0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili korsanlar, hepinize teşekkür ederim. Bir sürü alternatif fikir çıktı ortaya. Bu transferde her akşam bir yerlerde bağlı olacağız. Hava çok soğuk olursa, barınak yerine marina da tercih edebiliriz. Bu durumda elektrik de olacak. Eğer öyle olursa halen en iyi seçim, benim paylaştığım ürün gibi görünüyor. Ne dersiniz?
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSevgili korsanlar, hepinize teşekkür ederim. Bir sürü alternatif fikir çıktı ortaya. Bu transferde her akşam bir yerlerde bağlı olacağız. Hava çok soğuk olursa, barınak yerine marina da tercih edebiliriz. Bu durumda elektrik de olacak. Eğer öyle olursa halen en iyi seçim, benim paylaştığım ürün gibi görünüyor. Ne dersiniz?Sizin sorduğunuz cihaz, teknenin iç hacmi düşünüldüğünde hiç bir işe yaramazElektrik olacaksa, 2000W civarında 220V üflemeli ısıtıcılar var, işinizi çok rahat görür, 100 lira bile değil,
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş YapSevgili korsanlar, hepinize teşekkür ederim. Bir sürü alternatif fikir çıktı ortaya. Bu transferde her akşam bir yerlerde bağlı olacağız. Hava çok soğuk olursa, barınak yerine marina da tercih edebiliriz. Bu durumda elektrik de olacak. Eğer öyle olursa halen en iyi seçim, benim paylaştığım ürün gibi görünüyor. Ne dersiniz?En baştan aynı fikirdeyim...Transfer edilecek teknenin sahibine İnvertör al , Webasto taktır teknene demek olmayacağından en doğru tercih sizinki bence ....Ama Teknesinde Isıtma düzeni olmayan ancak yaptırmak isteyenin önünde Webasto en uygun çözüm gibi durmakta...Gerçekten büyük konfor ,Sessiz ekonomik , verimli ....Göreceli olarak başlangıç maliyeti ehven
Rıza İli usta 0532 yüz684üç6üç
Marin webasto ile normal webasto arasında tek fark, başına marin kelimesi olmasıdır.Bu sihirli kelime ürünü %30-%40 pahalı almanızı sağlayacak sadece. Webasto kutusun içinden bir Krom egsoz ucu birde webasto bağlantı parçası çıkar adına marin webasto denir Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap aynı akü ve marin akü gibi Resimleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye Ol veya Giriş Yap