0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alper bey,bu işi profesyonel siz yapabilirsiniz.Gayet normal.Diğer taraftan orijinal bir webasto veya eperspacher ı ( marin olmayan)Deniz de binlerce kullanan tüketici var. Diğer taraftan saydığınız webasto özellikleri ( digital Kuman’da,termostat vs) ortak özellik.sadece egsoz ucu yok.birde webasto tutamaçı yok.aküyü örnek verdim.tekrar örnek vereyim, araçta kullandığım AGM aküyü Teknede kullanmam için marin agm aküsü mü olmalı? Kısaca bazı ürünlerde buna akü dahil, pazarlama taktiği olduğunu,webasto da aynı pazarlama taktiği olduğunu söylüyorum.webasto aynı webasto hiç bir farkı yoktur.marin webasto denilince,sanki marin edilmiş bir makine gibi kafa karışıklığına gerek yok.victron agm deepcycle akü kullanıyorum üzerinde de marin filan yazmıyor,kullanmamam gerekiyor o zaman.
Katalog burada Çok fazla ürün çeşidi var marin olanların çalışma prensibi bile bambaşkaBağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap
Oktay kaptan,otomobiller derken sulu webasto yu kastetmiyorum.misal olarak,bir webasto evo 40 modeli var bir de evo 40 marin modeli var.ikisi de kuru webasto.model aynı.sadece fiyat aynı değil.
Esas yapılması gereken mazot yakan bir soba. Bacalı. Hatta Necmettin Erbakan gibi abartıp ister mazot ister odun-kömür yakılabilen bir soba yapmalı.
Akü ye gelince marin filan yazmayan bir akü kullanıyorum ViCTRON AGM son derece memnunum.kendi fikrimi beyan ettim sadece.
...ayrıca digital kumandayı 400-500 tl isterler.eğer doğru yeri bulursanız digital kumanda da kutusun dan standart olarak gelir....