatları hatırlamıyorum ama verdiğiniz örnek kadar uçuk fiyatlarda değil ve 38TL de değil. Gri sünger sadece rengi gri olan sünger değildir. döşemeciler ayırediyorlar, düzgün bir yere sorarsanız size doğru malzemeyi ve doğru fiyatı söylerler.

*

F. B. D.

Teknenin "asıl sahipleri" İngilizlerden, diğer pek çok ilginç ve yararlı  inventory ile birlikte,  bize "veraset yolu ile intikal etti!"

Kaliteli kauçuk desteklerle birleştirilmiş, dış bükey eğimli ve esneme kapasitesi olan ahşap postalar.
Ürün "patentli!"
Son derece basit bir çözüm; süngeri, ortopedik yatak kıvamına getiriyor.
Dusseldorf boat show da bu ürünü pazarlayan 2 firma vardı.
 Kartları bende olacak; fiyatlar 120 ya da 140Euro civarı idi.
 İlgilenen olursa-ve kartları bulursam- özelden paylaşabilirim.
Süper sağlıklı ve pratik (rulo haline geliyor) olduğunu tekrar vurgularım.

*

H. E.

Teknenin "asıl sahipleri" İngilizlerden, diğer pek çok ilginç ve yararlı  inventory ile birlikte,  bize "veraset yolu ile intikal etti!"

Kaliteli kauçuk desteklerle birleştirilmiş, dış bükey eğimli ve esneme kapasitesi olan ahşap postalar.
Ürün "patentli!"
Son derece basit bir çözüm; süngeri, ortopedik yatak kıvamına getiriyor.
Dusseldorf boat show da bu ürünü pazarlayan 2 firma vardı.
 Kartları bende olacak; fiyatlar 120 ya da 140Euro civarı idi.
 İlgilenen olursa-ve kartları bulursam- özelden paylaşabilirim.
Süper sağlıklı ve pratik (rulo haline geliyor) olduğunu tekrar vurgularım.

IKEA'da satılıyor bunlar.

« Son Düzenleme: Şubat 29, 2016, 23:53:46 Gönderen: Hakan Erim »
*

M. G.

« Yanıtla #24 : Şubat 29, 2016, 23:53:43 »
2 yıl önce bir yatak imalatı yapan firmaya tam yatağımızın ölçülerinde yaptırdık: Altı gri sünger üstü 7cm visco, dışında çıkartılabilir kılıf.
Vücudunuzun şeklini aldığından ve dönüşlerde yaylanmadığından belinde sorun olanlar için de gayet rahat ve sağlıklı.
Bunu bir döşemeciye da yaptırmak mümkün.
Standard yataklarda benzer formüller var, bir deneyin, verdiği hissiyatı beğenirseniz yaptırırsınız.
Bence denizde yaylı yatak asla kullanılmamalı.
Lateks tabanlı viscoların da ıslanma ve rutubet nedeniyle sorunlu olabileceğini düşünüyorum.
Yine de sünger -olası heç açık kalması ve yatağın su almasına karşı Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap - en ideal çözüm sanırım.
*

N. B.

« Yanıtla #25 : Mart 01, 2016, 00:23:54 »
Visko yatak mutlaka düşünülmeli. Pahalı bir şey değil.
Şilte şeklinde olanlar çok kullanışlı. Evde, teknede, karavanda
vs. özellikle bel sorunu olanlara veya bel sorunundan korunmak
için şiddetle tavsiye ederim.
« Son Düzenleme: Mart 01, 2016, 00:25:45 Gönderen: Noyan Bakır »
*

H. A.

« Yanıtla #26 : Mart 01, 2016, 00:35:13 »
İzmir'de Marinpad isimli firma kamaradaki yerine göre özel yatak üretiyor. birkaç sene  önce onlara lateks olarak ön kamaraya yaptırmıştım, şu ana kadar sorunsuz kullanıyoruz.
*

Ö. T.

IKEA'da satılıyor bunlar.

İyimiş, sadece ortopedi için değil yatak altının havalandırılması için de çok güzel , kullanmak lazım.  Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
« Son Düzenleme: Mart 01, 2016, 01:09:28 Gönderen: Öcal Turan »
*

C. E.

« Yanıtla #28 : Mart 01, 2016, 10:33:47 »
Herkese teşekkürler,

Anlaşılan ideal çözüm 10 cm kalınlıkta bulabildiğim kadar sert bir sünger üzerine 5-7 cm visco...

*

C. G.

« Yanıtla #29 : Mart 01, 2016, 11:15:02 »
Yataş istediğiniz ölçüde-modelde sipariş alarak imalat yapıyor.