0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

    N. Ö.

Sevgili Ahmet Çelenoğlu kaptanım, da bilgi olarak çok yoğun bir kütüphanedir. Her konusunda da haklıdır. Ama, şunu gördüm ki; Gezgin Korsan Grubumuzda çok amatör varmış! Denize yelkenle çıkmak; Sadece spinnaker'i açıp biraz da motora gaz vermek, Sadece ADB'sine güvenip KMT sahibi bile olamamak, bi de yoğurt kaplarını satın alıp, arkasına bi kaç beygirlik motor takıpta; Ben ustayım demek değildir. Ayrıca dünyanın hiç bir yerinde bizim ADB gibi ehliyet amatör denizcilere verilmemektedir. Bu bir soygundur! Denize çıkmadan ehliyet alan arkadaşlarımız için intihardır!

Düzgün bir yelkenci yada motoryat ehliyetine sahip olmak için, birçok sertifikaya da sahip olmak zorunda, bunlar için ayrıca sınava girmek zorundasınızdır. Bizde buna Gemi Adamlığı deniyor. Ama biz gemide çalışmıyoruz ki? Yıllarca Amatör Denizcilik ve Yelken adına birçok eylemde bulunduk Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap ve çok şükür, bizleri sokmayan balıkçı barınaklarımız artık yelkenli tekne de kabul ediyor.

Ancak; Daha çok birlikte olup, birbirimize höt zöt demeden, ..ok atmadan önce bir daha düşünmemiz gerekli? Denize çıkmadan önce; Öncelikle; Kendimize, çocuklarımıza, ailelerimize ne tür sorumluluklarımız var diyerek? Yoksa! trili trili de bayram Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap  ?
^#Fl ...

Ramazanınızı Kutlar, Günlerinizin muhabbetle ve hele bu günlerde saygıyla geçmesini dilerim.

Sevgiyle.

P.S.: Fake hesapların moderatörümüz tarafından silinmesini rica ediyorum! Lütfen, ölmüş ad soyad'la burada bulunan ve bana mail gönderen mail'leri silin! Sanırım burası kakara kikiri grubu olmuş! Yazık...