Merhabalar.20-30 m jig avında verim alabileceğim kullanımı kolay olan balık bulucu hangi marka ve model tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim
Balık bulucular bu dediğiniz tür işlere pek yaramaz. Gırgır benzeri teknelerin kullandıkları aletler bile akın balığının nihayet toplam hacmini vs hesaplıyor. Küçük teknelerin kullandığı balık bulucular suyun altında kaç metrede balık bulunduğunu gösterir. O kadar. O gösterdiği şey balık bile olmayabilir.
Balık bulucular özelliklerine göre dip yapısını, su ısısını, derinliği ve sudaki hareketli canlıları gösterirler.. Nokta atışlı balık bulucu ben bilmiyorum.
Resimleri görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol veya Giriş Yap"Balık bulucu için harcayacağınız parayı balık satın almaya harcayın desem" bunun daha ekonomik getirisi olduğunu siz de bilirsiniz ama elbette balık bulucu aramaktan da vazgeçmezsiniz. Çok para ödemeyeceğiniz bir şey alın diyeceğim. Derinlik gösteren, dip yapısını gösteren bir şey olsun. Bu arada teknenizin boyu nedir bilmiyorum. Çok pahalı bir şey almanıza gerek yok. Denizlerde balık da yok.. Ben yıllar önce yelkenli rota prenses için derinlik ölçer amaçlı Humminbird renkli ekran portatif balık bulucu almıştım. Seyre çıkarken takar sonra dönüşte toplardım. İki hafta kadar sökmezsem kekamoz kaplar, temizlemesi can sıkıcı olurdu.
Burada birçok model var..
Bağlantıları görebilmek için üye olmalısınız.
Üye Ol veya Giriş Yap